فرمول if در اکسل / بخش سیزدهم: فرمول نویسی در اکسل

فرمول if در اکسل

فرمول if در اکسل : در این مطلب به آموزش فرمول if در اکسل به همراه یک مثال ساده خواهیم پرداخت. در این مثال اطلاعاتی در اکسل وارد شده است. چندین ستون متفاوت وجود دارد و هر ردیف شامل اطلاعات تماس برای یک نفر و مبلغ پولی است که این فرد پرداخت کرده است.

آموزش فرمول if در اکسل

فرمول if در اکسل

چگونه می توانیم این مشکل را سریع حل کنیم؟

ما می خواهیم به مشتریانی که حداقل ۵۰ دلار پرداخت کرده اند، یک هدیه رایگان اهدا کنیم. ما می خواهیم این مشتریان را در فایل اکسل پیدا کرده و کلمه Free Gift را در ردیف مشتری بنویسیم.

ما می توانیم برای حل این مسئله به هر ردیف برویم، به مقدار مورد نظر نگاه کنیم و اگر آن مقدار حداقل ۵۰ دلار باشد کلمه Free Gift را بنویسیم. اما تعداد زیادی از مشتریان در صفحه گسترده وجود دارند، بنابراین انجام این کار به طور دستی واقعا وقت گیر است.

آنچه ما نیاز داریم، راهی برای این است که صفحه گسترده به صورت خودکار این عمل را انجام دهد.

فرمول if در اکسل می تواند این گونه مشکلات را ساده تر حل کند.

فرمول if در اکسل می تواند یک مقدار در سلول را بررسی کند تا ببیند آیا مطابق شرط اولیه است (در مثال ما، اگر مقدار بزرگتر یا برابر ۵۰ باشد.). سپس می تواند متن را به یک سلول خالی اضافه کند. در اینجا می توانیم از تابع IF برای هر فرد استفاده کنیم تا در صورتی که حداقل ۵۰ دلار پرداخت شده باشد کلمه « Free Gift » را اضافه کند.

مطلب مرتبط:  آموزش نحوه فرمول نویسی در اکسل / بخش چهارم

صفحه گسترده را آماده کنید.

اگر با فرمول if در اکسل آشنا نیستید، نگران نباشید. ما به صورت گام به گام به آموزش فرمول if در اکسل خواهیم پرداخت. استفاده از این تابع پیچیده نیست. اگر چه نحوه عمل آن کمی متفاوت از سایر فرمولهایی است که شما استفاده کرده اید.

قبل از اینکه شروع کنید بهتر است تصمیم بگیرید که نتایج حاصل از تابع در کجا نمایش داده شود. ما در این مثال، ستون جدیدی را به سمت راست ستون G اضافه کنیم.

فرمول if در اکسل

آموزش فرمول if در اکسل

حالا که ستون جدیدی داریم، شروع به ساخت فرمول if در اکسل می کنیم. ما باید یک فرمول در هر سطر داشته باشیم، بنابراین ما با تایپ فرمول در سلول H2 شروع خواهیم کرد. همانطور که به خاطر دارید، هر فرمول با علامت تساوی (=) شروع می شود . سپس نام تابع را تایپ کنید و به دنبال آن یک پرانتز باز کنید. تا این مرحله فرمول به صورت زیر خواهد بود :

) IF=

حالا، آرگومان ها را اضافه می کنیم. آرگومان به تابع IF می گوید چه چیزی را باید جستجو کند و چه چیزی را در سلول بنویسد.

اولین آرگومان بیانگر شرطی است که میخواهیم تست کنیم. برای این فرمول، ما می خواهیم بدانیم که آیا مقدار سلول G2 بزرگتر یا برابر  ۵۰ دلار است؟ از برخی عملگرهای ریاضی ( < برای بیشتر و = برای برابر) برای نوشتن شرط استفاده می کنیم:

( IF (G2> = 50 =

آرگومان بعدی بیان کننده عملی است که اگر شرط درست باشد (یعنی اگر مقدار بزرگتر یا مساوی ۵۰ باشد.) باید انجام شود. این امر به این معنی است که فرد هدیه رایگان دریافت خواهد کرد، بنابراین ما باید در آن Free Gift را بنویسیم. از آنجا که این آرگومان متنی است، باید از علامت نقل قول (“”) استفاده کنیم. و همانند سایر تابع ها، از کاما برای جدا کردن هر آرگومان استفاده کنیم.

مطلب مرتبط:  آموزش فرمول نویسی اکسل / بخش هشتم

” IF(G2>=50, “Free Gift =

آرگومان نهایی، زمانی عمل خواهد کرد که شرط نادرست باشد. این بدان معنی است که فرد هدیه رایگان دریافت نخواهد کرد. ما می توانیم عبارتی مانند None یا No بنویسیم، اما در این مورد می خواهیم سلول خالی باقی بماند. برای انجام این کار، فقط باید علامت نقل قول را (“”) به تنهایی وارد کنیم. این آخرین مرحله از نوشتن فرمول if در اکسل می باشد.

(“”,”IF(G2>=50, “Free Gift=

هنگامی که دکمه Enter را فشار دهید، کلمه Free Gift باید در سلول ظاهر شود.

فرمول if در اکسل

حالا ما می توانیم فرمول را به سلول های دیگر ستون H اضافه کنیم.

فرمول if در اکسل

فرمول if در اکسل

ترجمه شده در سایت خلایق
منبع:

www.gcflearnfree.org

آموزش فرمول if در اکسل

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها