چگونه حساب کاربری ادمین را در وردپرس تغییر دهیم ؟

افزایش امنیت وردپرس با تغییر نام کاربری وردپرس

افزایش امنیت وردپرس : یکی از ساده ترین راه ها برای افزایش و محافظت از سایت شما در برابر هکرهای احتمالی این است که یک نام سفارشی برای حساب کاربری ادمین یا سوپر ادمین خود انتخاب کنید.

هکرها اگر نتوانند نام کاربری شما را حدس بزنند، با حمله به صفحه wp-login.php سعی می کنند به حساب کاربری شما نفوذ کنند. انتخاب نام سفارشی، یک مرحله اضافی برای آنها ایجاد می کند تا نتوانند فقط با تشخیص رمز عبور، به حسابتان دسترسی پیدا کنند.

اگر نام کاربری ادمین را در هنگام ایجاد سایت یا شبکه تغییر نداده باشید چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در این مطلب به شما آموزش می دهیم که چگونه می توانید نام کاربری پیش فرض خود را در سایتهای منفرد یا چندگانه، از طریق ایجاد یک تغییر کوچک در پایگاه داده تغییر دهید و با این روش گامی در جهت بالا بردن امنیت وردپرس بردارید.

امنیت وردپرس ، افزایش امنیت وردپرس ، امنیت در وردپرس ، بالا بردن امنیت وردپرس

افزایش امنیت وردپرس

پیدا کردن نام پایگاه داده

از آنجایی که ما نیاز به ایجاد تغییرات جزئی در پایگاه داده داریم، باید بدانیم که نام پایگاه داده ما چیست تا مشخص شود کدام قسمت از آن را باید ویرایش کنیم. شما می توانید این کار را با چک کردن فایل wp-config.php در ریشه فایل های وردپرس خود انجام دهید.

در سی پنل، گزینه مدیریت آنلاین فایل ها (File Manager) را از بخش فایل ها (files) انتخاب کنید. در صورت ظاهر شدن پنجره پاپ آپ File Manager Directory Selection، گزینه WEB ROOT یا Document Root را از لیست کشویی انتخاب کنید.

فایل wp-config.php را انتخاب کنید و روی دکمه Edit کلیک کنید. کدی شبیه مثال زیر نمایش داده می شود:

// ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //

/** The name of the database for WordPress */

define('DB_NAME', 'your_db');

/** MySQL database username */

define('DB_USER', 'yourusername');

/** MySQL database password */

define('DB_PASSWORD', 'this-is-your-password');

/** MySQL hostname */

define('DB_HOST', 'localhost');

/** Database Charset to use in creating database tables. */

define('DB_CHARSET', 'utf8');

نام پایگاه داده شما در خط سوم این تکه کد، ذکر شده است که به صورت your_db نوشته شده است. حالا که نام پایگاه داده خود را می دانید می توانید پیش بروید و جداول آن را جهت بالا بردن امنیت وردپرس تغییر دهید.

نصب وردپرس به صورت منفرد

در سی پنل، روی phpMyAdmin در زیر Databases در صفحه اصلی کلیک کنید. پایگاه داده خود را از لیست سمت چپ انتخاب کنید. بعد، جدول wp_users را پیدا کنید.
این تنها جدولی است که برای نصب تکی وردپرس باید ویرایش کنید.

مطلب مرتبط:  راهنمای جامع ویرایش فایل httaccess. به منظور افزایش امنیت سایت

افزایش امنیت وردپرس

روی آن کلیک کنید و نام کاربری خود را در لیست پیدا کنید.

اگر بیش از یک کاربر در سایت خود داشته باشید، این لیست طولانی تر خواهد بود و همه آنها نمایش داده می شود.

افزایش امنیت وردپرس

روی گزینه Edit کلیک کنید تا مقادیر را به جدول اضافه کنید. یک نام کاربری جدید را در هر یک از قسمت های نمایش داده شده در عکس زیر وارد کنید.

افزایش امنیت وردپرس

باید فیلد user_login را ویرایش کنید تا نام کاربری شما تغییر کند و امنیت وردپرس افزایش یابد. اگر می خواهید نامی که به مخاطبین سایت نمایش داده می شود را تغییر دهید، فیلد display_name را تغییر دهید.

فیلد user_nicename نام مستعار است که در آدرس URL بخش هایی مانند صفحه بایگانی نویسنده نمایش داده می شود. نامی که اینجا وارد می کنید نباید فاصله یا اسپیس داشته باشد.

این فیلد معمولا همان نام کاربری شماست، اما در مواردی که نام کاربری شما کوتاه و مناسب نیست مانند “HeartPrintedUnderpants23″، و همچنین به علت رعایت مسائل امنیت در وردپرس می توانید نام دیگری را به عنوان نام مستعار انتخاب کنید.

وقتی نام ها را وارد کردید تغییراتی که ایجاد کرده اید را ذخیره کنید.

افزایش امنیت وردپرس

در زیر تنطیمات جداول، مجموعه ای از گزینه های کشویی را مشاهده خواهید کرد. گزینه اول را روی Save و گزینه دوم را روی  Go back to previous page تنظیم کنید و سپس بر روی Go کلیک کنید تا تغییرات خود را ذخیره کنید.

هنگامی که این تغییرات را انجام دادید می توانید از نام کاربری جدید خود برای ورود به سیستم استفاده کنید. اگر از سایت های چندگانه استفاده می کنید، چند مرحله دیگر را نیز می بایست انجام دهید تا افزایش امنیت وردپرس را فراهم نمایید.

نصب سایت به صورت چندگانه

برای تغییر نام کاربری ادمین در شبکه خود، ابتدا مراحل بالا را کامل کنید. پس از اتمام کار، به لیست جداول پایگاه داده خود بروید و جدول wp_sitemeta را پیدا کنید.

افزایش امنیت وردپرس

روی آن کلیک کنید تا تمام تنظیمات جدول نمایش داده شود. هنگام بارگذاری، زیر ستون meta_key به ردیف  site_admins نگاه کنید.

افزایش امنیت وردپرس
روی دکمه Edit در سمت چپ آن ردیف کلیک کنید. بعد، مقادیر نام کاربری خود را در فیلد meta_value تغییر دهید.

افزایش امنیت وردپرس

دو مورد برای تغییر دادن وجود دارد. اولین گزینه نام کاربری شماست. دومین گزینه تعداد کاراکتر نام کاربری شما است:

a:1:{i:0;s:5:"admin";}

در مثال بالا، نام کاربری پیش فرض نمایش داده شده است و شما نیاز به تغییر admin و شماره پنج که قبل از نام نمایش داده می شود، دارید. از آنجا که نام کاربری دارای پنج کاراکتر است، شماره پنج قبل از آن ذکر شده است.

مطلب مرتبط:  بالا بردن امنیت وردپرس با انتقال HTTP به HTTPS

اگر نام کاربری شما بیش از پنج کاراکتر باشد این شماره برای شما متفاوت خواهد بود. اگر مجوز های دسترسی دیگری به حساب کاربری ادمین متصل شده باشد، ممکن است meta_value متفاوت باشد. در این حالت، فقط برای مقادیر مشابه، کد را بررسی کنید.

برای مثال، اگر شما بخواهید نام کاربری خود را جهت افزایش امنیت وردپرس به “HeartPrintedUnderpants23” تغییر دهید، باید مقادیر را مانند زیر تغییر دهید.

a:1:{i:0;s:24:"HeartPrintedUnderpants23";}

Admin به نام کاربری جدید تغییر کرده است و عدد “۵” به “۲۴” تغییر کرده است تا منعکس کننده تعداد کاراکترها در نام کاربری جدید باشد.

پس از اینکه شما نام کاربری جدید را انتخاب کردید، روی GO کلیک کنید تا تغییراتی که ایجاد کرده اید را ذخیره کنید.

نتیجه گیری

اگر شما این آموزش را دنبال کرده باشید، پس می بایست با موفقیت نام کاربری پیش فرض خود را با ایجاد تغییراتی در پایگاه داده عوض کرده باشید و امنیت وردپرس را افزایش داده باشید.

شما با این کار ورود هکرها به سایت خودتان را کمی مشکل تر می کنید، اما این تنها تغییری نیست که باید برای افزایش امنیت وردپرس خود انجام دهید.

اگر به دنبال یک روش جایگزین هستید که نیازی به ایجاد تغییرات در پایگاه داده نداشته باشد، خوشبختانه راه حل دیگری وجود دارد. شما می توانید یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید و سطح دسترسی مدیریت (administrator) را برای آن انتخاب کنید. در نهایت می توانید حساب کاربری اصلی admin را حذف کنید.

فقط آگاه باشید که ممکن است برخی از پلاگین ها نیاز به سطح دسترسی بیشتری داشته باشند که اگر یک حساب جدید ادمین، ایجاد کنید نمی توانید آن سطوح دسترسی را روی حساب جدید اعمال کنید و این امر باعث می شود نتوانید روی عملکرد این پلاگین ها کنترل داشته باشید. به همین دلیل تغییر نام کاربری در پایگاه داده همانطور که در این مطلب پوشش داده شده است اغلب راه حل صحیح و بهتری است.

راه حل مورد علاقه شما برای تغییر نام کاربری مدیر سایت چیست؟ آیا تا کنون آن را تغییر دادید؟ تجربیات خود را در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

افزایش امنیت وردپرس

امنیت وردپرس ، افزایش امنیت وردپرس ، امنیت در وردپرس ، بالا بردن امنیت وردپرس

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها