راهنمای کامل درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی

درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی :

توجه:برای تشخیص و درمان این بیماری با دکتر مشورت کنید.از داروهای خانگی فقط برای درمان کمکی استفاده کنید. در ادامه روشهای درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی آورده می شود.

بی اشتهایی عصبی اختلالی در خوردن است که منجر به کاهش وزن شدید می شود.ویژگی اصلی این اختلال،کاهش وزن غیر طبیعی،ترس شدید از اضافه وزن و درک نادرست از وزن بدن است.

به گزارش اتحادیه ملی بیماری‌های روانی،بی اشتهایی عصبی در زنان جوان بیشتر شایع است با این حال در کودکان ۷ ساله تا سالمندان ۸۰ ساله نیز دیده شده است.

علت آنورکسیا چیست ؟

علت دقیق بیماری آنورکسیا ناشناخته است اما اعتقاد بر این است که این اختلال ناشی از ترکیبی از عوامل احساسی، روانی، اجتماعی و جسمی است.

ژنتیک و هورمون‌ها نیز می‌توانند به پیشرفت آن کمک کنند.فشار بیش از حد جامعه در موضوع لاغری و جذاب به نظر رسیدن،ممکن است عاملی دیگر باشد.افراد مبتلا به اختلال وسواسی(OCD) نیز ممکن است با بی اشتهایی درگیر باشند.

درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی ، درمان بی اشتهایی عصبی در طب سنتی ، درمان بی اشتهایی عصبی ، بیماری آنورکسیا ، آنورکسیا چیست

درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی

برای کاهش و حفظ وزن پایین بدن، افرادی که بی اشتها هستند غذاهای با کالری پایین می خورند،از عادات غذاخوردن غیر طبیعی پیروی می کنند و تمرینات ورزشی بیش از حد انجام می دهند.برخی افراد نیز از داروهای مسهل، ادرار آورها و استفراغ آورها استفاده می‌کنند تا مواد غذایی که خورده اند را از بین ببرند.

علایم آنورکسیا چیست ؟

برخی علایم بی اشتهایی عصبی عبارتند از کاهش وزن بدن،خستگی،بی خوابی،پوست رنگ پریده،شکنندگی ناخن ها، ریزش مو، خشکی پوست، یبوست، افسردگی، قاعدگی نامنظم، فشار خون پایین و صرف نظر از فعالیت‌های اجتماعی.

عوارض آنورکسیا چیست ؟

اگر به موقع درمان نشود،می تواند منجر به ایجاد عوارض متعددی مانند ضربان نامنظم قلب (آریتمی)، عدم تعادل در الکترولیت های بدن، کم خونی، پوکی استخوان، مشکلات کلیه و غیره شود.

افراد مبتلا به بیماری آنورکسیا حتی متوجه نمی‌شوند که مشکلی وجود دارد و این باعث می‌شود درمان سخت‌تر شود.بنابراین پروسه ی درمان شامل روان درمانی و همچنین افزایش اشتهای فرد برای کمک به ایجاد عادات غذایی سالم و بازگرداندن وزن طبیعی وی می شود.

درمان نیازمند کمک گرفتن از متخصصین است.در همین زمان شما می‌توانید برخی تغییرات در سبک زندگی و داروهای خانگی را برای درمان امتحان کنید.

درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی

در اینجا ده روش برتر برای درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی آورده می شود.

۱. سیر

یکی از بهترین داروهای خانگی برای درمان بی اشتهایی سیر است.به عنوان یک محرک اشتهای طبیعی عمل می کند.علاوه بر این در ترشح آنزیمهایی که دستگاه گوارش را تمیز می‌کنند کمک کننده است.

برای درمان بی اشتهایی عصبی در طب سنتی سه تا جهار حبه سیر خرد شده را در یک فنجان آب بریزید. برای چند دقیقه آنرا بجوشانید سپس محلول را صاف کنید. دو قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک به آن اضافه کنید. این محلول را روزانه دو بار برای مدت چند هفته بنوشید.

۲. زنجبیل

زنجبیل یکی دیگر از داروهای خانگی مؤثر و ساده برای درمان بی اشتهایی است.باعث تحریک اشتها می‌شود تا اینکه از وعده‌های غذایی خود صرف نظر نکنید.همچنین می‌تواند به طور مؤثر اعصاب شما را آرام کند و استرس و اضطراب را کاهش دهد.

با هدف درمان بی اشتهایی عصبی در طب سنتی نصف قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده را بردارید و کمی نمک به آن اضافه کنید.هر روز برای چند هفته ۳۰ دقیقه قبل از فرا رسیدن زمان وعده‌های غذایی آنرا بخورید.

مطلب مرتبط:  پیشگیری و درمان پیرچشمی با طب سنتی و طب جدید

گزینه دیگر برای درمان بی اشتهایی عصبی در طب سنتی این است که نصف قاشق چای خوری خمیر زنجبیل،چند قطره آبلیمو و کمی آنغوزه و فلفل سیاه را ترکیب کنید.روزی یک بار با معده خالی آن را بخورید.

همچنین می توانید هر روز چند فنجان چای زنجبیل بنوشید.

۳. پرتقال

میوه‌های تازه مانند پرتقال می‌توانند در درمان بی اشتهایی به وسیله تحریک اشتها مؤثر واقع شوند.پرتقال دستگاه گوارشی شما را تقویت خواهد کرد.پاکسازی دستگاه گوارش اهمیت دارد زیرا بدون انجام این کار احساس گرسنگی به شما دست نخواهد داد.علاوه بر این بوی نشاط بخش پرتقال و پوست پرتقال کمک می‌کند تا اعصاب شما آرام شود و با افسردگی و اضطراب مبارزه می کند.

جهت کمک به روند درمان بی اشتهایی عصبی در طب سنتی روزی چند بار تعدادی پرتقال بخورید یا یک لیوان آب پرتقال تازه بنوشید تا اشتهایتان افزایش یابد.برای اینکه آب پرتقال را خوشمزه تر کنید کمی نمک،آب لیمو و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

برای بهبود خلق و خوی خود عطر پوست پرتقال را استشمام کنید.

۴. نعناع

نعناع اشتها آوری طبیعی است.از این رو می‌توانید از آن برای درمان بی اشتهایی استفاده کنید.قوی است،طعم متمایزی دارد و عطری جذاب که به بهبود اشتها کمک می کند.علاوه بر این می‌تواند استرسهای عاطفی بالا را از بین ببرد.

برای درمان بی اشتهایی عصبی هر روز دو قاشق چای خوری آب نعناع تازه را گرفته و بخورید.

همچنین روزانه چند فنجان چای نعناع بنوشید تا به روند درمان بی اشتهایی عصبی کمک شود.برای درست کردن چای، دو قاشق چای خوری برگ نعناع خشک شده را در یک فنجان آب داغ بریزید.بگذارید ده دقیقه بماند سپس آن را صاف کرده و بنوشید.

۵. ماساژ

مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۱ که در نشریه اختلال‌ های غذا خوردن منتشر شد نشان داد که ماساژدرمانی دو بار در هفته می‌تواند به کاهش علایم آنورکسیا کمک کند.سطح استرس و اضطراب را کاهش می دهد.همچنین سطح دوپامین و نوراپی نفرین را بالا می‌برد که به ایجاد تصور ذهنی مثبت و سالم در بدن کمک می کنند.

وقتی که سخن از ماساژ به میان می آید، ماساژ درمانی بهترین گزینه است.یک ماساژ با خاصیت درمانی، شامل ماساژ سیستماتیک بافتهای نرم بدن است.این ماساژ را توسط یک درمانگر ماساژ آموزش دیده حداقل ۳ تا چهار بار در هفته انجام دهید.

همچنین می‌توانید خودتان بدنتان را ماساژ دهید به‌خصوص ناحیه گردن،شانه ها،پشت و کف پای خود را قبل از اینکه به رختخواب بروید با روغن زیتون یا روغن نارگیل ماساژ دهید.این کار باعث آرام شدن بدن می‌شود و به خلاصی از اضطراب کمک می کند.

۶. یوگا

یوگا می‌تواند به مبارزه با عوامل هیجانی بیماری آنورکسیا و درمان بی اشتهایی عصبی کمک کند.با توجه به مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۰ در مجله سلامت نوجوانان منتشر شد،یوگا درمانی به عنوان درمانی استاندارد در بی اشتهایی و ناراحتی‌های دیگر مؤثر واقع می شود

برخی از حالتهای یوگا که در درمان بی اشتهایی مفید هستند عبارتند از حالت خرچنگ، حالت کبوتر، حالت ملخ، حالت کوه، حالت الهه و حالت چمباتمه.

این حرکات را از یک استاد یوگا یاد بگیرید تا مطمئن شوید که آن‌ها را به درستی انجام می‌دهید.

۷. بادرنجبویه

روش طبیعی و خانگی دیگر برای درمان بی اشتهایی عصبی نوشیدن دمنوش بادرنجبویه است.به عنوان یک شل کننده و مقوی عصبی ملایم عمل می کند.به بهبود اشتها،کاهش اضطراب،کاهش استرس و خواب راحت کمک می کند.

به منظور درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی یک قاشق چای خوری بادرنجبویه خشک شده را به یک فنجان آب گرم بیفزایید. سر ظرف را ببندید و بگذارید برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند. این چای را روزی دوبار برای مدت چند هفته بنوشید.

مطلب مرتبط:  راهنمای کامل درمان کمر درد با داروهای گیاهی

تذکر:از این گیاه بیش از حد استفاده نکنید.ممکن است بر اضطراب شما بیفزاید.

۸. چای گیاهی

درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی

برخی چای های گیاهی خاص می‌توانند اشتها را افزایش دهند و تمایل به خوردن را بهبود بخشند.یک فنجان چای گیاهی جوان کننده مانند چای سبز، بابونه، مریم گلی و یا چای آویشن می‌تواند با خستگی، استرس و اضطراب مقابله کند.همچنین می‌تواند تمرکز ذهنی شما را بهبود بخشد و شما را پرانرژی و هیدراته نگه دارد.

هر روز نوشیدن یک یا دو فنجان از چای گیاهی مورد علاقه خود را امتحان کنید تا مایعات بدنتان افزایش یابد و به طور بالقوه اشتهایتان افزوده گردد.

۹. طب سوزنی و طب فشاری

هر دو طب سوزنی و فشاری به افراد کمک می‌کنند تا به وسیله افزایش احساس سلامتی و بهبود آرامش بر اختلالات اشتها فائق آیند.

بر طبق مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۴ در نشریه طب مکمل و جایگزین منتشر شد،محققان به این نتیجه رسیدند که طب سوزنی و طب فشاری ممکن است احساسات ذهنی را مثبت و بیماری آنورکسیا را بهبود بخشد.با این حال تحقیقات بیشتری نیاز است.

نقاط طب سوزنی و فشاری که در درمان بی اشتهایی مود استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از هگو(LI4)، زوسانلی(ST36)، نیگان(PC6)، تای چونگ(LR3) و یانگ لینگ چان(GB34).

یک پزشک با تجربه برای انجام طب سوزنی بیابید.

۱۰. مراقبه(مدیتیشن)

مدیتیشن روش مؤثر دیگری برای مقابله با بیماری آنورکسیا است.می تواند در هنگام مواجهه با مشکلات عاطفی در آرام سازی ذهن و روح شما کمک کننده باشد.با کمک جستن از مدیتیشن می توانید شروع به تفکر مثبت نمایید و با افکار منفی مبارزه کنید.

همچنین می‌توانید به روشهای مختلفی مدیتیشن انجام دهید مانند:

نشسته،ایستاده یا دراز کشیده با تمرکز به نفس خود یا

تکرار یک عبارت یا سرود.

در حال مراقبه،سعی کنید هر گونه تنش استرس زا که در ذهن و بدنتان ایجاد می‌شود بدون پرداختن به آن‌ها رها کنید.اگر نتوانستید این تمرین را به تنهایی انجام دهید،به یک باشگاه یا گروه بپیوندید.

توضیحات اضافی:

به طور منظم در گروه‌های درمانی بیماری آنورکسیا شرکت کنید.

تمام تلاش خود را بکنید تا وعده‌های غذایی خود را از دست ندهید حتی اگر حین خوردن احساس ناراحتی به شما دست دهد.

خوردن صبحانه را به یک عادت روزانه تبدیل کنید،چون برای سلامتی ضروری است.سپس چند وعده در روز غذا بخورید.

وعده‌های خود را با سوپ سبزیجات شروع کنید،چون پیش غذای خوبی است.خوردن یک میوه یا سالاد سبزیجات قبل از هر وعده غذایی درمان مؤثر دیگری برای بیماری آنورکسیا است.

برای کمک به ایجاد اشتهایی آتشین،غذاهای تند بخورید.

روزانه یک مشت گردو یا بادام بخورید چون به بهبود احساس سلامتی کمک می کند.

در صورت نیاز،برای برگرداندن بدن به وزن قبلی و ایجاد عادات غذایی سالم مکمل های تغذیه‌ای مصرف کنید.ابتدا با پزشک مشورت کنید.

در طول روز به میزان کافی آب بنوشید اما فقط آب ننوشید.

برای ریکاوری بیمار،حمایت و تشویق خانواده مهم است.

والدین باید به فرزندانشان سبک زندگی سالم و فعال را یاد بدهند.

والدین باید تفکر مثبت را در فرزندانشان از طریق تعریف و تمجید و همچنین انتقاد سازنده تقویت کنند.

ترجمه شده در سایت خلایق

منبع: top10homeremedies

درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی

درمان بی اشتهایی عصبی با داروهای گیاهی ، درمان بی اشتهایی عصبی در طب سنتی ، درمان بی اشتهایی عصبی ، بیماری آنورکسیا ، آنورکسیا چیست

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها