راهنمای جامع درمان اوتیسم در طب سنتی و طب مدرن

درمان اوتیسم در طب سنتی : کودکان و بزرگسالان مبتلا به اوتیسم در ارتباطات کلامی و غیر کلامی ، تعاملات اجتماعی و فعالیت های مربوط به بازی مشکل دارند.

بیماری اوتیسم چیست ؟ ایا اوتیسم درمان میشود ؟ از نشانه های اوتیسم در کودکان این است که در بعضی موارد رفتارهای خود آزارانه و پرخاشگری دیده می شود. دیگر نشانه های اوتیسم در کودکان حرکات تکراری دست زدن، پریدن، پاسخ های غیر معمول به افراد ، دلبستگی به اشیا و یا مقاومت در مقابل تغییر نیز وجود دارد. روشهای درمان اوتیسم در طب سنتی و طب مدرن در ادامه آورده می شود.

از نشانه های بیماری اوتیسم این است که ممکن است در حواس پنجگانه (بینایی، شنوایی، لامسه، بویایی و چشایی) نیز حساسیت های غیر معمول نشان دهند. هسته مرکزی اختلال در اوتیسم ، اختلال در ارتباط است.

۵۰ % از کودکان اوتیسمی قادر نیستند از زبان به عنوان وسیله اصلی برقراری ارتباط با سایرین استفاده نمایند. عدم به کار بردن ضمیر مناز ویژگی های کلامی این کودکان است. از مسائل دیگر تکلمی، تکرار کلمات و جملات اطرافیان است.

برخی دیگر از نشانه های بیماری اوتیسم این است که علائق ، فعالیت ها و رفتارهای تکراری دیده می شود. اختلال در سه سال اول زندگی شروع می شود.

درمان اوتیسم در طب سنتی ، درمان گیاهی اوتیسم ، راه های درمان اوتیسم در کودکان ، درمان اوتیسم در بزرگسالان ، درمان اوتیسم در کودکان ، داروی اوتیسم ، ایا اوتیسم درمان میشود ، راههای درمان اوتیسم ، درمان دارویی اوتیسم

درمان اوتیسم در طب سنتی

درمان بیماری اوتیسم ، کاردرمانی در اوتیسم ، کمک به کودکان اوتیسم ، علائم بیماری اوتیسم در بزرگسالان ، علت بیماری اوتیسم ، علل اوتیسم ، نشانه های اوتیسم در کودکان ، نشانه های بیماری اوتیسم ، انواع اوتیسم ، بیماری اوتیسم چیست

انواع اوتیسم

انواع اوتیسم به شرح زیر است:

اختلال آسپرگر : با آسیب در تعاملات اجتماعی و وجود فعالیت ها و علائق محدود مشخص می گردد . علائم بالینی کلی که نشان دهنده تأخیر در زبان باشد وجود ندارد یعنی در حقیقت مبتلایان مشکلات تکلمی کمتری دارند. هوش طبیعی و یا بالاتر از طبیعی است.

اختلال رت : اختلال پیش رونده ای است که فقط در دختران دیده می شود. ابتدا مراحل رشد طبیعی است ولی بعد مهارت های به دست آمده قبلی و استفاده هدف دار از دست ها را از دست می دهند و به جای آن حرکات تکرار شونده دست ایجاد می شود که بین سنین۱ تا ۴ سالگی شروع می شود.

اختلال فرو پاشنده دوران کودکی : رشد حداقل در دو سال اول زندگی طبیعی است. از دست دادن جدی مهارت هایی که قبلاً داشته است مشاهده می شود.

اختلال نافذ رشد غیر اختصاصی : به تنهایی علائم مشخص هیچ یک از اختلالات بالا را ندارد و نمی توان آنرا جزء یکی از طبقه بندی های فوق الذکر جای داد.

علت بیماری اوتیسم چیست ؟

ژنتیک اولین علت بیماری اوتیسم است.

زندگی ماشینی و عوامل ناشی از آن مانند استرس از دیگر علل اوتیسم محسوب می شوند.

مطلب مرتبط:  راهنمای بیماری تای‌ ساکس‌

نتیجه یک مطالعه نشان می‌دهد زنانی که چاق و یا دیابتی هستند، در صورتی که باردار شوند، بیش از مادران سالم با احتمال تولد نوزاد اوتیسمی روبرو خواهند بود.

علائم بیماری اوتیسم در بزرگسالان و کودکان

برخی از علائم بیماری اوتیسم در بزرگسالان و همچنین کودکان در ذیل آورده می شود.

اصرار به یکسانی داشته و در مقابل تغییر مقاوم هستند.

مشکلات شدید تکلمی دارند.

در بیان نیازها مشکل دارند و از اشارات و حرکات به جای کلمات استفاده می کنند.

کلمات و یا جملات دیگران را تکرار می کنند.

خنده و گریه بی دلیل دارند و یا بدون علت مشخص نگران و مضطرب می شوند.

قشقرق به پا می کنند و به دلایلی که برای دیگران آشکار نیست شدیداً پریشان می شوند.

قادر نیستند با دیگران رابطه برقرار کنند.

دوست ندارند در آغوش گرفته شوند و یا دیگران را در بغل گیرند.

تماس چشمی ندارند یا تماس چشمی آنها اندک است.

به روش آموزش معمول پاسخ نمی دهند.

با اسباب بازی، درست بازی نمی کنند.

چرخیدن و تاب خوردن را خیلی دوست دارند.

احساس درد کمتر یا بیشتر از حد دارند.

از خطرات نمی ترسند.

پر تحرک یا کم تحرک هستند.

به صحبتها و یا صداها پاسخ نمی دهند به طوری که به نظر می آید ناشنوا هستند اگر چه حس شنوایی سالم است.

– ۷۰ % کودکان مبتلا به اوتیسم، ناتوانی هوشی دارند.

ایا اوتیسم درمان میشود ؟ راههای درمان اوتیسم

از کارآمدترین راههای درمان اوتیسم توانبخشی است.

– استفاده از شیر شتر به عنوان یکی از راههای درمان اوتیسم در این بیماری پذیرفته شده است.

– کودک حتماً باید توسط یک متخصص روانپزشکی اطفال و یک متخصص مغز و اعصاب اطفال ویزیت شود تا در صورت لزوم به درمان دارویی اوتیسم پرداخته شود.

– به منظور کمک به درمان بیماری اوتیسم بیمار باید به طور فشرده و ترجیحاً هر روز تحت خدمات گفتار درمانی و کاردرمانی در اوتیسم قرار گیرد.

– لازم است والدین و مربی کودک روش‌ های مناسب تقویت مهارت‌ های ارتباطی کودک را از طریق مطالعه کتاب‌ های مرتبط و یا به وسیلهٔ جلسات مشاوره‌ای که درمانگر کودک برگزار می‌ کند، فرا بگیرند تا پروسه کمک به درمان بیماری اوتیسم موفقیت آمیز شود.

ارزیابی وضعیت حسی حرکتی کودک به وسیله کارشناسان کاردرمانی در اوتیسم صورت پذیرد و در صورت لزوم جلسات کاردرمانی ذهنی کودک به طور منسجم برگزار گردد.

موسیقی درمانی، راهکاری برای کمک به کودکان اوتیسم و ارتباط با آنهاست.

نقاشی و قصه گویی نیز یکی از روش‌های مؤثر کمک به کودکان اوتیسم و  تربیت آنها است.

– درمان دارویی اوتیسم برای جلوگیری از خشم، عصبانیت، مشکلات حواس، بیش فعالی، مشکلات خوب، بی پروا بودن، زودرنج بودن و زود عصبانی شدن، به کار می رود.

درمان اوتیسم در طب سنتی

در بیماران اوتیسم افزایش آمونیاک در خون دیده می شود. میوه ی طبیعی انگور میزان آمونیاک خون را به میزان زیادی کم می کند. به منظور درمان اوتیسم در طب سنتی صبح، ظهر و شب انگور به بیمار بدهید. یا روزی سه لیوان آب انگور طبیعی میل کنید.

مطلب مرتبط:  درمان دارویی زخم معده و درمان زخم معده در طب سنتی

داروی دیگر برای درمان گیاهی اوتیسم کنگر است. کنگر خوراکی نیز مانند انگور خواص بیشماری در درمان اوتیسم دارد.

داروهای فرعی برای درمان گیاهی اوتیسم و کاهش آمونیاک خون در ذیل آورده می شود.

برای درمان گیاهی اوتیسم و کاهش آمونیاک، صبحها عسل آویشن را در آب رقیق کرده و میل کنید.

راه دیگر برای کاهش آمونیاک خون و کمک به درمان گیاهی اوتیسم مصرف آب شلغم به همراه عسل در عصرانه است.

وسط روز میوه زردک بخورید تا به درمان گیاهی اوتیسم کمک کند.

بعد از شام آب سیب طبیعی و عسل میل کنید.

از علائم دیگر بیماران اوتیسم شبه لال بودن یا لکنت زبان است. از جمله راه های درمان اوتیسم در کودکان دارای مشکل لکنت زبان استفاده از انار شیرین، آب انار یا رب انار شیرین است.

علامت دیگر این بیماران عدم کنترل ادرار است. از راه های درمان اوتیسم در کودکان مبتلا به عدم اختیار در دفع ادرار مصرف یک استکان جوشانده پوست قهوه ای سخت گردو (پوسته ی خارجی آن و نه خود مغز) در روز است. اگر عدم کنترل ادرار فرد شدید است سه استکان استفاده کنید در هر ۲۴ ساعت.

داروی دیگر برای درمان اوتیسم در بزرگسالان و کودکان مبتلا به عدم کنترل ادرار، قرار دادن مقداری در حد یک عدد ماش (اگر بیمار کودک باشد) یا یک عدد عدس (اگر بیمار بزرگتر باشد) از داروی خولنجان در زیر زبان است.

دیگر مشکل این بیماران کند ذهنی است. اولین داروی اوتیسم برای درمان اوتیسم در بزرگسالان و کودکان مبتلا به کند ذهنی مصرف داروی پرورده شده ی هلیله سیاه، هلیله زرد و هلیله کابلی در عسل است.

دومین داروی اوتیسم برای درمان اوتیسم در کودکان و بزرگسالان مبتلا به کند ذهنی زنجبیل پرورده شده در عسل است.

به منظور کمک به درمان اوتیسم در کودکان و بزرگسالان مبتلا به کند ذهنی مدت ۷ تا ۱۴ روز از داروی ترکیبی سنای مکی، سعد هندی، فلفل سفید، زعفران و کندر که باید به نسبت مساوی ترکیب شده و پودر شوند و سپس در عسل آویشن نعنا مخلوط گردند استفاده کنید. صبح ناشتا یک قاشق چایخوری از این معجون میل شود.

درمان اوتیسم در طب سنتی

درمان اوتیسم در طب سنتی ، درمان گیاهی اوتیسم ، راه های درمان اوتیسم در کودکان ، درمان اوتیسم در بزرگسالان ، درمان اوتیسم در کودکان ، داروی اوتیسم ، ایا اوتیسم درمان میشود ، راههای درمان اوتیسم ، درمان دارویی اوتیسم ، درمان بیماری اوتیسم ، کاردرمانی در اوتیسم ، کمک به کودکان اوتیسم ، علائم بیماری اوتیسم در بزرگسالان ، علت بیماری اوتیسم ، علل اوتیسم ، نشانه های اوتیسم در کودکان ، نشانه های بیماری اوتیسم ، انواع اوتیسم ، بیماری اوتیسم چیست

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
1 دیدگاه
بیشترین رای
جدیدترین قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها