درمان سیاتیک با داروهای گیاهی

درمان سیاتیک با داروهای گیاهی : بیماری سیاتیک چیست ؟ هر گونه درد ناشی از تحریک یا تحت فشار قرار گرفتن عصب سیاتیک را درد سیاتیک می‌خوانند.

درد سیاتیک به کمر دردی گفته می‌ شود که به دلیل مشکل عصب سیاتیک به وجود می‌ آید. عصب سیاتیک طولانی‌ ترین عصب بدن است که از قسمت پایینی کمر تا پشت هر دو پا کشیده می‌شود. هنگامی که چیزی به این عصب صدمه می‌ زند یا به آن فشار وارد می‌ کند، سبب کمر درد می‌شود که تا قسمت باسن، نشیمن گاه و پشت ران پا نیز ممکن است ادامه یابد. با ما همراه باشید تا به بررسی روشهای درمان سیاتیک با داروهای گیاهی بپردازیم.

آیا سیاتیک درمان دارد ، بیماری سیاتیک چیست ، دارو برای درمان سیاتیک ، داروهای گیاهی برای درمان سیاتیک ، داروی گیاهی برای درمان سیاتیک ، درد عصب سیاتیک ، درمان خانگی درد سیاتیک ، درمان درد سیاتیک در طب سنتی ، درمان سیاتیک با حجامت

درمان سیاتیک با داروهای گیاهی

درمان سیاتیک با داروهای گیاهی ، درمان سیاتیک با طب سنتی ، درمان سیاتیک با ماساژ ، درمان عصب سیاتیک با داروهای گیاهی ، علائم درد سیاتیک ، علائم سیاتیک ، علائم سیاتیک چیست ، علت درد سیاتیک ، نرمشهای مخصوص سیاتیک ، ورزش برای درمان سیاتیک ، ورزشهای مخصوص سیاتیک

دردها و اسپاسم‌ های عصب سیاتیک از جمله رایج‌ ترین دردهای شایع در جوامع امروزی است. امروزه کمتر کسی را می‌توان یافت که تجربه یک بار گرفتگی عصب سیاتیک را در زندگی ‌تجربه نکرده باشد.

افرادی که دردهای سیاتیک را تجربه کرده‌ اند می‌ دانند که این دردها با انقباضاتی در ناحیه پشت ران تا قوزک پا همراه است که فرد مبتلا را در بیشتر موارد از حرکت و انجام فعالیت‌ های روزانه ناتوان می‌کند.

چند علت درد سیاتیک

بیرون‌ زدگی دیسک بین ‌مهره‌ای. دیسک‌ های سالم، ستون مهره‌ ها را انعطاف‌ پذیر نگه‌ داشته و مهره‌ها به‌ راحتی بر روی هم می لغزند. با افزایش سن این دیسک‌ها شروع به تحلیل رفتن می‌کنند و خشک می شوند. این مسئله موجب بیرون رانده‌ شدن دیسک از محل خود و فشار بر روی ریشه عصبی می‌ شود.

تنگی ستون مهره‌ ها در قسمت کمر، بیماری اسپوندیلولیستزی، سندرم پیریفورمیس (گرفتگی و تنگی ماهیچه های پریفورمیس)، آرتروز

تومورهای نخاعی، تومورهای عصب سیاتیک، تصادفات رانندگی و یا ضربه دیدن ستون مهره‌ها

علائم سیاتیک چیست ؟

علائم درد سیاتیک شامل کمر درد، درد باسن و پا است. اکثر بیماران این درد را به عنوان درد عمیق و شدیدی توصیف می‌ کنند که از پایین یک سمت از پشت بدن شروع می‌ شود و سپس باسن و پا را هدف قرار می‌ دهد. سیاتیک درد مفصل ران را نیز به دنبال دارد.

درد و علائم سیاتیک معمولاً در اثر نشستن یا ایستادن طولانی مدت تشدید می‌ شود.

غالباً پس از برخاستن از حالت‌ های نشسته مثلاً بلند شدن از روی صندلی توالت شدیدتر می‌گردد.

اکثر بیماران در نتیجه‌ی عطسه یا سرفه کردن، خندیدن یا حرکت شدید روده متحمل درد بیشتری می‌ شوند.

مطلب مرتبط:  راهنمای کامل درمان کمر درد با داروهای گیاهی

خم شدن به عقب نیز می‌ تواند باعث تشدید درد شود.

بیمار گاهی احساس ضعف رفتن ساق پا توأم با درد مچ پا یا درد پا دارد. این ضعف ممکن است آن‌ قدر شدید شود که حرکت دادن قوزک پا را غیر ممکن سازد.

عوامل افزاینده خطر

افزایش سن، مشاغلی که نیاز به چرخش مکرر کمر دارد یا حمل بارهای سنگین یا رانندگی به‌ مدت طولانی، کم تحرکی و فعالیت کم و نشستن طولانی، عوامل ژنتیکی، بیماری دیابت.

پیشگیری از درد عصب سیاتیک

نرمشهای مخصوص سیاتیک انجام دهید. ورزش کنیدورزش برای درمان سیاتیک توصیه میشود. تمرینات و ورزشهای مخصوص سیاتیک باید روی عضلات شکم و کمر متمرکز باشد ورزش‌هایی نظیر یوگا، دوچرخه‌ های ثابت و تردمیل به قوی نگاه داشتن این عضلات کمک می‌کنند. اما هنگام حمله های حاد سیاتیک عصبی نباید ورزش کرد.

درست بنشینید. از یک بالشتک نرم در پشت کمرتان استفاده کنید. برای مدت طولاتی در یک جا ننشینید و در فواصل بین نشستن‌ حتما راه بروید.

درست بایستید. صحیح بخوابید و اجسام سنگین رابه طرز مناسب جا به جا کنید. اگر باید برای مدت زمان طولانی بایستید به‌ طور متناوب بر روی یک پایتان تکیه کنید و به پای دیگر استراحت دهید.

روی یک تشک نسبتا سفت بخوابید.

برای بلند کردن اجسام از زمین، هرگز از قسمت کمر خم نشوید، بلکه زانوهای خود را خم کنید و بنشینید و جسم را بلند کنید. جسم سنگین را نزدیک به بدنتان حمل کنید.

آیا سیاتیک درمان دارد ؟

درد عصب سیاتیک همیشه نیاز به درمان ندارد، چون عارضه‌ای است که به خودی خود ظرف حدود شش هفته بهبود می‌یابد.

استراحت به مدت یک تا چند روز سبب بهبودی نسبی بیماری می‌ شود ولی استراحت به مدت طولانی علائم را بدتر خواهد کرد.

چند دارو برای درمان سیاتیک عبارتند از داروهای ضد درد مثل آسپیرین، استامینوفن و بروفن به عنوان مسکن برای کاهش درد تجویز می شوند.

اگر دیسک‌ از جای خود بیرون زده است فیزیوتراپی در بهبودی آن موثر است.

لیزر درمانی یکی از روشهایی است که باعث کاهش التهاب بافت های اطراف عصب سیاتیک و کاهش التهاب ماهیچه های پریفورمیس می شود. در نتیجه باعث کاهش فشار عصب سیاتیک و کاهش درد می گردد.

درمان سیاتیک با ماساژ نیز امکان پذیر است. ماساژ درمانی برای کاهش درد کمر بسیار موثر است.

ورزش های معمولی و سبک موجب آزاد کردن آندورفین‌ می‌شود. آندورفین‌ها واسطه‌ های شیمیایی هستند که از رسیدن پیام‌ های درد به مغز جلوگیری می‌ کنند.

در صورتی که مشکل جدی باشد تزریق کورتون به پرده نخاعی یا انجام عمل جراحی ضرورت پیدا می کند.

مقداری یخ در یک حوله تمیز قرار دهید و آن را به مدت حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بر روی ناحیه دردناک قرار دهید. این عمل را روزی ۴ مرتبه تکرار کنید.

پس از ۴۸ ساعت از شروع درد در نواحی آسیب‌ دیده از گرما استفاده کنید. چنان چه درد شما ادامه داشت به‌ طور متناوب کیسه‌های گرم و سرد را بر روی ناحیه مبتلا قرار دهید.

مطلب مرتبط:  راهنمای کامل درمان روماتیسم مفصلی با داروهای گیاهی / آرتروز و آرتریت روماتوئید

درمان سیاتیک با داروهای گیاهی (درمان درد سیاتیک در طب سنتی)

افراد مبتلا به درد عصب سیاتیک بهتر است از مصرف مواد غذایی با طبع سرد و مرطوب پرهیز کنند. این افراد بهتر است از مصرف گوشت گوساله و گاو، انواع چاشنی‌های ترش، ماست و دوغ و حبوبات بپرهیزند یا مصرف آنها را در طول هفته به حداقل برسانند.

این افراد بهتر است در وعده‌ های غذایی خود به ویژه وعده صبحانه یا میان‌ وعده‌های صبح و عصر از شیره انگور و مغز گردو که در گروه مواد غذایی با طبع گرم هستند، استفاده کنند.

به منظور درمان عصب سیاتیک با داروهای گیاهی نوشیدن چای گیاهی و دمنوش‌ هایی نظیر گل گاو زبان و یا نعناع می‌ تواند به کاهش درد و ریلکس شدن اعصاب کمک کند و دردهای ناشی از سیاتیک را تخفیف دهد.

ماساژ موضع درد با روغن زیتون که در آن مقدار کمی زنجبیل رنده شده باشد می‌تواند به بهبود این دردها کمک کند.

افزودن چاشنی‌ها و ادویه‌ های گرم مثل زردچوبه، دارچین و عسل به برنامه غذایی مبتلایان به درد سیاتیک می‌ تواند موثر باشد.

دیگر داروی گیاهی برای درمان سیاتیک زغال اخته جامائیکایی است که معمولا یک از انتخاب ها برای کاهش و درمان درد سیاتیک است.

از جمله داروهای گیاهی برای درمان سیاتیک سیاهدانه است.  مصرف جوشانده سیاهدانه یا پودر شده آن که با عسل مخلوط شده باشد به صورت خوراکی طی دوره ای دو ماهه بسیار مفید است. اگر شب قبل از خواب مصرف شود بهتر است. همچنین می توان از آن به عنوان ضماد بر روی موضع درد استفاده کرد. (مصرف موضعی)

با هدف درمان سیاتیک در طب سنتی خوردن روغن بنفشه خالص کوهی که در روغن زیتون طبیعی جوشیده شده باشد توصیه می شود.

برای درمان سیاتیک با طب سنتی پودر برگ مرزه با عسل مخلوط شود و بر روی موضع درد مالیده گردد.

درمان سیاتیک با حجامت نیز امکان پذیر است. حجامت از کف پا زیر نظر پزشک متخصص و با تجربه طب سنتی.

در نهایت و به عنوان آخرین شیوه پیشنهادی برای درمان خانگی درد سیاتیک زالو اندازی روی کمر که باید زیر نظر پزشک متخصص و با تجربه طب سنتی انجام شود.

درمان سیاتیک با داروهای گیاهی

آیا سیاتیک درمان دارد ، بیماری سیاتیک چیست ، دارو برای درمان سیاتیک ، داروهای گیاهی برای درمان سیاتیک ، داروی گیاهی برای درمان سیاتیک ، درد عصب سیاتیک ، درمان خانگی درد سیاتیک ، درمان درد سیاتیک در طب سنتی ، درمان سیاتیک با حجامت ، درمان سیاتیک با داروهای گیاهی ، درمان سیاتیک با طب سنتی ، درمان سیاتیک با ماساژ ، درمان عصب سیاتیک با داروهای گیاهی ، علائم درد سیاتیک ، علائم سیاتیک ، علائم سیاتیک چیست ، علت درد سیاتیک ، نرمشهای مخصوص سیاتیک ، ورزش برای درمان سیاتیک ، ورزشهای مخصوص سیاتیک

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
5 نظرات
بیشترین رای
جدیدترین قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها