درمان شالازیون با داروهای گیاهی و روشهای درمان در طب جدید

درمان شالازیون با داروهای گیاهی : برآمدگی پلک یا شالازیون چشم نوعی تورم بدون درد پلک است.

شالازیون چشم نوعی از توده‌های لبه پلک است که در ابتدا تظاهری شبیه گل مژه دارد. شالازیون برجستگی کوچکی در لبه پلک در زیر پوست است که در اثر انسداد مجرای خروجی غدد ترشح کننده چربی پلک و تجمع مواد ترشح شده در غده ایجاد می‌شود. با ما همراه باشید تا به بررسی روشهای درمان شالازیون با داروهای گیاهی بپردازیم.

جراحی شالازیون،درمان دارویی شالازیون،درمان سریع شالازیون،درمان شالازیون،درمان شالازیون با دارو،درمان شالازیون با داروهای گیاهی،درمان شالازیون چشم

درمان شالازیون با داروهای گیاهی

درمان گیاهی شالازیون،درمان گیاهی شالازیون چشم،شالازیون چشم،عوارض جراحی شالازیون،مراقبت های بعد از عمل شالازیون،درمان شالازیون در طب سنتی

شالازیون ممکن است در ابتدا ملتهب باشد و باعث ایجاد درد و قرمزی شود که در این حالت شبیه گل مژه‌ است. اما پس از مدتی درد و قرمزی فروکش می‌کند و توده متورمی در لبه پلک باقی می‌ماند.

توده های پشت پلک چشم می تواند عفونی یا چربی باشد که خطرزا نیست و بیشتر جنبه چربی دارد. این توده های پشت پلک فقط از نظر ظاهری جالب نیست و ممکن است زیبایی فرد را با مشکل مواجه کند.

علل شالازیون چشم

انتقال آلودگی ها، گرد و خاک و باکتری به چشم ها (باکتری استافیلوکوک)، بسته شدن مجرای چشم، عدم رعایت بهداشت، تماس چشم با آلودگی ها، بلفاریت (التهاب پلک) طولانی مدت، استفاده از مواد آرایشی چشم فاسد شده، پاک نکردن آرایش چشم قبل از خواب، مالیدن دست آلوده به چشم‌ها

علائم شالازیون چشم

برآمدگی روی پلک یا اطراف چشم، قرمزی، ورم پلک، سوزش، بد رنگی، وجود ترشحات، گاهی درد، احساس ناراحتی هنگام پلک زدن، احساس خارش

درمان شالازیون چشم

برآمدگی‌ پلک خیلی کوچک نیاز به درمان ویژه‌ای ندارد و معمولاً به مرور زمان خوب می‌ شود.

برای درمان سریع شالازیون استفاده از کمپرس گرم روزی ۲ تا ۳ بار و هر بار ۵ تا ۱۰ دقیقه روی موضع توصیه می شود.

در درمان دارویی شالازیون استفاده از حوله تمیز و ماساژ ملایم تورم و مصرف آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط پزشک به باز شدن مجرای غده چربی کمک می کند.

به منظور کمک به درمان شالازیون هر چند وقت یک بار با شامپوی بچه، چشم ها را شست و شو دهید.

برای درمان گیاهی شالازیون چشم گاهی با چای ولرم چشم ها را شستشو داده و ضد عفونی کنید.

مطلب مرتبط:  روشهای درمان کم خونی با طب مدرن، طب سنتی و طب اسلامی

صورت خود را همیشه تمیز نگه دارید و با دستهای آلوده، چشم‌های خود را نمالید تا درمان شالازیون با دارو موفقیت آمیز شود.

درمان دارویی شالازیون که در فوق ذکر شد فقط هنگامی مؤثر است که درمان زود و به‌ موقع انجام شود.

اگر این غدد خیلی بزرگ شود تخلیه و جذب این غدد باید به وسیله جراحی شالازیون صورت گیرد. در عمل جراحی شالازیون غده های چربی باز شده و محتویات خالی می شود تا چشم به حالت اولیه برگردد.

اگر تعداد زیادی شالازیون کوچک وجود داشته باشد که با جراحی نتوان آن‌ها را خارج کرد از روش تزریق داروهای استروئیدی در داخل ضایعه لبه پلک استفاده می شود.

زمانی که شالازیون در برخی افراد مکرراً عود می‌ کند لازم است بیمار حتماً توسط پزشک بررسی شود چون گاهی اوقات بیماریهای جدی چشم مثل تومورهای بدخیم پلک به صورت شالازیونهای مکرر تظاهر می‌کنند که تشخیص آنها ضروری است.

مراقبت های بعد از عمل شالازیون (عوارض جراحی شالازیون)

معمولاً پس از انجام جراحی شالازیون در محل عمل، کبودی و تورم ایجاد می شود که این امر طبیعی است. کبودی معمولاً ظرف ۱۰ روز تا دو هفته برطرف می شود.

پس از عمل ممکن است چشم پزشک به شما توصیه کند که تا چند روز از قطره ها، پمادهای آنتی بیوتیک یا استروییدی استفاده کنید. استفاده از این داروها باعث کاهش التهاب و بهبود سریع تر محل عمل می شود.

در صورت بروز درد در محل عمل می توانید از مسکن های معمولی مثل استامینوفن برای کنترل درد استفاده کنید.

پس از برداشتن پانسمان ممکن است متوجه ترشحات رقیق خونی بر روی پانسمان یا در داخل چشم شوید که این امر طبیعی است و جای نگرانی ندارد. معمولاً این ترشحات ظرف یکی دو روز برطرف می شود.

درمان شالازیون با داروهای گیاهی (درمان شالازیون در طب سنتی)

در استفاده از روشهای درمان شالازیون در طب سنتی که در زیر آورده می شود مراقب باشید تا داروهای گیاهی معرفی شده وارد چشمتان نشود.

به منظور درمان شالازیون با داروهای گیاهی سفیده ی تخم مرغ تازه را روزی سه بار روی محل بمالید و بگذارید هر بار ۱۵ دقیقه بماند.

در روش دیگر درمان گیاهی شالازیون چشم یک تخم مرغ آبپز شده ی داغ را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی موضع گذاشته و نگه دارید.(کمپرس گرم)

در روش دیگر درمان شالازیون با داروهای گیاهی عصاره ی یک پیاز تازه را با رنده کردن و فشار دادن بگیرید. و آن عصاره را روزی چند بار روی محل بمالید.(ممکن است در ابتدای کار باعث ناراحتی تان شود ولی ورم را می خواباند.

مطلب مرتبط:  درمان دارویی زخم معده و درمان زخم معده در طب سنتی

پودر جوز هندی را با مقداری آب خمیر کرده و روی موضع بمالید و بگذارید به صورت طبیعی خشک شود. ( به هیچ عنوان اجازه ندهید جوز هندی یا هر ماده دیگری وارد چشمهایتان شود.)

برای درمان شالازیون در طب سنتی با گل همیشه بهار یا همان کالاندولا دمنوش درست کنید و روزی سه بار به موضع بمالید. حتی می توانید از پماد یا کرم کالاندولا استفاده کنید.

موضع را مرتب با شامپو بچه بشویید.

برای درمان گیاهی شالازیون چشم چای قاصدک بنوشید تا عامل باکتریایی مولد شالازیون را از بین ببرید.

به منظور درمان سریع شالازیون آب سیر خام را با خرد کردن و فشار دادن بگیرید و آن عصاره را به موضوع بمالید. به شدت داروی موثری است اما اگر حواستان نباشد و ناخودآگاه وارد چشمتان شود به شدت سوزش شدید و غیر قابل تحمل ایجاد می شود. بنابراین با احتیاط مصرف کنید.

با شیر موضع را بشویید یا اینکه یک تکه نان را در سیر آغشته کنید و در حالی که چشمتان را کامل بسته اید روی تمام چشم و ورم شالازیون را با آن بپوشانید.

مقداری نعناع را کاملا خرد کنید و آنرا روی موضع به مدت ۵ دقیقه قرار دهید و سپس به خوبی چشم را با آب ولرم بشویید.

سیب زمینی را رنده کرده و با کمی آب به شکل خمیر در بیاورید و سپس آنرا روی موضع بمالید.

برای درمان شالازیون با داروهای گیاهی دو فنجان آب را بجوشانید به حدی که یک فنجان آن باقی بماند و سپس یک قاشق چایخوری زردچوبه به آن بیفزایید. سپس چند قطره از آن را ب موضع شالازیون بمالید و روزی دو بار این کار را تکرار کنید.

امیدواریم از روشهای درمان شالازیون در طب سنتی استفاده لازم را برده باشید.

درمان شالازیون با داروهای گیاهی

جراحی شالازیون،درمان دارویی شالازیون،درمان سریع شالازیون،درمان شالازیون،درمان شالازیون با دارو،درمان شالازیون با داروهای گیاهی،درمان شالازیون چشم،درمان گیاهی شالازیون،درمان گیاهی شالازیون چشم،شالازیون چشم،عوارض جراحی شالازیون،مراقبت های بعد از عمل شالازیون،درمان شالازیون در طب سنتی

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
2 نظرات
بیشترین رای
جدیدترین قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها