بیماری جرب یا گال چیست ؟ درمان گال با گیاهان دارویی

درمان گال با گیاهان دارویی : بیماری گال چیست ؟ بیماری جرب یا گال یک بیماری انگلی خارش دار است و عامل آن بندپایی از گروه هیره ها به نام هیره خارشی است.

هیره‌ های خارشی موجوداتی شبیه کنه اما بسیار کوچکتر و میکروسکوپی هستندبیماری گال در سراسر جهان، به خصوص کشورهای عقب مانده و همچنین در مناطقی که موازین بهداشتی به خوبی رعایت نمی شود، بسیار متداول است. جهت مطالعه روشهای درمان گال با گیاهان دارویی با ما همراه باشید.

خارش به دلیل تراوش‌ های بدن انگل بیماری گال استانگل بیماری گال تونل‌ های متعددی در داخل پوست حفر می نماید و در آنها زندگی و تخمگذاری می‌ کندانگل بیماری گال همه جای پوست را می تواند درگیر سازد ولی شایعترین نواحی پشت و کف دستها، فضاهای بین انگشتان، مچ، آرنج، زیر بغل، کشاله ران و نوک سینه هستند. خارش معمولاً شبها شدیدتر است.

درمان گال با گیاهان دارویی ، درمان سنتی گال ، بیماری جرب ، بیماری گال چیست ، بیماری گال ، انگل بیماری گال ، راه درمان بیماری گال

درمان گال با گیاهان دارویی

درمان بیماری پوستی گال ، داروی درمان گال ، درمان گال ، درمان گیاهی گال یا جرب ، درمان گال با سرکه ، طول درمان بیماری گال

علائم بیماری گال چیست ؟

خارش شدید. این خارش در طول شب به علت گرمای بدن شدیدتر می شود و نه تنها مسیر حرکت هیره تحریک پذیر می گردد بلکه تمام بدن به خارش می افتد.

بثورات پوستی : نقاط برجسته تاول مانند در کنار نقاط برجسته قرمز رنگ که به خاطر خاراندن زیاد تماماً با شیارهایی که در پوست ایجاد شده مغشوش شده است. ضمناً به علت همین خارش ممکن است پوست دچار عفونت شود.

راه درمان بیماری گال

استفاده از امولسیون بنزوات بنزیل که یک داروی درمان گال است احتمالاً موثرترین و معروف ترین راه درمان بیماری گال استداروی درمان گال باید به سراسر بدن کودک به جز سر و گردن مالیده شود.

بعد از یک حمام گرم دارو را به تمام بدن بمالید و بگذارید کاملاً خشک شود. این کار دو شب متوالی باید صورت گیرد تا از نابود شدن هیره ها در هر مرحله از رشد که باشند اطمینان حاصل شود.

مطلب مرتبط:  آیا بیماری لوپوس باعث مرگ میشود ؟ راهنمای درمان لوپوس

در صورتی که بر اثر خاراندن زیاد عفونت ثانوی بیش از حد ایجاد شود که تقریباً جلوگیری از آن غیر ممکن است تجویز یک آنتی بیوتیک مناسب برای درمان بیماری پوستی گال ضروری خواهد بود.

در صورتی که یک نفر از اعضای خانواده مشکوک به ابتلا به بیماری جرب است و جوش در بدنش ظاهر شده یا خارش مداوم دارد باید تمام اعضای خانواده با هم تحت درمان بیماری پوستی گال قرار گیرند.

در برخی موارد حتی پس از درمان گال هنوز خارش به مدت چندین هفته ادامه خواهد داشت. برای مقابله و درمان گال در چنین شرایطی می توان از کرم های مخصوصی که در دسترس نیز هست استفاده کرد.

درمان گال با گیاهان دارویی (درمان سنتی گال)

ابتدا با تغییر رژیم غذایی طبق دستور پزشک طب سنتی از پیشرفت بیماری جلوگیری می شود.

اگر علائم ازدیاد صفرا در بیمار دیده شود، به منظور درمان گال با گیاهان دارویی از جوشانده پوست هلیله زرد، سنا، شاه تره، مامیران، و افسنطین، هر کدام ۱۰ گرم براى ۷ روز و هر روز صبح و شب استفاده می‌شود و جوشانده این ترکیب را میل می نمایند.

جهت درمان سنتی گال بیماران باید شربت بنفشه یا یک گرم صبر زرد را در نصف لیوان آب تمر هندى حل کرده میل نمایند. این عمل را سه روز صبح، ناشتا انجام دهند، سپس سه روز ترک کرده و دوباره سه روز ادامه دهند تا جمعا ۹ روز شود.

اگر بیمار به اسهال مبتلا شود ۲۰ گرم روغن بادام شیرین میل نماید و ۸ ساعت غذا نخورد تا اسهال برطرف گردد.

ماءالشعیر، شربت بنفشه، شربت آب لیمو و شربت تمرهندى به درمان سنتی گال کمک می کند.

با هدف درمان گیاهی گال یا جرب عرق شاه تره هر روز صبح ناشتا بنوشید و در حمام روزانه بدن را با آب برگ چغندر و گل پنیرک و کمى آب لیمو و سبوس گندم بشویید.

برای درمان گیاهی گال یا جرب آرد باقلا و آرد جو را مخلوط کرده در حمام به بدن بمالید و پس از چند دقیقه بدن را با داروى زیر بشویید.

گیاهان سدر نیم کیلو، گل خطمی ۵۰ گرم، گل پنیرک ۲۰ گرم، گل بنفشه ۱۰ گرم، گل ریواس ۵۰ گرم، شاه تره ۲۰ گرم و برگ گردو ۲۰ گرم : همه را بکوبید. مقدارى لازم از آن را خیسانده و در حمام بدن خود را با این خمیر بشویید.

مطلب مرتبط:  راهنمای بیماری آبسه پاروتید

در صورتى که بیمارى شدید و سخت باشد و موجب خارش فراوان گردد برای درمان گیاهی گال یا جرب آب کرفس، روغن گل و سرکه را در حمام به بدن بمالید و از فرمول بالا براى شستشو استفاده کنید.

اگر خلط سودا بر بدن غلبه کرده باشد پس از پاکسازى این خلط به وسیله افتیمون و شربت شاه تره و به منظور درمان گیاهی گال یا جرب مقدار یک گرم صبر زرد را به ماءالجبن یا به آب تمر هندى اضافه کرده و به مدت سه روز میل نمایید.

درمان گال با سرکه نیز امکان پذیر است. به منظور درمان گال با سرکه پس از انجام مرحله فوق، دو گرم زردچوبه را کوبیده و در روغن گل و سرکه حل کرده به محل خارش بمالید. در صورتى که خارش بیمار زیاد باشد هر روز مى توان مقدارى سبوس گندم را جوشانده، صاف کرده با کمى آب لیمو میل نماییددرمان گال با سرکه و زردچوبه بایستى تا بهبودى کامل ادامه پیدا کند.

روزانه در طول درمان بیماری گال با غذاى خود مقدارى سماق، آب لیمو، شربت رب انار یا دوغ ترش مصرف نمایید.

در صورتی که روشهای فوق اثر‌بخش نباشد باید طول درمان بیماری گال پشت هر دو پا را هر دو هفته یک بار و در مجموع سه دفعه حجامت کنید یا اینکه به جای حجامت،یک بار پشت پای راست را فصد کنید. البته این کار باید زیر نظر پزشک متخصص و با تجربه طب سنتی صورت گیرد.

درمان گال با گیاهان دارویی

درمان گال با گیاهان دارویی ، درمان سنتی گال ، بیماری جرب ، بیماری گال چیست ، بیماری گال ، انگل بیماری گال ، راه درمان بیماری گال ، درمان بیماری پوستی گال ، داروی درمان گال ، درمان گال ، درمان گیاهی گال یا جرب ، درمان گال با سرکه ، طول درمان بیماری گال

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها