همه مضرات و خواص دارویی انبه

خواص دارویی انبه :

خواص انبه ناشی از وجود کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، نیاسین، ریبوفلاوین، ویتامین های A، B6 ،C ،E و K، فیبر و اسیدهای چرب ضروری در انبه است. در ادامه خواص دارویی انبه مورد بررسی قرار می گیرد.

خواص دارویی انبه ، خواص درمانی انبه ، درمان دیابت با برگ انبه ، برگ انبه در درمان دیابت ، خواص انبه برای پوست صورت ، ماسک انبه برای صورت

خواص دارویی انبه

طریقه مصرف هسته انبه ، خواص انبه و هسته آن ، خواص برگ درخت انبه ، خواص برگ انبه ، خواص دارویی برگ انبه ، خاصیت میوه انبه ، انبه و خواص آن ، مضرات انبه

عمومی ترین خواص درمانی انبه

عمومی ترین خواص درمانی انبه عبارتند از :

  1. مصلح (ماده ای که در صورت مصرف همزمان، مضرات انبه را کاهش می دهد): زنجبیل، نمک، کشمش، شربت زرشک، روغن زیتون
  2. مزاج : گرم و خشک (انبه کال مزاج سرد و خشک دارد)
  3. کاهش دهنده فشار خون و افزایش دهنده قند خون
  4. ادرار آور
  5. ملین، ضد یبوست و اسهال آور

خواص انبه برای پوست صورت

خواص انبه برای پوست صورت باعث شفاف سازی، روشن شدن، نرمی و لطافت پوست می شود. به منظور استفاده از خواص انبه برای پوست صورت نصف یک انبه، دو قاشق غذاخوری شیر طبیعی گاو و ۷ عدد بادام زمینی را در مخلوط کن ریخته و خوب چرخ کنید تا به شکل خمیر در بیاید. این ماسک انبه برای صورت
را روی پوست خود مالیده و ماساژ دهید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند. سپس پوست را با آب ولرم بشویید. برای اطمینان از عدم حساسیت به ماسک انبه برای صورت قبل از استفاده روی پوست صورت، آن را روی بازوهای خود تست کنید.

خاصیت میوه انبه در درمان بیماری ها

مصرف انبه بین دو وعده غذایی باعث تقویت کلیه و مثانه می شود و اشتها را افزایش می دهد.

به علت وجود ویتامین A، انبه به تقویت چشم کمک می کند و مصرف یک لیوان آب انبه در روز باعث کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولای چشم می شود.

چند خاصیت میوه انبه عبارتند از کاهش غلظت و چربی خون، درمان کم خونی، پیشگیری از رشد تومورهای بدخیم در بدن و سرطان رحم، سرطان سینه، سرطان کولون و درمان بواسیر ناشی از یبوست.

مطلب مرتبط:  همه خواص درمانی انجیر تازه و انجیر خشک

انبه و خواص آن باعث کمک به تقویت نیروی جنسی، تقویت دستگاه گوارش، خوشبوکننده دهان و باز کننده رنگ چهره، دفع سنگ کیه و مثانه می شود.

برای استفاده از انبه و خواص آن در درمان انزال زودرس هر روز به مدت ۲ هفته، یک‌ قاشق چایخوری پودر شکوفه درخت انبه را با یک قاشق غذاخوری شکر ترکیب کرده و میل کنید.

خواص دارویی انبه

طریقه مصرف هسته انبه

طریقه مصرف هسته انبه در درمان سرماخوردگی، سرفه و آسم این گونه است که مغز هسته انبه را کوبیده و پودر کنید و با کمی شکر (شکر سرخ باشد بهتر است) ترکیب کرده و میل کنید.

برای استفاده از خواص انبه و هسته آن برای درمان اسهال ساده، مغز یک هسته انبه را پس از خشک کردن کوبیده و پودر کنید. یک قاشق چایخوری از پودر هسته انبه را در یک استکان آب گرم ریخته و میل کنید.

خواص انبه و هسته آن برای تنظیم قاعدگی نیز کاربرد دارد. به این منظور مغز هسته­ انبه را به همراه شکر سرخ کوبیده و روزانه به صورت ناشتا یک قاشق چای‌ خوری از آن را میل کنید. این عمل را تا بهبودی کامل ادامه دهید.

خواص برگ درخت انبه

برای استفاده از خواص برگ درخت انبه در درمان زگیل برگ تازه انبه را خشک کرده و سپس با شعله و حرارت کم، آن را بسوزانید. خاکستر برگ انبه را روزانه چند بار روی زگیل بمالید. این روند را تا درمان کامل ادامه دهید.

خواص برگ انبه باعث تقویت موها، تسریع روند رشد و نرمی و لطافت موها می شود. به منظور استفاده از خواص برگ انبه مقداری برگ تازه انبه را به خوبی کوبیده و خرد کنید و سپس با فشار دادن، آب آن را بگیرید و صاف کنید. سپس با این عصاره، موهای خود را شستشو و ماساژ دهید.

خواص دارویی برگ انبه برای بند آورن خونریزی از زخمها نیز کاربرد دارد. به این منظور برگ خشک و تمیز انبه را پودر کرده و روی زخم بمالید.

مطلب مرتبط:  موارد مصرف سرکه سیب

برای کمک به درمان بیماری زالی یا آلبینیسم، پودر برگ درخت انبه را با مقداری آب ترکیب کنید و به موها بمالید. خواص دارویی برگ انبه باعث تسریع در رشد موها و همچنین سیاه شدن رنگ آنها می شود.

خواص دارویی انبه

درمان دیابت با برگ انبه

برگ انبه در درمان دیابت کاربرد دارد. برای درمان دیابت با برگ انبه یک قاشق چایخوری از برگهای خشک شده آن را در یک و نیم استکان آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس روزانه یک استکان از این جوشانده را بنوشید. با اینکه برگ انبه در درمان دیابت مفید است اما دقت داشته باشید که خود میوه انبه به علت دارا بودن قند، برای دیابتی ها مضر است.

مضرات انبه

مضرات انبه عبارتند از :

  1. مصرف بیش از حد انبه کال و سبز، ترشی انبه و مغز هسته آن باعث ایجاد ناباروری می گردد.
  2. انبه برای گرم مزاج ها مضر بوده و باعث تخریب کبد و لثه ها می شود.
  3. زیاده روی در مصرف انبه باعث آسیب وارد شدن به اسپرم ها در مردان می شود.
  4. هیچگاه انبه را به شکم خالی مصرف نکنید. چون باعث ایجاد مشکلاتی برای روده و معده می شود.
  5. مصرف انبه کال، به روده ها آسیب می زند.
  6. مصرف سس انبه باعث تشدید وضعیت التهاب کبد، کهیر، حساسیت پوستی، خارش پوس، اگزما، انواع سردرد، میگرن، رعشه، جنون، صرع، سرگیجه، مانیا، سادیسم، تشنج و آتروفی مغزی، آلزایمر، لکنت زبان و همچنین کبد چرب و خارش شدید کف دست و پا ناشی از کبد چرب می شود.

خواص دارویی انبه

خواص دارویی انبه ، خواص درمانی انبه ، درمان دیابت با برگ انبه ، برگ انبه در درمان دیابت ، خواص انبه برای پوست صورت ، ماسک انبه برای صورت ، طریقه مصرف هسته انبه ، خواص انبه و هسته آن ، خواص برگ درخت انبه ، خواص برگ انبه ، خواص دارویی برگ انبه ، خاصیت میوه انبه ، انبه و خواص آن ، مضرات انبه

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها