همه خواص دارویی آویشن

خواص دارویی آویشن :

مواد موثره ای که باعث ایجاد خواص دارویی آویشن می شوند عبارتند از ۳۰ تا ۷۰ درصد تیمول، ۱۵ تا ۳۰ درصد کارواکرول، لینالول، سیمن، تیمن و آلفا پی نن. با ما همراه باشید تا به بررسی تمامی خواص دارویی آویشن بپردازیم.

خواص دارویی آویشن ، خواص گیاه آویشن ، خواص آویشن برای مو ، خواص روغن آویشن برای مو ، تاثیر آویشن در لاغری ، انواع آویشن

خواص دارویی آویشن

فواید اویشن ، خواص آویشن کوهی ، خواص آویشن شیرازی ، خواص چای آویشن ، خواص عسل آویشن ، بخور آویشن برای پوست ، خواص عرق آویشن ، گیاه آویشن کوهی

عمومی ترین خواص گیاه آویشن

عمومی ترین خواص گیاه آویشن عبارت است از :

  1. مصلح (ماده ای که در صورت مصرف همزمان، مضرات آن را کاهش می دهد): سرکه انگور و عناب
  2. مزاج : گرم و خشک
  3. افزاینده فشار خون و کاهنده قند خون
  4. ادرار آور
  5. ضد اسهال

انواع آویشن

انواع آویشن عبارتند از آویشن باغی (در ایران نمی روید)، آویشن سرپوله، آویشن کوهی، آویشن دنایی و آویشن شیرازی.

فواید اویشن

فواید اویشن در تمام گونه ها شبیه به یکدیگر است. بنابراین اگر در متن به اسامی مختلفی خوانده شد منظور به صورت کلی آویشن است.

خواص آویشن برای مو

خواص آویشن برای مو عبارت است از تقویت پیاز موها، جلوگیری از ریزش مو، تسریع در رشد مو و رویش مجدد موها. به منظور استفاده از خواص آویشن برای مو می توانید به وسیله جوشانده یا دمنوش آویشن، موهای خود را بشویید و ریشه مو و پوست سر را به مدت ۱۵ دقیقه با آن ماساژ دهید. سپس موها را با آب ولرم یا با استفاده از یک شامپوی ملایم بشویید.

خواص روغن آویشن برای مو نیز مانند خود آویشن است. به منظور استفاده از خواص روغن آویشن برای مو مقداری از آن را دو ساعت قبل از رفتن به حمام روی موها بمالید و ریشه و پوست سر را ماساژ دهید تا روغن به خورد پوست رود. پس از دو ساعت موها را بشویید.

خواص دارویی آویشن

تاثیر آویشن در لاغری

تاثیر آویشن در لاغری به این صورت است که چون این گیاه اشتها آوری قوی محسوب می شود و باعث تقویت معده و رفع سوء هاضمه می گردد در صورتی که حداقل نیم ساعت قبل از غذا مصرف شود به درمان لاغری کمک می کند. به عبارت دیگر آویشن به علت افزایش اشتها، چاق کننده است.

مطلب مرتبط:  خواص گیاه بابا آدم برای لاغری ، مو و درمان بیماریهای مختلف

خواص آویشن کوهی به صورت خوراکی

خواص آویشن کوهی به صورت خوراکی در قالب دمنوش یا جوشانده عبارت است از تقویت رباط ها و تاندون ها در عضلات، سم زدایی از شش ها، درمان خلط سینه، تسریع هضم غذا، درمان سوء هاضمه، دفع کرم ها و انگل ها و تخم های کرم و انگل از بدن، دفع بغم اضافی از بدن (رطوبت لزج)، تقویت معده، عفونت ریه و درمان سرفه.

دیگر خواص آویشن شیرازی به صورت دمنوش یا جوشانده عبارت است از مشکلات کبدی، رفع سکسکه، درمان ادرار به صورت قطره قطره، سردرد ناشی از پر خوری، درمان درد رحم، تقویت کننده قلب، افزایش شادی و نشاط، افزایش فهم و هوش، ضد نفخ، تسکین درد اعصاب، تسهیل خروج جنین از رحم، رفع استرس و اضطراب، رفع خستگی، بی خوابی و تقویت نیروی جنسی. آویشن تجزیه کننده لخته های خونی است.

خواص آویشن شیرازی در درمان بیماری ها

خواص چای آویشن در درمان بیماریهای تشنج، تیک عصبی، سیاه سرفه، عفونت ادراری، برونشیت، سنگ مثانه، آنژین، میگرن و لکنت زبان موثر است. آویشن یک آنتی بیوتیک قوی محسوب می شود. از خواص چای آویشن درمان اسهال خونی است. به منظور درمان اسهال خونی مقداری از آویشن را تفت دهید و سپس آن را دم کنید و بنوشید.

بخور آویشن برای پوست و سایر نقاط بدن

به منظور استفاده از خواص بخور آویشن برای پوست و سایر نقاط بدن در درمان تمیز سازی پوست، شفافیت و جوان سازی پوست، درمان سینوزیت، آسم، سرماخوردگی، تنگی نفس، گریپ، سرفه های شدید و تقویت بینایی، می توانید علاوه بر مصرف دمنوش یا جوشانده آن از بخور آویشن نیز بهره بگیرید. آویشن در درمان گلو دردهای چرکی بی نظیر است و اکثر داروهای شیمیایی درمان گلودرد از آویشن تهیه می شوند.

خواص آویشن به صورت موضعی عبارتند از رفع زگیل، درمان جوش و غده های چربی پوست، درمان درد سیاتیک، درمان تبخال، درمان رماتیسم، درد مفاصل و آرتروز، رعشه و لرزش اندام ها. برای استفاده موضعی هم می توانید از دمنوش و جوشانده استفاده کنید و هم از اسانس، روغن یا عرق آویشن.

مطلب مرتبط:  خواص درمانی جوز هندی

اگر آویشن جویده شود درد دندان را تسکین می دهد و بوی بد دهان را برطرف می کند.

خواص دارویی آویشن

خواص عرق آویشن

خواص عرق آویشن شبیه خواص خود آویشن است. اگر به صورت موضعی استفاده شود علاوه بر موارد فوق الذکر به درمان در رفتگی، گرفتگی، پیچ خوردگی، و کشیدگی تاندوم ها کمک می کند. به منظور استفاده از خواص عرق آویشن می بایست آن را قبل از استفاده کمی حرارت دهید تا گرم شود.

خواص عسل آویشن

خواص عسل آویشن و همچنین ترکیب آویشن به همراه عسل علاوه بر خواص خود آویشن باعث درمان فلج، فراموشی، صرع، تقویت کلیه ها و تقویت قوای جنسی می شود. به منظور استفاده از خواص عسل آویشن هم می توانید این نوع عسل که توسط زنبور عسل از گیاه آویشن به دست آمده استفاده کنید و هم پس از آماده کردن دمنوش یا جوشانده آویشن، اجازه دهید خنک شود و بعد مقداری عسل طبیعی به آن بیفزایید و بنوشید.

مضرات گیاه آویشن کوهی و سایر انواع آویشن

گیاه آویشن کوهی و سایر انواع آویشن نباید توسط این افراد مصرف شود:

  1. افرادی که دفع غیر عادی آلبومین دارند.
  2. خانم های باردار
  3. بچه های زیر ۲ سال
  4. افرادی که جوش صورت دارند.
  5. افرادی که غلبه صفرا دارند.

این افراد به طور کلی نباید از آویشن استفاده کنند حتی به همراه مصلح اش.

خواص دارویی آویشن

خواص دارویی آویشن ، خواص گیاه آویشن ، خواص آویشن برای مو ، خواص روغن آویشن برای مو ، تاثیر آویشن در لاغری ، انواع آویشن ، فواید اویشن ، خواص آویشن کوهی ، خواص آویشن شیرازی ، خواص چای آویشن ، خواص عسل آویشن ، بخور آویشن برای پوست ، خواص عرق آویشن ، گیاه آویشن کوهی

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها