همه مضرات و خواص بادام درختی

خواص بادام درختی

بادام درختی از نظر طب سنتی بهترین آجیل بین آجیلهای دیگر است. خواص بادام درختی ناشی از وجود کلسیم، فسفر، پتاسیم، مس، اسید فولیک و ویتامین‌ های گروه B و E در آن است. بادام درختی به دو دسته تلخ و شیرین تقسیم می شود. در این مقاله ما به بررسی فواید بادام درختی شیرین می پردازیم.

خواص بادام درختی ، فواید بادام درختی ، بادام درختی و دیابت ، آیا بادام درختی چاق کننده است ، خواص بادام شیرین برای پوست ، خواص بادام شیرین در طب سنتی

خواص بادام درختی

عمومی ترین خواص بادام درختی

عمومی ترین فواید بادام درختی عبارتند از :

  1. مصلح بادام درختی شیرین (ماده ای که در صورت صرف همزمان، مضرات آن را کاهش می دهد): مصطکی، عسل و رب ترش
  2. مصلح بادام درختی تلخ : عسل، خشخاش، بادام درختی شیرین
  3. مزاج بادام درختی شیرین : گرم و تر
  4. مزاج بادام درختی تلخ : گرم و خشک
  5. کاهنده فشارخون قند خون
  6. ملین و ضد یبوست

بادام درختی و دیابت

مصرف بادام درختی و دیابت رابطه عکس دارند. مصرف روزانه چند عدد بادام درختی علاوه بر کاهش کلسترول خون، به علت کنترل سطح انسولین به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند. البته توجه داشته باشید که بادام درختی باید خام باشد و نباید با حرارت دیدن به آجیل تبدیل شده باشد. همچنین در صورتی که داروهای کاهنده قند خون برایتان تجویز شده است احتیاط کرده و بیش از حد مصرف نکنید.

آیا بادام درختی چاق کننده است ؟

در پاسخ به این سوال که آیا بادام درختی چاق کننده است باید بگوییم که خیر. بادام درختی با کنترل کردن و کاهش میزان اشتها به علت کالری بالایی که به بدن می رساند باعث می شود کمتر غذا بخورید و در نتیجه به کاهش وزن کمک می کند. البته برای کمک به لاغری، می بایست علاوه بر مصرف غذاها سالم، به صورت منظم ورزش کنید یا اینکه حداقل روزانه نیم ساعت پیاده روی کنید.

مطلب مرتبط:  همه مضرات و فواید بادام زمینی

خواص بادام درختی

خواص بادام شیرین برای پوست (خواص بادام درختی برای پوست)

درمان خشکی پوست و پیشگیری از سرطان پوست از خواص بادام شیرین برای پوست است. (بادام درختی) برای استفاده از خواص بادام درختی برای پوست و همچنین تقویت مغز، قلب و کبد، تقویت بدن، رشد بهتر کودکان و رفع یبوست شیر بادام میل کنید. برای تهیه شیر بادام ۱۰ عدد بادام درختی را به همراه یک لیوان آب سرد و مقداری عسل در مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید تا رنگ آن سفید شود. سپس آن را بنوشید. ضمن اینکه اگر پوست بادام را بگیرید رنگ معجون سفیدتر و به رنگ شیر خواهد شد. برای پوست گرفتن بادام درختی می بایست آن را با مقداری آب برای چند لحظه بجوشانید و سپس با آب سرد بشویید تا پوستش راحتتر جدا شود. هر چند به که بهتر است برای حفظ خواص بادام درختی اینکار را نکنید.

دیگر خواص بادام شیرین در طب سنتی (خواص بادام درختی در درمان بیماری ها)

برای استفاده از خواص بادام شیرین در طب سنتی به منظور تقویت حافظه در زمان امتحانات، خورش فسنجان درست کرده و میل کنید به این صورت که هر مقدار از گردویی که در حالت عادی استفاده می کنید را نصف کنید و به همان اندازه از بادام درختی استفاده کنید. یعنی نصف مغز گردو و نصف بادام درختی. همچنین مصرف ۱۴ عدد بادام درختی قبل از امتحان به تقویت حافظه کمک می کند.

به منظور پر پشت شدن موها، به صورت منظم مقداری خرما را به همراه بادام درختی میل کنید.

برای درمان کمبود مایع مفصلی، روزانه ۱۴ عدد بادام درختی شیرین میل کنید.

برخی از خواص بادام درختی عبارت است از درمان کم خونی، تقویت استخوانها، تقویت ریه، تقویت جریان خون و تقویت قلب و رفع تپش قلب، پیشگیری از سرطان روده بزرگ، پیشگیری از تنگی نفس، برونشیت، آمفیزم، آلزایمر، پیشگیری از تشکیل سنگ کیسه صفرا و تقویت نیروی جنسی.

مطلب مرتبط:  فواید و خواص تخمه آفتابگردان

مصرف ترکیب بادام درختی و خرما به درمان بیماری استخوانی دیسپلازی فیبرو و پوکی استخوان کمک می کند.

مصرف بادام درختی توسط مادران باردار و شیرده به تقویت جنین و نوزادان و افزایش بهره هوشی آنها کمک می کند.

بادام درختی به علت داشتن ویتامین E به درمان آب مروارید، ضعف ماهیچه و مشکلات پروستات کمک می کند.

پوست سخت بادام درختی نیز خواص فراوانی دارد. برای بهره گیری از خواص آن می توانید با آن دمنوش یا جوشانده درست کنید و میل کنید.

برای سفید کردن و جلوگیری از پوسیدگی دندان، پوست سخت پیرامونی بادام درختی را روی شعله قرار دهید تا به ذغال تبدیل شود. سپس آنرا پودر نموده و مقداری نمک اضافه کنید. سپس با مقداری آب آن را به شکل خمیر در بیاورید و با خمیر حاصل مسواک کنید.

مضرات بادام درختی

ممکن است برخی افراد به انواع بادام از جمله بادام درختی حساسیت غذایی داشته باشند. این نوع از حساسیت بسیار خطرناک بوده و ممکن است با قطع شدن جریان تنفس به مرگ فرد منجر شود. بنابراین افراد مبتلا به حساسیت به بادام درختی به هیچ عنوان نباید آن را مصرف کنند.

بادام درختی سنگین است و دیر هضم می شود. برای زود هضم شدن آن می توانید آن را با مصلح اش میل کنید.

خواص بادام درختی

خواص بادام درختی ، فواید بادام درختی ، بادام درختی و دیابت ، آیا بادام درختی چاق کننده است ، خواص بادام شیرین برای پوست ، خواص بادام شیرین در طب سنتی

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها