چگونگی برقراری ارتباط با دیگران برای بهبود مهارتهای ارتباطی

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران برای بهبود مهارتهای ارتباطی

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران نکته مهمی است که همه ما باید از آن آگاهی داشته باشیم.

مهارت چگونگی برقراری ارتباط با دیگران و بهبود و ایجاد مهارتهای ارتباطی نوعی سرمایه گذاری است که ارزش زیادی دارد. دلیل آن تا حد زیادی بخاطر این است که بخش عظیمی از روز خود را صرف برقراری ارتباط با دوستان و صحبت کردن با آنها، خانواده، آشنایان، غریبه ها و سایرین می کنیم. این برقراری ارتباط موثر با دیگران از طریق تلفن یا اینترنت صورت می گیرد.

تحقیقی در زمینه چگونگی برقراری ارتباط با دیگران نشان می دهد که خانم ها در روز بطور میانگین ۲۰,۰۰۰ کلمه صحبت می کنند و مردها بطورمتوسط ۷۰۰۰ کلمه. این آمار نشان می دهد که اگر برقراری ارتباط کلامی کاری است که در طول روز باید انجام دهیم پس باید برای آموزش مهارت های ارتباطی تلاش کنیم.

زبان بدن ، ارتباط کلامی ، ارتباط موثر با دیگران ، آموزش مهارت های ارتباطی ، برقراری ارتباط موثر با دیگران

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران

مهارت گوش دادن ، نحوه سخنرانی در جمع ، چگونگی برقراری ارتباط با دیگران

نیاز نیست تا بر لزوم پرورش مهارتهای ارتباطی و آموزش مهارت های ارتباطی تاکید کنیم. تحقیقات نشان داده اند که درصد زیادی از روابط بخاطر وجود ضعف در برقراری ارتباط موثر با دیگران با شکست مواجه می شود.

۵ راه ساده در خصوص  چگونگی برقراری ارتباط با دیگران برای بهبود مهارتهای ارتباطی

نحوه صحبت کردن

موفقیت شما در حوزه کسب وکار، تجارت یا سیاست تا حد زیادی به نحوه برقراری ارتباط موثر با دیگران بستگی داشته و با ایده های آنها ارتباط دارد. افراد بیشتر مایلند از فروشنده ای خرید کنند که نحوه صحبت کردن خوبی دارد و به سمت کسانی گرایش دارند که از مهارت نحوه صحبت کردن خوبی برخوردارند.

توانایی  شما برای ارائه ایده تان و برقرار کردن ارتباط کلامی با شنونده مورد علاقه تان از مهارتهای ارتباطی ارزشمندی است که می تواند شما را از سایرین مجزا ساز

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران

مهارت گوش دادن 

۷۰% از زمانی که برای برقراری ارتباط کلامی با شخص دیگر صرف می کنیم به هدر می رود زیرا مخاطب برای گوش کردن به حرف شما تلاشی نمی کند. به این دلیل که اکثر افراد فقط مهارت گوش دادن  به سخنانی را دارند که مورد علاقه شان است. با این دسته از افراد ارتباط نداشته باشید.

مطلب مرتبط:  چگونه گوشی های هوشمند و رسانه های اجتماعی می توانند (دوران) کودکی را سرقت کنند؟!

درس اول برای بهبود مهارتهای ارتباطی این است: به افراد مورد خطابتان توجه زیادی داشته باشید. آنها را فریب ندهید اغلب این افراد متوجه این مساله می شوند و این به نفع شما نیست.

یاد بگیرید به مخاطب خود توجه زیادی داشته باشید. در صورت امکان به آنها هم اجازه صحبت کردن بدهید.

صحبت کردن در خصوص علاقه سایر افراد

انسان ها ذاتا دارای ماهیت خود شیفتگی هستند. این ویژگی اساسا بدین معناست که دیگران متوجه شما نیستند یا اگر چیزی بگویید که به آنها یا علاقه شخصی شان ارتباط نداشته باشد، توجه نمی کنند.

اگر برای دیگران بگویید که سفرتان در تعطیلات چقدر جالب بوده است ممکن است در نظرشان یک انسان ساده لوح جلوه کنید. اگر حتی به کره ماه سفر کرده باشید اگر این سفر نفعی برای دیگران نداشته باشد یا موقعیتشان را بهتر نکند به آن علاقه نشان نمی دهند.

برای اینکه گفتگوی سودمندی داشته باشید به صحبت کردن در خصوص موضوعاتی بپردازید که معمولا افراد به آن علاقه دارند. مثلا در خصوص سرگرمی هایشان بپرسید و به آنها اجازه دهید تا بخش اعظم گفتگو را در اختیار داشته باشند.

وقتی روند مکالمه بخوبی پیش رفت می توانید متوجه شوید چه موضوع مورد علاقه مشترکی بین شما و فرد مخاطب وجود دارد و بدین ترتیب مکالمه به سمت موضوعات بیشتری سوق پیدا می کند.

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران

بر روی زبان بدن تمرین کنید

اکثر کارهایی که برای افزایش مهارتهای ارتباطی انجام می شود ربطی به صحبت کردن ندارد. زبان بدن فاکتوری مهم در بهبود این مهارت است.

مطمئن شوید بدن تان سیگنالی نمی فرستد به این معنا که «تمایلی به صحبت کردن ندارم». زبان بدن حرکت چشم ها، موقعیت بازوان، سطح سر و محل قرار گرفتن شانه هایتان را شامل می شود.

مطلب مرتبط:  مهارت های اجتماعی که باعث موفقیت شما در زندگی می شوند

از اخم کردن، دست به سینه شدن و پایین آوردن شانه هایتان خودداری کنید. اینها علایمی از زبان بدن هستند که فریاد می زنند« من اعتماد بنفس پایینی دارم».

از این رو همیشه با چشم خود ارتباط برقرار کنید و یادبگیرید اغلب دید افقی داشته باشید. نگاه تان را روی زمین متمرکز نکنید و با این روش زبان بدن خود را اصلاح کنید.

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران

نحوه سخنرانی در جمع

در خصوص نحوه سخنرانی در جمع اگر در حال تفسیر چیزی هستید از زمان بهترین استفاده را ببرید و اطلاعات خود را مستقیما به سمت هدف سوق دهید.

یکی از مسایل مهم در خصوص نحوه سخنرانی در جمع این است که اگر سخنرانی به اندازه کافی خاص نباشد مردم در عرض ۱۵ دقیقه علاقه خود را برای گوش کردن به سخنرانی از دست می دهند. بنابراین به اختصار سخن بگویید و همیشه خاص باشید.

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران

تشویق مخاطبین به شرکت در گفتگو و صحبت کردن

در راستای چگونگی برقراری ارتباط با دیگران ،مخاطب را به تعامل تشویق کنید و شنوندگان را در گفتگو شرکت دهید.

مکالمه یکطرفه اغلب خسته کننده است. هنگام صحبت کردن با گروهی از مردم با پرسیدن سوال و گرفتن بازخورد، مخاطبین خود را در صحبت کردن دخالت دهید.

فضایی را برای مخاطب ایجاد کنید تا فکرش بصورت موقت درگیر موضوع شود و به ایده هایش در خصوص موضوع مورد بحث فکر کند. این کار فرایند صحبت کردن را دوستانه می کند و شانس به یاد ماندن آن در اذهان را برای طولانی مدت افزایش  می دهد.

چگونگی برقراری ارتباط با دیگران

ترجمه شده در سایت خلایق
منبع:

geeflix.com

ارتباط کلامی ، ارتباط موثر با دیگران ، آموزش مهارت های ارتباطی ، برقراری ارتباط موثر با دیگران ، صحبت کردن ، مهارت گوش دادن ، نحوه سخنرانی در جمع

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها