همه فواید تخم کتان به همراه معرفی مضرات آن

فواید تخم کتان :

خواص تخم کتان ناشی از وجود مواد معدنی نظیر فیبر، منیزیوم، ویتامین B1، اسید چرب آلفا لینولنیک، امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹، پروتئین و چربی است. با ما همراه باشید تا به بررسی فواید تخم کتان بپردازیم.

خاصیت تخم کتان ، استفاده از تخم کتان برای لاغری شکم ، تاثیر بذر کتان بر لاغری ، طرز تهیه تخم کتان برای لاغری ، طریقه مصرف دانه کتان برای لاغری ، خوردن تخم کتان برای لاغری ، خواص تخم کتان برای مو ، خواص روغن کتان برای موی سر

فواید تخم کتان

خواص روغن کتان برای پوست ، روغن بذر کتان برای پوست ، فواید تخم کتان ، داروی گیاهی بذر کتان ، خواص بذر کتان در طب سنتی ، چای دانه کتان ، روغن دانه کتان ، عوارض مصرف زیاد بذر کتان ، ایاتخم کتان باعث نازایی میشود ، ضرر تخم کتان

خاصیت تخم کتان به صورت عمومی

چند خاصیت تخم کتان به صورت عمومی عبارت است از:

  1. مصلح (ماده ای که در صورت مصرف همزمان، عوارض مصرف زیاد بذر کتان را کاهش می دهد): رب انار و آبمیوه های ترش مزه.
  2. مزاج : گرم و خشک متمایل به معتدل.
  3. ادرار آور
  4. کاهنده فشار خون و قند خون
  5. ضد یبوست و اسهال آور

استفاده از تخم کتان برای لاغری شکم

خوردن تخم کتان برای لاغری مفید است. تاثیر بذر کتان بر لاغری به این صورت است که باعث کاهش کلسترولهای بد خون، از بین بردن چربی و غلظت خون می شود. مهمترین تاثیر بذر کتان بر لاغری این است که باعث کاهش اشتها می گردد و به این طریق به کم مصرف نمودن مواد غذایی و در نتیجه لاغری کمک می کند.

به منظور استفاده از تخم کتان برای لاغری شکم می بایست قبل از مصرف آن را به پودر تبدیل کنید. زیرا در غیر این صورت ممکن است هضم نشود و از بدن دفع گردد.

طرز تهیه تخم کتان برای لاغری

چند روش در طرز تهیه تخم کتان برای لاغری وجود دارد که می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید.

اولین طریقه مصرف دانه کتان برای لاغری به منظور کاهش اشتها این است که ۳۰ دقیقه قبل از غذا یا به همراه غذا یک قاشق چایخوری پودر تخم کتان میل کنید. طریقه مصرف دانه کتان برای لاغری با هدف کاهش کلسترولهای بد این است که هر روز بیست گرم از پودر آن را به مدت ۸ هفته مصرف کنید.

همچنین برای کاهش اشتها و کاهش چربی های بدن خوردن تخم کتان برای لاغری در قالب دمنوش، دو استکان در روز توصیه می شود. در نهایت همانطور که بارها در سایت اشاره شده است صرفا با خوردن مواد غذایی نمی توانید لاغر شوید مگر اینکه به صورت همزمان، ورزش، نرمش یا حداقل روزانه نیم ساعت پیاده روی کنید و همچنین خوارکی ها با کالری کمتر و مطابق با مزاج خود مصرف نمایید.

مطلب مرتبط:  خواص گیاه بابا آدم برای لاغری ، مو و درمان بیماریهای مختلف

بهتر است پودر تخم کتان را در دمای اتاق نگهداری کنید و دانه کتان را پیش از مصرف آسیاب کنید تا خواص آن از بین نرود. میزان مصرف تخم کتان برای بزرگسالان ۲ قاشق چایخوری در روز و برای نوجوانان یک قاشق چایخوری در روز می‌ باشد.

فواید تخم کتان

خواص تخم کتان برای مو

از خواص تخم کتان برای مو می توان به جلوگیری از ریزش مو، تغذیه فولیکوهای مو، افزایش ضخامت مو و افزایش درخشندگی موها اشاره کرد. به منظور استفاده از خواص روغن کتان برای موی سر می بایست به صورت روزانه، به میزان کم و در حد چند قطره از روغن را به موها و پوست سر خود بمالید و حدود ۱۰ دقیقه ماساژ دهید و بگذارید برای یکی دو ساعت بماند. سپس موها را با یک شامپوی ملایم بشویید. دقت داشته باشید که به منظور بهره گیری از خواص روغن کتان برای موی سر نباید سر را غرق در روغن کنید و نباید از مقادیر زیاد روغن استفاده کنید چرا که اینکار در دراز مدت نتیجه عکس می دهد.

خواص روغن کتان برای پوست

از خواص روغن کتان برای پوست می توان به درمان التهابات پوستی، درمان زخم و جوش، رفع جای زخم و جوش، درمان خشکی پوست و رفع چین و چروک پوست اشاره کرد.

خواص روغن بذر کتان برای پوست به صورت موضعی در درمان خارش پوستی کاربرد دارد. برطرف کردن لکه های قهوه ای پوست و جوانسازی پوست نیز از خواص روغن بذر کتان برای پوست است. به منظور بهره گیری از خواص روغن کتان برای پوست به طور منظم و روزانه چند قطره از آن را روی موضع ماساژ دهید.

فواید تخم کتان در درمان بیماریها

از فواید تخم کتان به صورت خوراکی در قالب ادویه در سالاد یا غذا، در درمان بیماریهایی نظیر زخم کلیه و مثانه، سوزاک، پیلونفریت، احتباس ادرار و خونریزی رحم استفاده می شود.

داروی گیاهی بذر کتان در درمان بیماریهای دیگری نظیر سرفه، انسداد عروق کرونر قلبی، تجمع پلاکت، سرطان پستان و غلظت خون به صورت خوراکی استفاده می شود.

مطلب مرتبط:  همه خواص سیاه دانه در طب سنتی

درمان آلرژی، تقویت قلب، کمک به هضم غذا، ویشگیری و درمان دیابت و درمان سرطان پروستات از دیگر خواص داروی گیاهی بذر کتان است.

از دیگر خواص بذر کتان در طب سنتی به صورت خوراکی می توان به افزایش شیر مادر، درمان دردهای روده ای، قاعده آور بودن، تقویت میل جنسی در ترکیب با عسل و فلفل، کاهش دردهای دوره عادت ماهانه و بزرگی پروستات اشاره کرد.

خواص بذر کتان در طب سنتی به صورت موضغی و در ترکیب با پودر تخم اسفرزه عبارت است از تسکین درد مفاصل، درد سیاتیک و نقرس.

شستشوی موضع با جوشانده یا چای دانه کتان باعث درمان عفونت رحم می شود. همچنین شستن پلکها با چای دانه کتان به درمان التهاب چشم کمک می کند. مصرف روغن دانه کتان به صورت خوراکی به کاهش دردهای رماتیسمی کمک می کند. فقط میزان مصرف روغن دانه کتان یک قاشق چایخوری در روز است.

فواید تخم کتان

عوارض مصرف زیاد بذر کتان

عوارض مصرف زیاد بذر کتان عبارت است از :

ضرر تخم کتان و فرآورده های آن به صورت خوراکی شامل انسداد روده، زایمان زودرس و نفخ می باشد. ضرر تخم کتان می تواند ناشی از وجود سیانید که نوعی سم است باشد. سیانید در مقادیر بالا می تواند کشنده باشد. زنان در دوران شیردهی باید برای دوری از اثرات آن بر نوزاد و جلوگیری از ضرر تخم کتان بر کودک از مصرف آن خودداری کنند.

ایاتخم کتان باعث نازایی میشود ؟

بله. در پاسخ به این پرسش که ایاتخم کتان باعث نازایی میشود باید بگوییم که اگر به مدت ۲۵ تا ۳۰ روز مصرف شود، باعث ناباروری می گردد. مدت زمان مجاز برای مصرف تخم کتان به صورت خوراکی، حداکثر دو هفته است.

فواید تخم کتان

خاصیت تخم کتان ، استفاده از تخم کتان برای لاغری شکم ، تاثیر بذر کتان بر لاغری ، طرز تهیه تخم کتان برای لاغری ، طریقه مصرف دانه کتان برای لاغری ، خوردن تخم کتان برای لاغری ، خواص تخم کتان برای مو ، خواص روغن کتان برای موی سر ، خواص روغن کتان برای پوست ، روغن بذر کتان برای پوست ، فواید تخم کتان ، داروی گیاهی بذر کتان ، خواص بذر کتان در طب سنتی ، چای دانه کتان ، روغن دانه کتان ، عوارض مصرف زیاد بذر کتان ، ایاتخم کتان باعث نازایی میشود ، ضرر تخم کتان

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها