همه خواص درمانی بامیه و مضرات آن

خواص درمانی بامیه و مضرات بامیه

در این مقاله قصد داریم شما را با خواص درمانی بامیه و مضرات آن بیشتر آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.

از خاصیت بامیه می توان برای بهبود موارد زیر استفاده کرد: بهبود هاضمه و بینایی، افزایش سلامت پوست، سلامت نوزاد، پیشگیری از سرطان و تقویت استخوان ها.

همچنین خواص بامیه باعث بهبود سلامت قلب و عروق، تعادل کلسترول، کمک به سیستم ایمنی بدن، کاهش فشار خون و حفظ سلامت قلب می شود. از بامیه می توان به صورت ترشی و یا در خورشت و سوپ استفاده کرد و همچنین می توان از آن روغن بامیه نیز استخراج کرد.

خواص درمانی بامیه

مواد مغذی موجود در بامیه

بامیه حاوی ویتامین ها و مواد معدنی از قبیل ویتامین A، B، C، E و K، و همچنین کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، و روی می باشد. علاوه بر این، بامیه حاوی مقادیر زیادی فیبر لعاب زا نیز می باشد.

خواص درمانی بامیه 

در ادامه به خواص بامیه در درمان برخی از بیماری ها اشاره می کنیم.

خواص درمانی بامیه

خاصیت بامیه در بهبود هاضمه و گوارش

با اضافه کردن بامیه به رژیم غذایی، جذب فیبر به طور قابل توجهی در بدن افزایش پیدا خواهد کرد.

فیبر لعابی موجود در بامیه به حرکت غذا در دستگاه گوارش کمک کرده و در نتیجه حرکات روده منظم تر شده و باعث کاهش مشکلات گوارشی مانند نفخ، درد شکم و یبوست می شود. همچنین از اسهال جلوگیری کرده زیرا حجم زیادی به مدفوع می دهد.

علاوه بر این، فیبر موجود در بامیه باعث می شود که کلسترول اضافی از بدن خارج شده و میزان جذب قند در بدن کنترل شود.

مطلب مرتبط:  خواص کلم بروکلی و مضرات آن

خاصیت بامیه در بهبود بینایی

بامیه حاوی مقدار زیادی ویتامین A و همچنین آنتی اکسیدان هایی مانند بتا کاروتن، زانتین و لوتئین می باشد.

آنتی اکسیدان ها ترکیبات قدرتمندی هستند که باعث تخریب یا خنثی سازی رادیکال های آزاد شده که این رادیکال ها جزء فرآورده های جنبی و خطرناک متابولیسم سلولی می باشند. رادیکال های آزاد باعث تخریب سلول های بدن از جمله سلول های بینایی می شوند.

بنابراین با مصرف مناسب بامیه در رژیم غذایی خود می توانید از بیماری های چشمی مانند دژنراسیون ماکولا (تباهی لکه زرد) و آب مروارید جلوگیری کنید.

خاصیت بامیه در مراقبت از پوست

آنتی اکسیدان های ویتامین A می توانند از سلامت پوست محافظت کرده و باعث شوند که جای زخم ها و آکنه زودتر خوب شده و همچنین چین و چروک پوست را از بین می برند. زیرا همان طور که در بالا اشاره کردیم آنتی اکسیدان ها قادر به خنثی سازی رادیکال های آزاد بوده که می توانند به سلول های پوست آسیب برسانند.

بیشتر بخوانید: تمام روش های از بین بردن جای زخم

خواص بامیه در افزایش ایمنی بدن

آنتی اکسیدان های مختلف بامیه برای مبارزه با رادیکال های آزاد بسیار مفید بوده و میزان بالای ویتامین C موجود در بامیه باعث افزایش ایمنی بدن می شود. ویتامین C باعث می شود که سیستم ایمنی بدن گلبول های سفید تولید کرده که این گلبول ها با عوامل بیماری زا در بدن مقابله می کنند.

خواص درمانی بامیه

خواص بامیه در کاهش فشار خون

بامیه منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی، از جمله پتاسیم بوده که در حفظ سلامت انسان نقش بسیار مهمی دارند. پتاسیم باعث حفظ تعادل سدیم در بدن می شود. علاوه بر این، پتاسیم به کاهش انقباض رگ های خونی و شریان ها کمک کرده که در نتیجه باعث کاهش فشار خون و کاهش فشار به سیستم قلبی عروقی می شود. این امر باعث می شود که احتمال لخته شدن و تصلب شریان به شدت کاهش یابد.

مطلب مرتبط:  خواص آب خیار برای پوست صورت و سلامتی بدن

مضرات بامیه : بامیه حاوی میزان زیادی اگزالات می باشد. اگزالات به کلیه و سنگ های صفراوی متصل شده و سبب رشد آنها می شود که این امر می تواند مشکلاتی را برای فرد ایجاد کند. همچنین مصرف بامیه سرخ شده میزان جذب کلسترول را افزایش می دهد، بنابراین برای حفظ تعادل کلسترول، بهتر است که بامیه را به روش های دیگر بپزید.

خواص درمانی بامیه و مضرات بامیه

ترجمه شده در سایت خلایق
منبع:

organicfacts.net

خواص درمانی بامیه ، مضرات بامیه ، خواص بامیه ، خاصیت بامیه ، بامیه

/health-benefits/vegetable/health-benefits-of-okra.html
اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها