آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ : در این مطلب راه های مختلفی برای حل مشکلات درجه تیرگی و تنظیم رنگ در فتوشاپ را آموزش خواهیم داد. برخی از مباحث اساسی که ما پوشش خواهیم داد، شامل چگونگی اصلاح روشنایی و کنتراست با دستورات Levels Curves فتوشاپ (که دستورات Brightness/Contrast نامیده می شوند)، نحوه کنترل و انعطاف بیشتر با تنظیم لایه ها می باشد و همچنین چگونگی کار با کانال های رنگی (color channels) قرمز، سبز و آبی فتوشاپ برای تولید میلیون ها رنگ در تصاویر را فرا خواهیم گرفت.

در این آموزش ابتدا به سه ویژگی ساده ترین، محبوب ترین و کاربردی ترین دستورالعمل های فتوشاپ برای اصلاح مشکلات تن و ته رنگ در یک تصویر ( autotone ، auto contrast و autoColor ) نگاهی می کنیم. قبل از شروع لازم است توجه کنیم که «محبوب بودن» لزوما دلیل بهتر بودن نیست و دستورات Auto Tone، Auto Contrast و Auto Color هیچکدام  استثنائی نیستند. آنچه آنها را بسیار محبوب می کند این است که برای استفاده سریع و آسان ایجاد شده اند. در حقیقت، شما نیازی به دانستن اینکه چگونه این دستورات برای دستیابی به نتایج مناسب و بهبود کنتراست عمومی و یا حذف ته رنگ ناخواسته کار می کنند، ندارید.

با این حال، در حالی که سرعت و سهولت استفاده، آن چیزی است که این گزینه ها را بسیار محبوب می کند، معایب این دستورات این است که آنها تنها پایه ای ترین اصلاح های تصویر را ارائه می دهند و کاملا اتوماتیک هستند بدون هیچ گزینه ای یا کنترلی برای تنظیم یا بهبود نتایج.  اگر ما آنها را امتحان کنیم و ببینیم تصویر ما پس از آن خوب به نظر می رسد، عالی است!

سه گزینه اتوماتیک فتوشاپ برای تصاویری که اهمیت کمتری دارند و شما نمی خواهید زمان زیادی را صرف استفاده از آن کنید مناسب است. همراه ما باشید تا ببینیم که این گزینه ها چگونه کار می کنند و نتایجی که هر یک از سه دستور به ما می دهد را مقایسه کنیم.

در اینجا عکسی وجود دارد که از چندین مشکل آشکار رنج می برد؛ کنتراست این تصویر کم است و دارای ته رنگ سبز است:

کنتراست ، تنظیم رنگ در فتوشاپ ، autocolor ، auto contrast ، autotone

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ
ذیلا همان تصویر را می بینید که در آن از ابزار های تنظیم رنگ در فتوشاپ استفاده شده است.

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

نحوه کار با auto contrast ، Auto Tone و Auto Color

همانطور که قبلا ذکر شد، ما واقعا نمی دانیم که دستورات خودکار چگونه کار می کنند تا از آنها استفاده کنیم. دانش کمی از آنچه که در پشت صحنه می گذرد، می تواند به ما کمک کند تا بدانیم که چرا یکی از سه دستور به ما نتایج بهتری را ارائه می دهد یا چرا autotone در یک تصویر نتیجه بهتری می دهد درحالی که  autocolor در تصویر دیگری موثرتر است. برای درک اینکه چگونه دستورات خودکار کار می کنند، باید کمی درباره کانال های رنگی فتوشاپ بدانیم.

درست شبیه یک نقاش که رنگ ها را ترکیب می کند تا رنگ های بیشتری در شاهکار نهایی دیده شود، فتوشاپ نیز رنگ ها را برای تولید تمام رنگ هایی که ما در تصاویرمان می بینیم، ترکیب می کند. در حقیقت، ممکن است به سختی باور داشته باشیم، اما از تمام میلیون ها رنگی که ما می بینیم، نه فقط در عکس، بلکه در جهان اطراف ما نیز همه آنها تنها از سه رنگ اصلی قرمز، سبز، و آبی تشکیل شده اند.

اینها رنگهای اصلی نور هستند و هر رنگ دیگر از ترکیب این سه رنگ اصلی تشکیل شده است. سفید از ترکیب قرمز، سبز و آبی در شدت کامل آنها ساخته شده است. سیاه کمبود کامل سه رنگ اصلی است و هر رنگ دیگر بین آن ها، از ترکیب قرمز، سبز و آبی ساخته شده است. برای مثال، زرد، با مخلوط کردن قرمز و سبز ساخته شده است. ترکیب قرمز و آبی، رنگ سرخابی را می سازد، در حالی که ترکیب سبز و آبی، رنگ فیروزه ای را به شما می دهد.

فتوشاپ سه رنگ اولیه را با استفاده از کانال های رنگی ترکیب می کند. یک کانال برای قرمز وجود دارد، دیگری برای سبز و سومی برای آبی. ما می توانیم این کانال های رنگی را در Channels panel پیدا کنیم که به طور پیش فرض در کنار پنل Layers قرار دارد. برای باز کردن آن روی tab در بالای گروه پنل کلیک کنید:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ
در اینجا، ما کانال های قرمز، سبز و آبی، همراه با کانال چهارم (RGB) را مشاهده می کنیم. اجازه ندهید که کانال RGB شما را گمراه کند. RGB واقعا کانال نیست بلکه مخفف “قرمز، سبز و آبی” است و به سادگی ترکیب یا ترکیباتی از کانال های قرمز، سبز و آبی ایجاد می کند تا تصویر کاملا رنگی را به ما نشان دهد:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

اگر شما به پیش نمایش تصویر کوچک برای کانال های قرمز، سبز و آبی نگاه کنید، متوجه چیزی خواهید شد که ممکن است کمی شگفت انگیز باشد. این کانال های رنگی در واقع رنگ نیستند، بلکه هر کدام یک تصویر سیاه و سفید هستند. در حقیقت، اگر ما از نزدیک به آنها نگاه کنیم، می بینیم که تصویر سیاه و سفید هر کانال با دیگری متفاوت است. برای پیش نمایش آنچه که هر کانال در سند ایجاد می کند، به سادگی بر روی هر کدام کلیک کنید. برای مثال، روی کانال قرمز کلیک می کنیم:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

با انتخاب کانال قرمز، نسخه رنگی تصویر به طور موقت با نسخه سیاه و سفید رنگ قرمز تصویر جایگزین می شود. چگونه ممکن است یک تصویر سیاه و سفید به رنگ قرمز مربوط باشد؟ خوب، فتوشاپ از مقادیر روشنایی در تصویر سیاه و سفید استفاده می کند تا میزان رنگ قرمز را در هر منطقه تقسیم کند. هر چه منطقه روشن تر باشد، رنگ قرمز بیشتری به رنگ نهایی اضافه می شود، در حالی که مناطق تاریک، رنگ قرمز کمتری دارند. در مناطق سفید خالص تصویر سیاه و سفید، رنگ قرمز با شدت کامل به تصویر اضافه می شود، در حالی که مناطق سیاه هیچ رنگ قرمزی ندارند:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

برای دیدن کانال سبز ، بر روی آن در پنل کانال ها کلیک کنید تا آن را انتخاب کنید.

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

این کانال به طور موقت کانال های قرمز و آبی را خاموش می کند و تنها کانال سبز را در تصویر نشان می دهد. در اینجا، ما یک تصویر سیاه و سفید دیگر را می بینیم، اما به نظر می رسد با آنچه که ما در کانال سرخ دیدیم، کمی متفاوت است. به این دلیل است که این یکی نشان می دهد که چگونه سبز در نسخه رنگی کامل مخلوط می شود. یک بار دیگر، منطقه روشن تر، سبز تر می شود، در حالی که مناطق تیره تر سبز کمتری دارند. در هر قسمت از سفید خالص، سبز با شدت کامل اضافه می شود، در حالی که مناطق سیاه خالص هیچ سبزی ندارند:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

با کانال آبی همان کار را انجام دهید. روی آن در پنل کانال ها کلیک کنید تا کانال های قرمز و سبز را خاموش کند:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

با انتخاب کانال آبی، رنگ سیاه و سفید در سند ظاهر می شود و دوباره، به نظر می رسد متفاوت از دو کانال دیگر است، اما دقیقا به همان شیوه کار می کند. بخش های روشن تر نشان دهنده مناطقی هستند که آبی بیشتری در نسخه رنگی کامل دارد، در حالی که بخش های تیره تر آبی کمتری دارند. در مناطق سفید خالص، آبی با شدت کامل اضافه شده است. مناطق خالص سیاه حاوی رنگ آبی نیستند. در این حالت، نسخه تمام رنگ، آبی (یا هر رنگ دیگر که به عنوان یک عنصر اصلی به آبی نیاز دارد) کمتری دارد، به همین دلیل کانال آبی به طور کلی تیره تر از کانال های قرمز و سبز است.

مطلب مرتبط:  آموزش تغییر رنگ چشم در فتوشاپ به صورت گام به گام

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

بنابراین اکنون می دانیم که فتوشاپ کانال های رنگ قرمز، سبز و آبی را برای تولید تمام رنگ هایی که در یک تصویر مشاهده می کنیم، ترکیب می کند و این کانال های رنگی در واقع تصاویر سیاه و سفید از تصویر هستند. چه چیزی از این تصاویر باید با دستورات Auto Tone، Auto Contrast و Auto Color انجام شود؟ پاسخ این است که این دستورات، همه چیز را در این عکس ها انجام می دهند! هر کدام از سه فرمان خودکار، این کانالهای رنگی (تصاویر سیاه و سفید) را به شیوه های مختلف دستکاری می کنند و نتایج مختلفی تولید می کنند. قبل از اینکه با نحوه کارکرد این دستورات آشنا شویم، توضیح مختصری درباره هر یک از اینها می دهیم.

Auto Contrast اساسی ترین و ساده ترین گزینه است. هنگامی که Auto Contrast را انتخاب می کنیم، فتوشاپ به ترکیبی از سه کانال رنگی نگاه می کند (به عبارت دیگر، هر سه را مانند یک تصویر سیاه و سفید پردازش می کند) و به سادگی تاریک ترین پیکسل ها را به سیاه خالص و سبک ترین پیکسل ها را به سفید خالص تبدیل می کند و تمام ارزش های دیگر تونها را در این میان توزیع می کند. نتیجه، یک تصویر با کنتراست بهبود یافته است. در اینجا نکته مهم این است که به دلیل اینکه همه کانال های رنگی را به عنوان یک تصویر ترکیبی در نظر می گیرد، Auto Contrast رنگ های تصویر را تغییر نمی دهد. این امر به سادگی کنتراست کلی را افزایش می دهد و آن را تبدیل به انتخاب خوبی برای تصاویری می کند که مشکل رنگی ندارند.

autotone شبیه به Auto Contrast است به طوری که تاریک ترین پیکسل ها را به سیاه خالص و سبک ترین پیکسل ها را به سفید خالص تبدیل می کند و تمام ارزش های دیگر تونها را در این بین توزیع می کند، اما یک تفاوت بزرگ وجود دارد. این کار بر اساس هر کانال انجام می شود، به این معنی که هر کدام از کانال های قرمز، سبز و آبی، را به صورت جداگانه افزایش می دهد. ما می دانیم که فتوشاپ از مقادیر روشنایی در هر کانال رنگی استفاده می کند تا میزان هر رنگ را در نسخه رنگی تصویر ترکیب کند، بنابراین با تغییر کانال های رنگی به طور مستقل از یکدیگر، ما به طور موثر نحوه ترکیب رنگ ها را تغییر می دهیم. این بدین معنی است که بر خلاف کنتراست خودکار که چیزی به جز افزایش کنتراست کلی نیست، Auto Tone در همان زمان، رنگ تصویر را تغییر می دهد. اگر تصویر شما یک ته رنگ ناخواسته داشته باشد، ممکن است Auto Tone بتواند آن را اصلاح کند.

autocolor شبیه به Auto Tone است. تاریک ترین پیکسل ها را به سیاه خالص و سبک ترین پیکسل ها را به سفید خالص بر اساس کانال تبدیل می کند. بنابراین کانال های قرمز، سبز و آبی به طور جداگانه و مستقل از یکدیگر تحت تاثیر قرار می گیرند. اما Auto Color یک گام بیشتر می رود. صرفا به جای توزیع مجدد تمام ارزش های کانال در میان دیگران، تلاش می کند تا هر ته رنگ ناخواسته را با خنثی کردن نیمه رنگ (neutralizing the midtones) تصویر، تصحیح کند. این امر معمولا (اما نه همیشه) Auto Color را بهترین گزینه برای افزایش کنتراست و اصلاح مشکلات رنگ می کند.

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ : نحوه استفاده از تنظیمات خودکار تصویر

حالا ما کمی بیشتر در مورد چگونگی کارکرد کانال های رنگی فتوشاپ و سه فرمان خودکار می دانیم. اجازه دهید به نسخه کامل رنگی عکس برویم تا بتوانیم تنظیمات خودکار تصویر را در عمل ببینیم. برای بازگشت به نسخه کامل رنگی، روی کانال ترکیبی RGB در پنل کانال ها کلیک کنید. این کار فورا تمام کانال های رنگی (قرمز، سبز و آبی) را دوباره فعال می کند و نسخه تمام رنگی شما دوباره در سند ظاهر خواهد شد:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

سپس، بر روی Layers panel کلیک کنید.

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

در ابتدای آموزش یاد گرفتیم که چگونه می توانیم به راحتی نتایجی که هر یک از سه دستورالعمل خودکار به ما می دهد را مقایسه کنیم و ما می توانیم با سهولت تصویر خود را سه بار برای ایجاد سه لایه اضافی کپی کنیم، تا از هر لایه برای هر یک از سه فرمان خودکار استفاده کنیم. همراه ما باشید تا با نحوه کار آن آشنا شویم.

مرحله اول : سه بار کپی کردن لایه پس زمینه

در حال حاضر، سند شامل یک لایه (لایه پس زمینه) است که تصویر اصلی را نگه می دارد. برای کپی کردن لایه، بر روی صفحه کلید خود (در ویندوز) Ctrl + J و یا (در مک) Command + J را فشار دهید. همچنین می توانید بر روی منوی Layer در نوار منوی بالای صفحه کلیک کنید. New را انتخاب کنید، سپس Copy via Layer را انتخاب نمایید. میانبر صفحه کلید بسیار سریعتر این کار را انجام می دهد. یک کپی از تصویر در یک لایه جدید به نام “Layer 1” در بالای لایه Background ظاهر می شود.

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

سپس در ویندوز Ctrl + J و یا در مک Command + J را دو بار برای ایجاد دو نسخه دیگر فشار دهید. حالا شما باید سه کپی از تصویر داشته باشید که هر کدام در لایه ی خود، بالای لایه ی پس زمینه قرار دارند. پنل لایه ها مجموعا چهار لایه را نشان می دهد.

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

مرحله دوم آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ : تغییر نام لایه های کپی شده

به طور مستقیم بر روی نام لایه (“Layer 1 copy 2 “) در پنل لایه برای برجسته کردن نام آن دوبار کلیک کنید، سپس “Auto Color” را برای نام جدید تایپ کنید.

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

هنگامی که نام جدید را وارد کردید، کلید Tab در صفحه کلید خود را فشار دهید. با این کار به سمت لایه بعدی (“Layer 1 copy “) هدایت خواهید شد و فتوشاپ به طور خودکار نام لایه را برجسته می کند. نام “Auto Tone” را وارد کنید. سپس، دوباره کلید Tab را فشار دهید تا به لایه بعدی (“Layer 1”) رفته و نام “Auto Contrast” را تایپ کنید. وقتی که تمام لایه ها را تغییر نام دهید، دکمه اینتر در ویندوز و دکمه Return در مک را روی صفحه کلید خود فشار دهید تا نام لایه جدید را بپذیرد.

باید لایه Background خود را پایینتر از همه قرار دهید و لایه “Auto Contrast” را مستقیما بالای آن قرار دهید. سپس لایه “Auto Tone” و در نهایت لایه “Auto Color” در ابتدای لایه ها قرار گیرد:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

مرحله سوم : خاموش کردن دو لایه “Auto Color” و”Auto Tone”

بر روی آیکون visibility (نماد “چشم “) کلیک کنید تا به طور موقت لایه ها را خاموش کنید. این کار به ما اجازه می دهد نسخه Auto Contrast تصویر را ببینیم. دستورات اجرای آن را شروع خواهیم کرد:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

مرحله چهارم : انتخاب دستور کنترل خودکار

مطمئن شوید که لایه “Auto Contrast” در پنل لایه ها انتخاب شده است (باید به رنگ آبی باشد)، سپس به بالای منوی Image در بالای صفحه بروید و Auto Contrast را انتخاب کنید:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

همانطور که قبلا اشاره کردیم، سه دستور خودکار کاملا اتوماتیک هستند، بنابراین به محض این که یکی از آنها را انتخاب کنیم، فتوشاپ دست به کار شده و کار خود را انجام می دهد. در این حالت، زمانی که دستور Auto Contrast انتخاب شود، فتوشاپ به تمام کانال های رنگی به عنوان یک تصویر کامپوزیت کامل نگاه کرده، تاریک ترین پیکسل ها را به رنگ سیاه و سبک ترین پیکسل ها را به رنگ سفید، و تمام مقادیر تون را در بین این دو حالت توزیع می کند. در این مورد، نتیجه یک نسخه از تصویر است که کنتراست کلی آن بهبود یافته است. در اینجا تصویر اصلی را یک بار دیگر برای مقایسه نمایش می دهیم:

مطلب مرتبط:  آموزش تغییر رنگ مو در فتوشاپ با روشی سریع و آسان

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

و نتیجه Auto Contrast است. البته، نتایج در هر تصویر متفاوت خواهد بود. توجه داشته باشید که در حالی که کنتراست بهبود یافته است، ما هنوز هم همان ته رنگ سبز را می بینیم و این مشکل به این دلیل است که دستور Auto Contrast هیچ کاری انجام نمی دهد تا آن را تصحیح کند:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

مرحله پنجم : انتخاب و روشن کردن لایه Auto Tone

همراه ما باشید تا ببینیم که فرمان Auto Tone چه تغییری برای تصویر می تواند انجام دهد. روی لایه Auto Tone در پنل لایه ها کلیک کنید تا آن را انتخاب کنید. سپس روی آیکن نمایش آن کلیک کنید (مربع خالی که در آن نماد چشم مورد استفاده قرار گرفته است) تا لایه را دوباره روشن کنید. از آنجایی که در حال حاضر هنوز هیچ کاری برای این نسخه از تصویر انجام نداده ایم، نسخه اصلی اصلاح نشده را دوباره در سند مشاهده می کنید:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

مرحله ششم از آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ : انتخاب فرمان Auto Tone

با لایه Auto Tone انتخاب شده، به بالای منوی Image در بالای صفحه بروید و این بار Auto Tone را انتخاب کنید:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

همانطور که قبلا یاد گرفتیم، فرمان Auto Tone با تیره کردن تاریک ترین پیکسل ها به سیاه، روشن کردن سبک ترین پیکسل ها به رنگ سفید و توزیع تمام مقادیر تونی بین آنها، کنتراست را افزایش می دهد. اما بر خلاف کنتراست خودکار که تصویر را به طور کلی تحت تاثیر قرار می دهد، Auto Tone به صورت کانالی عمل می کند، به طوری که کانال های قرمز، سبز و آبی را به طور متفاوت تحت تاثیر قرار می دهد.  این امر، رنگ اصلی در تصویر را تغییر می دهد. در این مورد، تغییرات بهتر به نظر می رسد، چرا که نه تنها کنتراست کلی را بهبود می بخشد، بلکه ته رنگ سبز نیز کاهش یافته است. به یاد داشته باشید، با این وجود، بسته به تصویر شما، Auto Tone می تواند به آسانی یک ته رنگ ناخواسته را شناسایی کند، بنابراین نتایج متفاوت خواهد بود:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

اگر شما می خواهید به راحتی نتایج بین دستورات Auto Contrast و Auto Tone را مقایسه کنید، فقط با کلیک بر روی آیکون نمایش (علامت چشم) لایه Auto Tone می توانید آن را خاموش و روشن کنید. با خاموش کردن لایه “Auto Tone” ، نتیجه Auto Contrast را در سند خود خواهید دید. دوباره “Auto Tone” را روشن کنید تا نتایج Auto Tone را مشاهده کنید:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

مرحله هفتم : انتخاب و روشن کردن لایه Auto Color

در نهایت، همراه ما باشید تا با نحوه کار Auto Color آشنا شویم. روی لایه Auto Color در پنل Layers کلیک کنید تا آن را انتخاب کنید، سپس روی نماد نمایش آن کلیک کنید تا آن را روشن کنید. باز هم، از آنجایی که ما هنوز هیچ کاری برای این نسخه از تصویر انجام نداده ایم، نسخه اصلی و بدون اصلاح را در سند خود مشاهده خواهید کرد:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

مرحله هشتم : انتخاب Auto Color

با «Auto Color» انتخاب شده، به منوی Image بروید و Auto Color را انتخاب کنید:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

Auto Color  همانند Auto Tone کار می کند و به طور مستقل کانال های قرمز، سبز و آبی را تقویت می کند اما همچنین تلاش می کند تا هر ته رنگ ناخواسته ای را خنثی نماید و در این مورد و با این تصویر خاص، Auto Color بهترین نتایج را به دست می آورد. کنتراست کلی به اندازه آنچه که ما با Auto Contrast و Auto Tone دیدیم قوی نیست، اما بهترین نتیجه در حذف رنگ سبز را ایجاد می کند:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

رنگ های موجود در تصویر اکنون به لطف Auto Color طبیعی تر به نظر می رسد. شما به راحتی می توانید نتایج Auto Color با Auto Tone را با کلیک بر روی آیکون نمایش در لایه “Auto Color” مقایسه کنید. لایه را خاموش کنید تا Auto Tone در سند شما ظاهر شود. لایه را دوباره لمس کنید تا لایه “Auto Color” را ببینید:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

مرحله نهم : سعی کنید دستورات خودکار را با هم ترکیب کنید.

گام بعدی اختیاری است، اما چیزی وجود ندارد که برای شما تعیین کند که باید Auto Contrast، Auto Tone یا Auto Color را انتخاب کنید و با آن کار کنید. در حقیقت، شما به راحتی می توانید آنها را ترکیب کنید تا ببینید آیا می توانید نتایج را بیشتر بهبود دهید. به عنوان مثال، در مورد این تصویر Auto Color بهترین عملکرد را داشت، اما هنوز هم برای بهبود جا وجود دارد. همانطور که دیدیم هر دو دستور Auto Contrast و Auto Tone کارایی بهتری در افزایش کنتراست داشتند. بنابراین، با استفاده از Auto Color، می توانیم یکی از آنها را با نتیجه Auto Color ترکیب کنیم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد!

با انتخاب لایه Auto Color، در ویندوز Ctrl + Alt + J و در مک Command + Option + J را بر روی صفحه کلید فشار دهید تا یک کپی از آن ایجاد کنید. با اضافه کردن کلید Alt در ویندوز و Option در مک به میانبر، فتوشاپ ابتدا کادر محاوره ای New Layer را باز می کند تا ما بتوانیم لایه را قبل از اضافه کردن آن نام گذاری کنیم. لایه جدید را تحت عنوان “Auto Color + Auto Tone” درج می کنیم:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

بر روی OK کلیک کنید تا از کادر محاوره ای خارج شوید. در پنل لایه ها اکنون  لایه “Auto Color + Auto Tone” بالاتر از سایر لایه ها قرار دارد.

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

از آنجایی که Auto Color قبلا به این لایه اعمال شده است، به منوی Image بروید و Auto Tone را انتخاب کنید:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

مرحله نهایی آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ : انتخاب و حذف لایه های ناخواسته

هنگامی که نتایج خود را مقایسه کردید و دستورالعمل خودکار را به بهترین شکل انتخاب نمودید، می توانید لایه هایی که نیازی به آن ها ندارید را حذف کنید. برای انجام این کار، بر روی یکی از لایه های ناخواسته کلیک کنید تا انتخاب شود. سپس کلید Ctrl در ویندوز و یا Command در سستم عامل مک را در صفحه کلید خود نگه داشته و روی لایه های دیگر ناخواسته کلیک کنید. در این مورد می خواهیم نتیجه “Auto Color + Auto Tone” را حفظ کنیم، بنابراین روی لایه “Auto Color” کلیک می کنیم تا آن را انتخاب کنیم. سپس Ctrl یا Command را انتخاب کرده و بر روی لایه های Auto Tone و Auto Contrast کلیک کنید. در حال حاضر تمام سه لایه انتخاب شده اند:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

با انتخاب لایه های ناخواسته، کلید Backspace در ویندوز و یا Delete در سیستم عامل مک را برای حذف آنها فشار دهید. تنها عکس اصلی تان در لایه Background و نسخه تصحیح شده خودکار مورد نظر در بالای آن نمایش داده می شود:

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ ، ما اصول اولیه نحوه کارکرد فریم های Auto Contrast، Auto Tone و Auto Color را در فتوشاپ و نحوه استفاده از آنها برای رفع مشکلات کنتراست و رنگ در تصاویر خود را آموختیم.

آموزش تغییر رنگ در فتوشاپ

ترجمه شده در سایت خلایق
منبع:

photoshopessentials.com

کنتراست ، تنظیم رنگ در فتوشاپ ، autocolor ، auto contrast ، autotone

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها