نحوه ارتقا ویندوز ۷ ، ۸ و ۸.۱ به ویندوز ۱۰

نحوه ارتقا به ویندوز ۱۰

ویندوز ۱۰ قطعاً بهترین سیستم عاملی است که تاکنون توسط شرکت مایکروسافت ارائه شده است، با یک منوی استارت عالی، قابلیت حالت لمسی، دستیار سخنگوی Cortana و بسیاری از قابلیتهای بی نظیر دیگر. اگر ویندوز ۷ یا ۸ شما اکتیو نبوده و نسخه کپی شده باشد، شما امکان ارتقا به ویندوز ۱۰ به صورت رایگان را نخواهید داشت. ارتقا سیستم عامل ممکن است اندکی زمانبر باشد ولی به تخصص خاصی احتیاج ندارد. با انجام این ارتقا، شما قدرتمندترین ویندوز ارائه شده تاکنون را بدون از دست دادن اطلاعات ویندوز قبلی خود اعم از برنامه‌ها و تنظیمات و فایلهای آن، در اختیار خواهید داشت.

ارتقا به ویندوز ۱۰ ، ارتقا ویندوز ، ارتقا ویندوز ۸.۱ به ۱۰ ، آپدیت ویندوز ۷ به ۱۰ ، آپدیت ویندوز ۸ به ۱۰ ، آپدیت ویندوز ۸.۱ به ۱۰

ارتقا به ویندوز 10

فقط توجه داشته باشید که ارتقا به ویندوز ۱۰ یا همان آپدیت ویندوز ۷ به ۱۰ ، آپدیت ویندوز ۸ به ۱۰ و یا آپدیت ویندوز ۸.۱ به ۱۰ باید بدون قطعی در اتصال اینترنت انجام شود. همچنین در آپدیت هر سیستمی باید در نظر داشته باشید که امکان به وجود آمدن مشکل از قبیل مشکلات نصب درایور، ممکن است رخ دهد. قبل از اینکه فرایند ارتقا ویندوز را آغاز کنید، حتماً از تمام فایلهای خود نسخه پشتیبان (BackUp) تهیه کنید.

در نهایت مطمئن شوید که یک الی دو ساعت وقت خالی برای انجام ارتقا ویندوز خواهید داشت. اگر سرعت اینترنت شما کم است، باید به جایی رفته که سرعت بالایی داشته و از روشی که در ادامه توضیح داده خواهد شد، یک فایل نصب ویندوز از طریق فلش مموری ایجاد کرده و در خانه ویندوز خود را ارتقا دهید. بنابراین در ادامه با نحوه ارتقا به ویندوز ۱۰ به وسیله دو روش با ما باشید:

روش اول: ارتقا به ویندوز ۱۰ از طریق دانلود مستقیم

۱- به آدرس سایت https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 بروید.

۲- روی Download tool now کلیک کنید.

ارتقا به ویندوز 10

۳- فایل دانلود شده را راه اندازی کنید.

۴- اگر می‌خواهید ویندوز خود را به صورت مستقیم به ویندوز ۱۰ ارتقا دهید، گزینه Upgrade this PC Now را انتخاب کنید. اما اگر می‌خواهید ویندوز را به صورت غیر مستقیم و از طریق USB و یا DVD ارتقا دهید، از روش دوم که بعد از این روش توضیح داده خواهد شد استفاده کنید. هرچند که مراحل روش دوم طولانی تر است و نیز شما به یک فلش مموری احتیاج خواهید داشت، اما با اینکار نه تنها می‌توانید ویندوز چندین کامپیوتر را ارتقا دهید، بلکه این امکان برای شما وجود دارد که اگر اشتباهی در ارتقا به ویندوز ۱۰ مرتکب شدید، مجدداً از ابتدا نصب نمایید.

مطلب مرتبط:  اموزش پاک کردن ویندوز در نسخه‌های مختلف همراه با تصویر

ارتقا به ویندوز 10

بعد از انتخاب Upgrade this PC Now و کلیک روی Next ، ممکن است دقایقی زمان ببرد تا نرم‌افزار دانلود شود. بنابراین صبور باشید، به‌خصوص اگر سرعت اینترنت شما پایین است. این فرایند حتی اگر سرعت بالای اینترنت هم داشته باشید، ممکن است تا یک ساعت به طول بیانجامد.

۵- روی Accept کلیک کنید. دوباره منتظر بمانید تا نرم‌افزار، شرایط آپدیت را چک کند. ممکن است چند دقیقه زمان ببرد.

ارتقا به ویندوز 10

۶- بر روی Install کلیک کنید. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه منتظر بمانید تا کامپیوتر، فایلها را کپی نماید. ممکن است چند بار کامپیوتر ری استارت شود.

ارتقا به ویندوز 10

۷- در صفحه ورود به سیستم روی Next کلیک کنید.

ارتقا به ویندوز 10

۸- روی Use Express settings کلیک کنید. بعضی از تنظیمات را می‌توانید بعداً تغییر دهید.

ارتقا به ویندوز 10

۹- در صفحه “New apps for the new Windows” روی Next کلیک کنید. ابتدا پیغام “finalizing your settings” روی کامپیوتر ظاهر شده و سپس شما را به صفحه قفل (lock screen) ویندوز ۱۰ منتقل می کند.

ارتقا به ویندوز 10

۱۰- اگر قبلاً رمز عبور تعیین کرده باشید، با وارد کردن آن وارد ویندوز جدید خود شوید. البته چند دقیقه طول می کشد تا ویندوز ۱۰ یک راه اندازی اولیه انجام دهد و سپس شما را به دسکتاپ ویندوز می برد.

ارتقا به ویندوز 10

روش دوم: ارتقا ویندوز ۸.۱ به ۱۰ یا ۷ و ۸ به ۱۰ از طریق فلش مموری

اگر شما یک فلش مموری با حجم حداقل ۴ گیگابایت و یا DVD خام دارید، می‌توانید با طی مراحل زیر از این طریق به ارتقا ویندوز ۸.۱ به ۱۰ یا ۷ و ۸ به ۱۰ بپردازید. این روش به شما این امکان را می‌دهد که همیشه دارای یک فایل آماده برای ارتقا ویندوز خود باشید و دیگر منتظر دانلود آن نمانید. همچنین اگر اشتباهی در ارتقا ویندوز مرتکب شدید، مجدداً از ابتدا شروع به نصب آن نمایید. بنابراین در ادامه با مراحل گام به گام این روش با ما باشید:

قبل از شروع، فلش مموری را داخل پورت USB قرار دهید. توجه داشته باشید که تمام اطلاعات موجود در فلش پاک خواهد شد.

۱- مراحل ۱ تا ۳ روش قبل را انجام دهید.

۲- گزینه “Create installation media for another PC” را انتخاب کرده و روی Next کلیک کنید.

ارتقا به ویندوز 10

۳- زبان، نسخه و نوع ویندوزی که می‌خواهید ویندوزتان به آن ارتقا یابد را انتخاب کنید. اطمینان حاصل کنید که انتخاب شما دقیقاً با ویندوز ۸ یا ۷ که در حال استفاده هستید همسان باشد. مثلاً برای تبدیل ویندوز ۸.۱ به ۱۰ یا همان ارتقا ویندوز ۸.۱ به ۱۰ ، اگر ویندوز شما از نسخه Windows 8.1 Home (64-bit) باشد، باید Windows 10 Home 64-bit را برای ارتقا انتخاب کنید.

مطلب مرتبط:  آموزش تصویری آپدیت درایور کارت گرافیک ویندوز با 3 روش مختلف

ارتقا به ویندوز 10

۴- USB flash drive را انتخاب کنید. اما اگر می‌خواهید از طریق DVD ویندوز را ارتقا دهید، ISO file را انتخاب کنید و پس از اتمام فرایند، به وسیله یک نرم‌افزار رایت DVD فایل ISO را روی آن ذخیره نمایید.

ارتقا به ویندوز 10

۵- زمانی که ذخیره ویندوز روی فلش مموری به پایان رسید روی Finish کلیک کنید. اگر قصد ندارید که همین الان به نصب و ارتقا ویندوز بپردازید، می‌توانید فلش مموری را از پورت USB خارج کرده و بعداً ادامه مراحل را در پیش گیرید.

ارتقا به ویندوز 10

۶- در فلش مموری برای شروع روند ارتقا به ویندوز ۱۰ روی setup.exe دبل کلیک کنید.

۷- گزینه “Download and install updates” را انتخاب کرده و روی Next کلیک کنید. اگر خیلی عجله دارید و نمی‌خواهید تمام آپدیت ها در حال حاضر نصب شود، “Not right now” را انتخاب کنید. برای دانلود شدن آپدیت ها چند دقیقه صبر کنید.

ارتقا به ویندوز 10

اگر در حین نصب، از شما شماره سریال ویندوز (product key) خواسته شد، شما در حال استفاده از نسخه نادرست ویندوز ۱۰ برای ارتقا می باشید. به عنوان مثال شما ممکن است در حال ارتقای Windows 8.1 Pro خود به Windows 10 Home باشید، که امکانپذیر نیست.

ادامه مراحل دقیقاً مثل روش ارتقا به ویندوز ۱۰ از طریق دانلود مستقیم می‌باشد.

۸- روی Accept کلیک کنید. منتظر بمانید تا نرم‌افزار، شرایط آپدیت را چک کند.

ارتقا به ویندوز 10

۹- بر روی Install کلیک کنید. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه منتظر بمانید تا کامپیوتر، فایلها را کپی نماید. بعد از به پایان رسیدن نصب، صفحه‌ای بالا می‌آید که نام کاربری شما را نشان می‌دهد.

ارتقا به ویندوز 10

۱۰- روی Next کلیک کنید.

ارتقا به ویندوز 10

۱۱- Use Express settings را انتخاب کنید.

ارتقا به ویندوز 10

۱۲- دوباره روی Next کلیک کنید.

ارتقا به ویندوز 10

۱۳- وارد ویندوز جدید خود شوید.

ارتقا به ویندوز 10

بنابراین به دو روش و طی مراحل گام به گام فوق به راحتی می توانید آپدیت ویندوز ۷ به ۱۰ ، آپدیت ویندوز ۸ به ۱۰ و یا آپدیت ویندوز ۸.۱ به ۱۰ که به اصطلاح ارتقای ویندوز نامیده می شود را انجام دهید.

نحوه ارتقا به ویندوز ۱۰

ترجمه شده در سایت خلایق
منبع:

laptopmag.com

ارتقا به ویندوز ۱۰ ، ارتقا ویندوز ، ارتقا ویندوز ۸.۱ به ۱۰ ، آپدیت ویندوز ۷ به ۱۰ ، آپدیت ویندوز ۸ به ۱۰ ، آپدیت ویندوز ۸.۱ به ۱۰

articles/how-to-upgrade-windows-10
اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
2 نظرات
بیشترین رای
جدیدترین قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها