آیا سرطان خون درمان دارد ؟ درمان سرطان خون در طب سنتی و پزشکی جدید

آیا سرطان خون درمان دارد ؟ درمان سرطان خون در طب سنتی : سرطان خون چیست ؟ بیماری سرطان خون یا لوسمی گروهی از انواع سرطان است که معمولاً از مغز استخوان شروع می‌ شود و باعث شکل‌ گیری تعداد زیادی گلبول سفید غیرطبیعی می‌گردد.

این گلبول‌ های سفید خونی به صورت کامل تشکیل نشده‌ اند و به آنها بلاست یا سلول‌ های لوسمی یا بیماری سرطان خون گفته می‌شود. به منظور مطالعه روشهای درمان سرطان خون در طب سنتی با ما همراه باشید.

مغز استخوان برای این که بتواند سلول‌ های طبیعی شامل گلبول‌های قرمز، گلبول‌های سفید، پلاکت و غیره را بسازد، از سلول بلاست استفاده می کند. این سلول‌ قدرت زایش و تکثیر بالایی دارد و به سرعت تعداد زیادی سلول نارس می‌ سازد. این سلول‌ های نارس تحت‌ تاثیر مواد شیمیایی بدن کامل شده و به سلول‌ های تخصیص‌ یافته خونی تبدیل می‌ شوند. اگر در روند تبدیل سلول‌ های نارس به رسیده وقفه ایجاد شود، بیماری سرطان خون پدید می‌ آید.

درمان سرطان خون در طب سنتی ، درمان سرطان خون با طب سنتی ، درمان گیاهی سرطان خون ، درمان سنتی سرطان خون ، راه های درمان سرطان خون ، راههای درمان سرطان خون ، تغذیه بیماران سرطان خون ، پیشگیری از سرطان خون ، جلوگیری از سرطان خون ، بیماری سرطان خون ، علل سرطان خون

درمان سرطان خون در طب سنتی

علایم سرطان خون در کودکان ، علائم بیماری سرطان خون ، نشانه های سرطان خون ، انواع سرطان خون ، مراحل درمان سرطان خون ، پیوند مغز استخوان در سرطان خون ، شیمی درمانی سرطان خون ، سرطان خون چه علایمی دارد ، سرطان خون درمان دارد ، سرطان خون چیست

بیماری سرطان خون یکی از بیماری های سخت و شایع در بین مردم است. متاسفانه این بیماری دیر خودش را نشان می دهد و این باعث سخت شدن درمان می شود، ولی اگر در مراحل ابتدایی این بیماری تشخیص داده شود خیلی بهتر می توان درمانش کرد.

علل سرطان خون چیست ؟

اصلی ترین علل سرطان خون ناشناخته است.

ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی می تواند از علل سرطان خون باشد.

عوامل افزاینده خطر سرطان خون چیست ؟

سیگار کشیدن، پرتوی یونی، برخی مواد شیمیایی از قبیل بنزن

سابقه شیمی‌ درمانی و نشانگان داون

افرادی که در خانواده خود سابقه بیماری سرطان خون را داشته‌ اند نیز از خطر زیادی برخوردارند.

استفاده از حشره کش‌ های خانگی

سرطان خون چه علایمی دارد ؟

از جمله علایم سرطان خون در کودکان و بزرگسالان می توان به خستگی و ضعف به دنبال کم خونی اشاره کرد.

تنگی نفس ناشی از کم خونی یا وجود توده در قفسه ی سینه نیز از دیگر علایم سرطان خون در کودکان و بزرگسالان است.

کبودی های بیش از حد یا خود به خود در بدن و بزرگ شدن طحال و کاهش اشتها و حالت تهوع (کبودی غیرعادی نتیجه ی تعداد کم پلاکت ها و یا مشکل لخته شدن خون است.) دیگر علایم سرطان خون در کودکان و بزرگسالان را تشکل می دهد.

خونریزی غیرعادی از بینی، لثه، روده، ریه و یا حتی سر از علائم بیماری سرطان خون محسوب می شود.

لثه های متورم و بزرگ شده. اگر لثه ها متورم باشند، فرد همیشه یک احساس فشردگی در دهان خود دارد.

ناراحتی یا درد در قسمت بالایی سمت چپ شکم

بی قراری و تب و لرز و تعریق شبانه نیز از علائم بیماری سرطان خون است. این نوع تعریق آن قدر زیاد است که بستر فرد خیس می شود.

دیگر علائم بیماری سرطان خون شامل سردرد ضربان دار و رنگ پریدگی شدید و درد استخوان می شود.

ورم غدد لنفاوی در ناحیه گردن، زیر بغل، کشاله ران و مناطق دیگر بدن.

بثورات و راش پوستی از دیگر نشانه های سرطان خون محسوب می گردد. لکه‌های بنفش یا جوش‌ های ریز و قرمز روی پوست (این جوش و لکه‌ها اغلب به صورت خوشه‌ای ظاهر می‌شوند.) همیشه طوری به نظر می رسد که در زیر پوست تان یک توده قرار دارد و این توده شروع به رشد می کند و گاهی شبیه پلاک می شود.

عفونت های مکرر یا در بازه زمانی مشخص و پدیدار شدن خون در ادرار یا مدفوع دیگر نشانه های سرطان خون هستند.

از آنجا که بسیاری از علائم لوسمی با سایر بیماری ها مشترک است، شمارش سلول های خونی و بیوپسی مغز استخوان به تشخیص نوع سرطان خون کمک می کند.

انواع سرطان خون

انواع سرطان خون عبارتند از لوسمی حاد لنفوئیدی، لوسمی حاد میلوئیدی، لوسمی مزمن لنفوئیدی و لوسمی مزمن میلوئیدی.

دیگر انواع سرطان خون رواج کمتری دارند.

پیشگیری از سرطان خون

از آنجا که دلیل اصلی سرطان خون مشخص نیست پس نمی توان راه قطعی برای پیشگیری از ابتلا به این سرطان پیشنهاد نمود.

اجتناب از قرار گرفتن در معرض تشعشع، اجتناب از قرار گرفتن در برابر مواد شیمیایی و ترک سیگار و تنباکو.

آیا سرطان خون درمان دارد  ؟ مراحل درمان سرطان خون

در سالهای اخیر، با به کارگیری داروهای ضد سرطان موثرتر، طول عمر بیماران مبتلا به لوسمی افزایش پیدا کرده است. این داروها موجب فرو کش کردن نشانه‌ های بیماری می‌ گردند به طوری که نشانه‌ ها در جریان درمان بیماری بدتر نمی‌ شود و حتی بیماران تا اندازه‌ای درمان می‌شوند.

– مراحل درمان سرطان خون شامل ترکیب‌ هایی از روش‌ های شیمی درمانی سرطان خون و پرتو درمانی، پیوند مغز استخوان در سرطان خون و پیوند سلول‌های بنیادی و همچنین مراقبت تسکینی است.

ممکن است به تزریق خون نیاز باشد.

به علت اثرات مخربی که بیماری لوسمی بر روی بدن دارد و همه بدن را تحت الشعاع خود قرار می‌دهد، داشتن یک تغذیه صحیح و اجرای یک برنامه غذایی سالم بسیار حائز اهمیت است.

مطلب مرتبط:  بیماری فنیل کتونوری چیست و روش درمان آن چگونه است؟

برای دریافت کالری اضافه، می‌توان از غذاهای پرکالری مانند مثل معجون های مختلف، استفاده نمود.

پروتئین نیز برای تقویت این بیماران حائز اهمیت است. پروتئین را می‌توان از غذاهایی چون گوشت قرمز، مرغ و ماهی به دست آورد.

دریافت آب برای این بیماران به منظور مقابله با کم آبی بدن مهم است؛ زیرا در نتیجه درمان‌ هایی چون شیمی درمانی سرطان خون و رادیوتراپی، بدن این بیماران آب از دست می‌دهد. مصرف مقدار کافی آب و مایعات برای مقابله با یبوست، بی‌ حالی و رخوت که در این بیماران شایع است، کمک کننده می‌باشد.

برای افراد مبتلا به لوسمی، غذا خوردن در بین افراد خانواده و جمع فامیل بسیار کمک کننده است. این کار باعث می‌شود که حواس این افراد پرت شود و بهتر غذا بخورند.

برای این افراد غذاهای خوشمزه و لذیذ تهیه نمایید و بیشتر از غذاهایی که در مقادیر کم تهیه می‌شوند استفاده نمایید. این کار به آن‌ها کمک زیادی می‌ کند و از خسته شدن آن‌ ها در هنگام خوردن می‌ کاهد.

انجام برخی ورزش‌ ها و فعالیت‌ های بدنی، به منظور افزایش اشتها و تمایل این افراد به خوردن، مفید خواهد بود.

در بعضی از بیماران مبتلا به لوسمی افزایش وزن و چاقی، اتفاقی معمول و شایع است که این امر به دلیل احتباس آب در بدن این افراد است.

اجرای رژیم‌های کاهش وزن برای این بیماران اصلا کار صحیحی نیست، بلکه یک رژیم کم چرب و کم نمک برای این بیماران مفید خواهد بود.

مبتلایان به لوسمی علائمی چون حالت تهوع، دل آشوبه و استفراغ را تجربه می‌ کنند و ممکن است غذا برای آن‌ ها جذاب و خوشایند نباشد، مخصوصا اگر تحت درمان‌های مختلف قرار گیرند. عمده‌ترین اثر جانبی این درمان‌ها کاهش توانایی جذب مواد مغذی از غذاهاست.

مشورت با یک کارشناس تغذیه می‌ تواند به شما کمک کند تا یک برنامه غذایی مفید برای این بیماران تنظیم و تهیه نمایید.

نظر طب سنتی در درمان سرطان خون

عقیده طب سنتی این است که انواع سرطان به دلایلی که ذیل آورده می‌شود به وجود می آیند.بنابراین به منظور پیشگیری از سرطان باید از مصرف خوراکی ها یا انجام کارهای ذیل خودداری کنید.

علل شایع ایجاد انواع سرطان عبارتند از مصرف دخانیات، کم‌ تحرکی، مصرف فست فودها، آلاینده‌ های محیطی، اسانس‌های شیمیایی، غذاهای مانده، اضافه وزن، پرخوری، استفاده از ظروف پلاستیکی، تفلونی، سربی و آلومینیومی، ادکلن‌ های شیمیایی، چربی ترانس بالا و روغن جامد، مصرف کافئین زیاد، نان سوخته، پنیر مانده، روغن های سرخ‌کردنی، ته دیگ، چیپس و پفک و…، زیاد نگاه‌کردن به ماهواره، کامپیوتر و تلویزیون، زیاد بازی‌ کردن با بازی‌ های‌ کامپیوتری، تأخیر در ازدواج، آلودگی های زیستی.

نان سنگک موجود، ۸۰۰ واحد آکریلامید دارد که سرطان زا است و حال اینکه باید حداکثر ۰.۵ واحد آکریلامید داشته باشد. فعلاً نان تست کمترین آکریلامید را دارد.

علل دیگر بروز سرطان عبارتند از خوراک‌های صنعتی و غذاهای آماده (فست فودها، سوسیس‌ها، کالباس‌ها، همبرگرها، پیتزا. نیترات موجود در آنها که در بدن تبدیل به نیتروزامین می شود ماده‌ای سرطان‌زا است)، آشامیدنی های صنعتی (نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های شیمیائی و…)، مواد شیمیایی و پلاستیکی، استرس‌های روانی و روحی، شوینده‌های شیمیائی، مواد شیمیائی معطر کننده، عطرهای شیمیایی، امواج الکترونیکی و مخابراتی، همه وسایل برقی که میدان مغناطیسی ایجاد می کنند(برخی از قطعات کامپیوتری که داغ می شوند گاز سمّی فلورین تولید می کنند)، لباس‌هایی که با مواد نسوز تولید می شود، مواد آرایشی شیمیایی، مواد نگه‌ دارنده شیمیایی، طعم دهنده ها و رنگ دهنده های شیمیایی، کنسروها و کمپوت‌ ها.

پیشگیری از سرطان خون در طب سنتی

– به منظور پیشگیری از سرطان خون سدیم را به‌ مقدار لازم در تغذیه بیماران سرطان خون بگنجانید. نمک دریا منبع خوبی برای دستیابی به سدیم مورد نیاز است. اما زیاده‌ روی در مصرف سدیم فشارخون را بالا می‌ برد،بنابراین یک‌ گرم قبل از شروع به خوردن غذا و یک‌ گرم پس از غذا نمک بخورید در حالی‌ که غذایتان بی‌ نمک است.

– قرار گرفتن روی به مقدار لازم در تغذیه بیماران سرطان خون. بعضی از منابع روی شامل گردوی خشک، فندق خشک، بادام شیرین درختی. زیاده‌ روی در مصرف روی مسمومیّت می‌آورد

– تغذیه بیماران سرطان خون می بایست کلسیم به مقدار لازم در خود داشته باشد. بعضی از منابع کلسیم عبارتند از شیر، دوغ و ماست. زیاده‌ روی در مصرف کلسیم سرطان استخوان و سرطان خون می‌ آورد.

– جهت پیشگیری از سرطان خون مصرف فیبر به مقدار لازم توصیه می شود. بعضی از منابع فیبر عبارتند از سبزیجات تازه و سالم و کاهو بدون اضافه کردن سس. کمبود فیبر گیاهی باعث سرطان روده می شود

– دریافت ویتامین A به مقدار لازم جهت جلوگیری از سرطان خون پیشنهاد می شود. بعضی از منابع ویتامین A عبارتند از هویج زرد، زردآلو، کدو حلوایی. کمبود ویتامین A باعث افزایش اثر مواد سرطانزا می شود.

– مصرف ویتامین B به مقدار لازم به منظور و با هدف جلوگیری از سرطان خون توصیه می گردد.. بعضی از منابع ویتامین های خانواده B عبارتند از مویز ۲۱ عدد صبح و ناشتا، آناناس، سبوس گندم و جو. کمبود ویتامین B مخصوصاً ویتامین B2 باعث افزایش رشد سرطان‌های پوستی اپی تلیال می‌ شود.

دستورات عمومی برای انواع سرطان‌

– برای پیشگیری و کمک به درمان سرطان ساعت ۶ صبح آب خیار، ساعت ۱۲ ظهر آب کاسنی، ساعت ۶ بعد از ظهر آب کاهو، ساعت ۱۲ شب آب کرفس بخورید.

– برای درمان لخته های خونی و درمان پلاک، میوه عناب رسیده را بجوشانید و پس از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کنید، سپس میل نمایید.

مطلب مرتبط:  راههای پیشگیری از سرطان معده و راهنمای درمان سرطان معده

– انار شیرین با پرده‌ های بین دانه‌ های انار ضدّ سرطان است. به عنوان عصرانه بخورید

– شب سوپ جوِ دوسر) با سرکه طبیعی انگور عسگری میل کنید.

– خوردن خولنجان مصری در درمان سرطان، بسیار موثر است

– زردآلوی رسیده و هویج زرد ضد سرطان هستند. به ویژه در سرطان ریه و پانکراس کاربرد دارند.

– جوشانده پوست و برگ درخت بلوط ضد سرطان است.

– شیره خرما همراه با عسل، آب سیب همراه با عسل، آب زردک همراه با عسل مفید هستند.

– میوه‌هائی که دارای بتاکاروتن هستند مانند هویج زرد و زرد آلو مفیدند.

و درنهایت آنچه که قصد شما از این مطالعه این مقاله بوده است:

درمان سرطان خون در طب سنتی

به منظور درمان سرطان خون با طب سنتی روزی یک قاشق چای ‌خوری پودر گل همیشه بهار را در یک استکان آب جوش ریخته بگذارید دم بکشد و سپس با عسل تهیه شده از گیاه آویشن مخلوط کرده میل نمایید.

روزی ۱۰۰ الی ۲۰۰ گرم شلغم بخار پز شده میل کنید.

عرق زنجبیل و همچنین زنجبیل پرورده شده در ترکیب با عسل در درمان سرطان خون با طب سنتی مؤثر است.

جهت درمان گیاهی سرطان خون مصرف تخم مرغ را به حداقل برسانید. از خوردن آبی که بر آن آفتاب تابیده است خودداری کنید.

مصرف دو نوع قارچ به نام های شى ‏ئى ‏تیک و ما ئى ‏تیک در درمان گیاهی سرطان خون کاربرد دارند. (تعجب نکنید.نام ها ژاپنی هستند)

مصرف مداوم انار و آب انار طبیعی به درمان سرطان خون با طب سنتی کمک می کند. (می خای طبیعی باشه انار رو بخر و خودت آبشو بگیر. هستشو نخور که یبوست زاست.)

برای درمان گیاهی سرطان خون سماق و ریشه شیرین‏ بیان و مازو و گلنار و گل محمدى و شکوفه گور گیاه از هرکدام ۲۵ گرم، مرمکى و شب یمانى (زاج بلورى) از هرکدام ۳ گرم در دستگاه عرق کشى نهاده و ۷ بطرى عرق از آن بکشند. هفت کیلو آب انگور نیمه رسیده (گس مزه) را روى شعله ملایم بجوشانید تا یک ثلث آن بماند. عرق به دست آمده را با حدود نیم کیلو عسل صاف و آب انگور باقى ‏مانده آن ‏قدر بجوشانید تا مقداری سفت شود. روزانه به میزان نیاز میل کنید.

جهت درمان سنتی سرطان خون هر روز مقدارى آلوى زرد درشت تازه را در ظرفى غیر آلومینیوم و تفلون با مقدارى آب مى‏ جوشانیم تا نرم شود. سپس آن را در آبکش ریخته و مى‏ فشاریم. براى کنترل سردى و ترشى عصاره حاصل به دلخواه مقدارى شیره انگور یا عسل یا شکر قرمز و اگر نبود نبات را در آن اضافه کرده مى‏ جوشانیم. حداقل سه لیوان در روز از این آبمیوه میل نمایید.

برای درمان سنتی سرطان خون مصرف خام آلوها در طول روز تا میزان یک کیلو مناسب است و بیمار باید سعى کند هر روز در برنامه غذایى خود مصرف آلوى زرد و در کنار آن آلوهاى قرمز و سفید را قرار دهد. جایگرین مناسب آن، میوه ‏های فصل مثل چاغاله ‏بادام و گیلاس و آلبالو است.

مصرف چاغاله ‏بادام به صورت خورش هم در برنامه غذایی هفته‏ اى ۳ بار جهت درمان سنتی سرطان خون مناسب است. روزانه به تعداد ۷ تا ۱۴ عدد چاغاله ‏بادام ریز بصورت خام توصیه مى ‏شود. چاغاله ‏هاى درشت به صورت خام توصیه نمى ‏شود.

از راه های درمان سرطان خون مصرف ریواس است. هفته‏ اى ۲ تا ۳ بار خورش ریواس به صورت پخته و آب خام ریواس به صورت خام، در صبح و ظهر و شب، هر بار یک استکان تناول شود.

از جمله راه های درمان سرطان خون مصرف سبزى‏ هاى کوهى مانند شنگ، سیر کوهى، موسیر، تره کوهى، ترخون کوهى، غازیاغى و گزنه و امثال آن است که به صورت پخته و خام استفاده ‏می شود.

برخی دیگر از راههای درمان سرطان خون مصرف گیاهانی است که در درمان این بیماری مؤثر هستند، زنجبیل، کلم بروکلی، چای سبز، گیاه دافنه، گیاه اسپیرولینا که تعداد تومورهای سرطانی را کاهش می‌ دهند.

جینکوبیلوبا از پیشرفت تومورها پیشگیری می‌کند.

به منظور درمان سرطان خون در طب سنتی جین سینگ مصرف کنید. جین‌ سینگ قرمز رشد سرطان را محدود می‌کند.

زردچوبه سلول‌ های سرطانی را از بین می‌برد.

دیگر راههای درمان سرطان خون مصرف دانه و شیره انگور، سیر، رزماری و گیاه دارواش است.

در پایان عرض می‌کنیم که یک مورد سرطان خون توسط پزشکی به نام دکتر حسن حاج طالبی در بجنورد خراسان شمالی به طور کامل درمان شد که سمیناری نیز در مشهد در این باره تشکیل شده است. می‌توانید برای به دست آوردن اطلاعاتی در این زمینه کمی بیشتر تحقیق و جستجو کنید.

هدف، درمان است. هر فردی که بتواند با کمترین عوارض، بیماران را به این هدف برساند شایسته تقدیر است. چه پزشک طب مدرن باشد، چه طبیب طب سنتی و چه مادر بزرگ همسایه.

درمان سرطان خون در طب سنتی

درمان سرطان خون در طب سنتی ، درمان سرطان خون با طب سنتی ، درمان گیاهی سرطان خون ، درمان سنتی سرطان خون ، راه های درمان سرطان خون ، راههای درمان سرطان خون ، تغذیه بیماران سرطان خون ، پیشگیری از سرطان خون ، جلوگیری از سرطان خون ، بیماری سرطان خون ، علل سرطان خون ، علایم سرطان خون در کودکان ، علائم بیماری سرطان خون ، نشانه های سرطان خون ، انواع سرطان خون ، مراحل درمان سرطان خون ، پیوند مغز استخوان در سرطان خون ، شیمی درمانی سرطان خون ، سرطان خون چه علایمی دارد ، سرطان خون درمان دارد ، سرطان خون چیست

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
13 نظرات
بیشترین رای
جدیدترین قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها