معرفی بیماری اپیسپادیاس

اپیسپادیاس (Epispadias) یک نقص مادرزادی در پیشابراه (عموماً مردان) است که سوراخ خارجی پیشابراه قبل از گلنس و در سطح فوقانی پنیس قرار دارد.

این سوراخ می‌تواند در تنه آلت باشد. شیوع این نقص یک نفر در هر صد و بیست هزار نفر مرد و یک نفر در پانصدهزار زن دیده می‌شود. با بررسی بیماری اپیسپادیاس (Epispadias) همراه باشید.

شکل غیر معمول و بخشی از طیف خرابی وریدای شکمی و امتزاج لگنی در ماههای اولیه شکل‌گیری جنین است. اپیسپادیاس در اکثر موارد،ذاتی است.

اپیسپادیاس (Epispadias) معمولاً همراه با بیماری اکستروفی مثانه رخ می دهد. علاوه بر این گاهی مشکلات دفورمیتی ژنیتال خارجی، بی اختیاری ادرار،VUR و فتق اینگوئینال نیز ممکن است دیده شود. بیماری ممکن است موجب عفونتهای مکرر ادراری، اشکال در کنترل ادرار و حتی ناباروری شود.

اپیسپادیاس (Epispadias)

درمان اپیسپادیاس (Epispadias)

درمان اپیسپادیاس (Epispadias) شامل ترمیم جامع از طریق جراحی ناحیه تناسلی ادراری و در طی هفت سال ابتدایی زندگی است.این جراحی ، بازسازی مجرای خروجی مثانه، بستن آلت تناسلی و ترمیم تنه ی آن است.محبوبترین و موفقیت آمیزترین تکنیک،روش کانتولرانسلی اصلاح شده است.

با این حال در دهه های اخیر به وسیله روش جداسازی کامل قطعات،علیرغم خطرات و ریسکی که وجود دارد موفقیت‌های بیشتری حاصل شده است.

حتی با انجام اعمال جراحی موفقیت آمیز ممکن است بیماران با مشکلات مزمن زیادی به شرح زیر مواجه شوند.

– بی‌اختیاری در ادرار

افسردگی و مشکلات روانیاجتماعی

اختلال عمل‌کرد جنسی

اپیسپادیاس (Epispadias)

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها