درمان شب کوری در طب سنتی و طب جدید چگونه است؟

درمان شب کوری در طب سنتی : شب کوری چیست ؟ بیماری شب کوری به معنای وجود مشکل در بینایی فرد به هنگام شب است.

بیماری شب کوری باعث می‌شود بیماران مبتلا، هنگامی که از یک محیط روشن به یک محیط کم نورتر می‌ روند، برای تطابق دید نیاز به زمان طولانی تری نسبت به افراد معمولی داشته باشند. یا به اصطلاح به زمان بیشتری نیاز دارند تا چشمشان به تاریکی عادت کند. با ما همراه باشید تا به بررسی درمان شب کوری در طب سنتی بپردازیم.

بیماری شب کوری،درمان شب کوری در طب سنتی،درمان شب کوری با طب سنتی

درمان شب کوری در طب سنتی

درمان شب کوری،درمان بیماری شب کوری،شب کوری چیست

کنتراست یا تشخیص سایه روشن ها نیز ممکن است در این دسته از بیماران دچار مشکل شود.

مشکل دید در شب، به خصوص در افراد نزدیک بین نسبتا شایع است. کسانی که به طور ناگهانی دچار شب کوری می شوند و یا اینکه ناگهان بیماری شب کوری آنها وخیم تر می شود، فعالیت در شب به دلیل درخشندگی زیاد نور برایشان مشکل می شود.

شب کوری، بر عکس کور رنگی به تنهایی یک بیماری نیست، بلکه نشانه ای از یک بیماری زمینه ای، اختلال، و یا نزدیک بینی درمان نشده است.

افرادی که به این مشکل دچارند، دید آن ها در روشنی و در تاریکی متفاوت است. نمی توانند اجسام را در تاریکی به درستی شناسایی کنند و در رانندگی در شب دچار مشکل می شوند.

دلایل بیماری شب کوری

بیماری شب کوری به دلیل کمبود رنگدانه ارغوانی یا رودوپسین سلول‌ های استوانه ای حساس به نور شبکیه، واقع در پشت چشم رخ می‌دهد. (ناشی از کمبود ویتامین آ)

قرار گرفتن در معرض نور شدید نیز ممکن است موجب تخلیه ناگهانی ذخیره رنگدانه ارغوانی شود.

گزروفتالمی (فرم پیشرفته کمبود ویتامین A در چشم ها می باشد که در آن بافت ملتحمه چشم، خشک و غیر شفاف می شود. در این بیماری چشم ها بیش از اندازه به نور حساس می شوند. علاوه بر این، تولید اشک به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد و موجب می شود که چشم ها رطوبت و لغزندگی طبیعی خود را از دست بدهند. این امر منجر به ایجاد زخم و عفونت در چشم ها می شود.)

مطلب مرتبط:  شناخت بیماری پارانویا به همراه ارائه درمان دارویی و درمان گیاهی پارانوئید

التهاب شبکیه، آب مروارید، آب سیاه، جداشدگی شبکیه، دژنراسیون ماکولا و جراحی‌های لیزری چشم مانند لیزیک

نزدیک بینی، شب کوری ثابت (این امر در اثر یک ناهمگنی ژنتیکی یا جهش در ژن به وجود می آید)، عوارض داروهای ضد آب سیاه چشم، دیابت

رتینیت پیگمنتوزا (به دلیل تعدادی نقص ژنتیکی به وجود می آید که نتیجه ی آسیب شبکیه چشم است.)، سندرم آشر (با از دست دادن شنوایی همراه است و منجر به شب کوری می شود)

درمان بیماری شب کوری

درمان بیماری شب کوری وابسته به دلیل ایجاد آن است. اگر علت آن نزدیک بینی باشد به سادگی و با تغییر شماره عینک قابل رفع است.

مانند بسیاری از بیماری‌های دیگر، روشی قطعی برای درمان شب کوری وجود ندارد اما با برخی داروهای مکمل می توان تخریب سلول ها را به عقب انداخت.

بیماری شب کوری ناشی از کمبود ویتامین A می تواند به وسیله تجویز و مصرف ویتامین A برطرف شود. افراد مبتلا به کمبود ویتامین A، اگر به موقع معالجه نشوند، ممکن است مبتلا به کوری دائمی گردند.

منابع غنی از ویتامین A عبارتند از کره، جگر، شیر، زرده تخم مرغ، ماهی، هویج، کدو حلوایی، طالبی، زرد آلو، کلم بروکلی، گریپ فروت، اسفناج و سایر سبزیجات دارای برگ سبز.

استفاده از عینک آنتی رفلکس یا ضدبازتاب نور، باعث رسیدن نور بیشتری به چشم شده و دید شبانه را بهتر می کند.

بعد از ۶۰ سالگی، بسیاری از مردم در نور زرد یا همان نور چراغ های قدیمی و معمولی بهتر از نور چراغ های فلورسنت یا همان کم مصرف ها می بینند.

مطلب مرتبط:  راهنمای درمان بیماری چشمی دژنراسیون ماکولا یا تباهی لکه زرد

اگر پزشک جدا شدن شبکیه را در چشم شما تشخیص داده است، به نور کافی مخصوصاً هنگام مطالعه نیاز دارید. در مراحل اولیه بیماری، قرار دادن یک لامپ هالوژن در پشت سر، نور مناسبی را فراهم می کند.

درمان شب کوری در طب سنتی

به منظور درمان شب کوری در طب سنتی هفته‌ ای دو تا سه مرتبه سوپ یا سالاد برگ یونجه درست کرده و میل کنید.

همچنین برای درمان شب کوری با طب سنتی یونجه پخته شده را به صورت ضماد روی چشم بگذارید و اجازه دهید از شب تا صبح بماند.

مقداری اسفناج خام را در ماست شیرین مخلوط کرده و هر روز همراه غذا میل کنید. (با غذاهای حاوی گوشت میل نشود.)

یک لیوان شیر جوشیده، یک قاشق مرباخوری گرده گل زنبور عسل، یک قاشق مربا خوری پودر جوانه گندم و یک قاشق مربا خوری عسل را با هم مخلوط کرده و هر روز به جای صبحانه میل کنید. تا یک ساعت بعد از آن چیزی میل نکنید تا این روش درمان شب کوری در طب سنتی با موفقیت همراه باشد.

در نهایت و به عنوان آخرین روش درمان شب کوری با طب سنتی زیر نظر پزشک متخصص و با تجربه طب سنتی، در کنار چشم و روی شقیقه ها زالو اندازی صورت می گیرد.

درمان شب کوری در طب سنتی

بیماری شب کوری،درمان شب کوری در طب سنتی،درمان شب کوری با طب سنتی،درمان شب کوری،درمان بیماری شب کوری،شب کوری چیست

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها