آموزش وردپرس – ساخت صفحه اصلی سفارشی – درس دوم

در مقاله قبلی دو پلاگین را برای ساخت برگه سفارشی معرفی نمودیم. در این مقاله قصد داریم تا گزینه های موجود در هر یک از این پلاگین ها را به صورت مفصل برایتان شرح دهیم. بنابراین با ما همراه باشید. اگر مقاله قبلی را مطالعه نکرده اید روی لینک زیر کلیک کنید تا به آن دسترسی پیدا کنید.

آموزش وردپرس – ساخت صفحه اصلی سفارشی – درس اول

اکنون قصد داریم تا به معرفی امکانات پلاگین المنتور بپردازیم. این تصویر را در مقاله قبلی به خاطر دارید؟

اگر از سمت چپ روی “افزودن بخش جدید” کلیک کنید می توانید یک باکس با تعداد ستونهای سفارشی را برگزینید و در داخل آن، هر چیزی که پلاگین در اختیارتان قرار می دهد را بگنجانید. نظیر مطلب، تصویر و غیره.

ما اکنون گزینه اول از سمت راست را انتخاب می کنیم تا کادر انتخاب شده تک ستونی باشد. در این حالت تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. اگر موس را روی کادر ببرید، گزینه های آبی رنگ به نمایش در خواهند آمد.
اگر روی گزینه ۱ کلیک کنید می توانید به تنظیمات کل کادر از بخش سمت راست افزونه دسترسی داشته باشید. تنظیماتی مثل رنگ پس زمینه، سایه کادر، عرض کادر و غیره.
با کلیک روی گزینه ۲ یک کپی از همین بخش تک ستونی در زیر آن ساخته می شود.
با کلیک روی گزینه ۳ می توانید یک بخش جدید با تعداد ستونهای جدید، در بالای این کادر اضافه کنید.

اگر بخش خود را با افزودن موارد خاصی نظیر متن، تصویر، صوت، ویدئو، مطالب یا نوشته های سفارشی و موارد دیگر به قدری جالب و زیبا ساخته باشید که به ذهنتان برسد که بخواهید آن را در صفحات دیگر سایت نیز عینا تکرار کنید، با کلیک روی گزینه ۴ می توانید کار خود را ذخیره کنید تا در هر جایی که تمایل داشته باشید بتوانید از آن دوباره استفاده کنید.

گزینه ۵ کل بخش را پاک و حذف می کند و گزینه ۶ تنظیمات ستون های موجود در بخش را در اختیارتان قرار می دهد. این مورد وقتی کاربرد خود را نشان خواهد داد که در بخش، چند ستون داشته باشید و بخواهید مثلا عرض هر ستون را به دلخواه تغییر دهید.

مطلب مرتبط:  آموزش وردپرس - ویرایش پوسته ها - درس چهارم

اگر روی بخش “افزودن قالب” مثل تصویر زیر کلیک کنید به مجموعه ای از قالبهای پیش ساخته ای که توسط سازنده پلاگین المنتور طراحی شده اند دسترسی خواهید داشت و با یک کلیک ساده می توانید صفحه خود را به یکی از این قالبها شبیه کنید و سپس بخشهای مورد نظر خود را ویرایش نمایید.

قالبهایی که لیبل pro روی آنها خورده است قالبهای پولی هستند. در این مجموعه شما می توانید انواع قالبها برای ساخت صفحه اصلی، صفحه تکی، صفحه پروفایل، درباره ما، لندینگ پیج، تماس با ما، خدمات و محصولات، وبلاگ، صفحه در دست ساخت، صفحه ورود به سایت و صفحات متنوع بسیاری را مشاهده نموده و استفاده نمایید.

با انتخاب و کلیک بر روی هر یک از قالبها و سپس فشردن دکمه “درج مورد جدید”، قالب نصب می شود و می توانید آن را سفارشی سازی کنید.

ستون سمت راست پلاگین بسیار کاربردی و با اهمیت است. تمام امکانات موجود در پلاگین، از این قسمت در دسترس شما قرار دارد و می توانید به کمک آنها، صفحه خود را طراحی نمایید. در اینجا به کاربرد هر یک از آنها می پردازیم. اما به علت اینکه مفهوم، از طریق متن قابل انتقال نیست، از توضیح جزییات هر یک خودداری می کنیم.مطمئنا اگر کمی با پلاگین کار کنید متوجه خواهید شد که طراحی یک صفحه، به آسانی کار با فتوشاپ، ورد یا هر نرم افزار ویندوزی دیگری است.

به وسیله دکمه ستونها، می توانید چند ستون در یک ردیف ایجاد کنید و در هر ستون، چیزی درج کنید. مانند نوشته، تصویر، ویدئو و هر چیز دیگری. به وسیله کشیدن و رها کردن می توان این ابزارها را وارد صفحه کار پلاگین المنتور نمود. وقتی که این ابزار را درج می کنید به شکل زیر در می آید و می توانید عرض آن را به کمک موس تغییر داده یا اینکه تعداد ستونها را افزایش دهید.

دکمه بعدی که سربرگ نام دارد برای درج یک سرتیتر در صفحه به کار می رود. مثلا برای نوشتن عنوان صفحه یا یک توضیح مهم از این ابزار استفاده می شود.

مطلب مرتبط:  آموزش وردپرس - ساخت صفحه اصلی سفارشی - درس سوم

دکمه بعدی تصویر نام دارد و برای درج تصویر مورد استفاده قرار می گیرد.

در بخش بعدی “ویراستار متن” را داریم که محیطش عینا شبیه به محیط نوشتن مطلب در وردپرس است و به وسیله آن می توانید در صفحه، متنی دلخواه را به همراه درج عکس داشته باشید.

گزینه بعدی “ویدئوها” نام دارد و برای درج کلیپ در متن صفحه مورد استفاده قرار می گیرد. هر چند که می توانید با استفاده از “ویراستار متن” نیز در صفحه کلیپ درج کنید اما این گزینه امکانات بیشتری نظیر پخش خودکار و غیره به شما می دهد. می توانید برای کلیپ خود نیز یک پوستر انتخاب کنید تا قبل از پلی شدن کلیپ، به مخاطب نمایش داده شود. البته باید بدانید که فقط برای کلیپهای موجود در یوتیوب و ویمئو می توانید از این ابزار استفاده کنید و باید لینک کلیپ در این دو سایت را در باکس مربوطه درج کنید. به علت واضح و آسان بودن کار با این گزینه از توضیح بیشتر پرهیز می کنیم.

گزینه بعدی “دکمه” نام دارد و برای درج لینک در متن به کار می رود.

گزینه های “جدا ساز” و “فاصله گذار” برای ایجاد گپ و فاصله در بین دو عنصر عمودی مورد استفاده قرار می گیرند.

با استفاده از گزینه “نقشه گوگل” می توانید آدرس محل مورد نظرتان را به صورت تصویری و با استفاده از گوگل مپ بر روی صفحه نشان دهید. کافی است نام استان و سپس شهرستان مورد نظر خود را بنویسید و آنها را با ویرگول فارسی از هم جدا کنید تا سرویس گوگل، محل را روی نقشه نشان دهد.

به وسیله گزینه “آیکن” می توانید یک آیکن را در صفحه درج کنید.

این پلاگین ابزارهای دیگری نیز دارد که در مقاله بعدی به آنها می پردازیم. با ما همراه باشید.

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها