راهنمای جامع افزایش سرعت و عملکرد وردپرس

می خواهید سرعت سایتتان را افزایش دهید؟ صفحات پر سرعت سایت، تجربه کاربری و تعداد مشاهده صفحات کلی سایت را افزایش می دهد و به سئوی وردپرس کمک می کند. در این مقاله تکنیکهای بهبود سرعت وردپرس را با شما به اشتراک می گذاریم تا بتوانید با استفاده از آنها، عملکرد و سرعت سایت خود را افزایش دهید.

چرا سرعت سایت وردپرسی تان این قدر اهمیت دارد؟

مطالعاتی در بازه زمانی سالهای ۲۰۰۰ الی ۲۰۱۶ نشان داد که مدت متوسط حوصله مخاطبین برای لود وبسایت، از ۱۲ ثانیه به ۷ ثانیه کاهش یافته است.

این جمله برای شما که یک مدیر سایت هستید چه معنایی دارد؟

شما زمان کوتاهی در اختیار دارید تا محتوای خود را به کاربران نشان دهید و آنها را متقاعد کنید که در سایتتان بمانند.

داشتن یک سایت کند به این معنی است که کاربران بالقوه شما، قبل از اینکه سایتتان لود شود، آن را ترک خواهند کرد.

بر طبق مطالعات موردی StrangeLoop که آمازون، گوگل و دیگر سایتهای بزرگ را مورد بررسی قرار می داد، مشخص شد که ۱ ثانیه تاخیر در لود صفحه، می تواند به کاهش ۷ درصدی نرخ تبدیل، کاهش ۱۱ درصدی تعداد کلی صفحات نمایش داده شده و ۱۶ درصد کاهش رضایت کاربران منجر شود.

به همین علت گوگل و موتورهای جستجوی دیگر، سایتهای کند را به پنالتی کردند و آنها را به صفحات انتهایی نتایج جستجوی خود راندند و به همین سبب باعث کاهش میزان بازدیدکننده های این گونه سایتها شدند.

در مجموع اگر به دنبال ترافیک، مشترک و در نهایت کسب درآمد بیشتری از طریق سایت خود هستید می بایست یه سایت خود سرعت ببخشید.

چگونه سرعت سایت خود را مورد بررسی قرار دهیم؟

اغلب تازه کاران فکر میکنند که سایتشان هیچ مشکلی ندارد چرا که در کامپیوترشان، احساس نمی کنند سایتشان کند است. این امر اشتباهی بزرگ محسوب می شود.

چون شما همیشه و به صورت مداوم از سایت خود بازدید می کنید مرورگرهای مدرنی نظیر گوگل کروم فایلهای استاتیک سایت شما را در کش خود ذخیره می کنند و به محض اینکه آدرس سایت را وارد می کنید این فایلها را برایتان اجرا می کنند. این فرآیند باعث میشود تا سایتتان سریعتر لود گردد.

درحالی که کاربری که برای اولین بار می خواهد از سایت شما بازدید کند، چنین فرآیندی را تجربه نخواهد کرد.

در حقیقت کاربرانی که موقعیتهای جغرافیایی متفاوتی دارند، تجربه متفاوتی از سرعت لود سایت شما خواهند داشت. به همین علت توصیه می کنیم سرعت لود سایت خود را توسط ابزارهای رایگانی نظیر gtmetrix یا pingdom بررسی کنید.

پس از تست سرعت سایت خود توسط این ابزارها شاید به این فکر کنید که رسیدن به چه سرعتی، ایده آل محسوب می شود. زمان مناسب لود صفحه، زیر ۲ ثانیه است.

با این وجود هر چه سایتتان سریعتر شود بهتر است. از کنار هم قرار دادن پازلهای مختلف و انجام موارد مختلف بهینه سازی، در مجموع می توانید سرعت سایت خود را به میزان بسیار زیادی کاهش دهید.

چه چیزی سرعت سایت را کاهش می دهد؟

گزارش تست سرعت سایت شما، توصیه های چندگانه ای برای بهبود سرعت در اختیارتان قرار خواهد داد. هر چند که اکثر آنها، اصطلاحات فنی هستند و فهمیدن آن برای تازه کارها دشوار به نظر می رسد.

با این وجود فهمیدن آنچه که باعث کاهش سرعت سایت می شود کلیدی در جهت بهبود عملکرد سایت بوده و باعث اتخاذ تصمیمات بلند مدت هوشمندانه در خصوص سرعت سایت می شود.

علل اولیه کاهش سرعت سایتهای وردپرسی عبارتند از:

هاست: اگر سرور هاست شما به خوبی پیکربندی نشده باشد، می تواند به سرعت سایت شما صدمه بزند.

پیکربندی وردپرس: اگر سایت وردپرسی صفحات را کش نکند، باعث ایجاد فشار اضافی بر سرور شده و در نتیجه منجر به کاهش سرعت یا خراب شدن سایت می گردد.

سایز صفحه: عمدتا تصاویری که برای استفاده در وب بهینه نشده اند.

پلاگینهای نامناسب: اگر از پلاگینهایی استفاده می کنید که کدنویسی استانداردی ندارند، به کاهش سرعت سایتتان کمک کرده اید!

اسکریپتهای خارجی: اسکریپتهای خارجی نظیر تبلیغات کلیکی، فونتهای گوگل و غیره می تواند تاثیر زیادی بر عملکرد سایت شما بگذارد.

حالا که متوجه شدید چه چیزهایی باعث کاهش سرعت سایتتان شده است با ما همراه باشید تا به شما بگوییم که می توانید از چه روشهایی برای افزایش سرعت سایت وردپرسی خود استفاده کنید.

اهمیت هاست پر سرعت

سرویس هاست شما، نقشی مهم در عملکرد سایتتان ایفا می کند. سایتهای اشتراکی خوب مثل نت افراز، یا اگر مشکل مالی ندارید هاست دی ال، می توانند باعث بهبود عملکرد سایتتان شوند.

هاستهای اشتراکی ارزانترین نوع هاست محسوب می شوند و منابع سرور را بین دیگر مشتریان و صاحبان سایتها تقسیم می کنند. این امر به این معنی است که اگر سایت همسایه شما ترافیک بیش از حدی داشته باشد می تواند بر عملکرد کل سرور و همچنین کاهش سرعت سایت شما تاثیر بگذارد.

از طرف دیگر استفاده از سرویس هاست بهینه سازی شده برای وردپرس به شما پیکربندی سرور بهینه شده ای برای اجرای وردپرس می دهد. هر چند که محدودیتهایی نیز در این گونه هاستها برای شما ایجاد خواهد شد. مثلا اجازه استفاده از یک سری پلاگینها را نخواهید داشت. شرکتهای ارائه دهنده هاست بهینه شده برای وردپرس به شما بک آپ خودکار، آپدیت خودکار وردپرس و تنظیمات امنیتی پیشرفته و بیشتری نیز برای حفاظت از سایت به شما ارائه می دهند.

پس از هاستهای اشتراکی، از لحاظ سرعت و البته قیمت، سرورهای مجازی و در نهایت سرورهای اختصاصی وجود دارند که می توانید با صرف هزینه بیشتر، از این نوع هاستها استفاده کنید.

مراحلی ساده برای افزایش سرعت وردپرس بدون کدنویسی

می دانم که تغییر در تنظیمات وردپرس برای تازه کارها می تواند وحشتناک به نظر برسد به خصوص اگر اهل تکنولوژی نباشید.

اما نگران نباشید. تنها نخواهید ماند. ما به شما کمک می کنیم تا عملکرد سایتتان را بهبود بخشید.

به شما نشان خواهیم داد که چگونه با چند کلیک ساده می توانید سرعت سایت خود را افزایش دهید. اگر می توانید کلیک کنید، پس می توانید انجامش دهید!

یک پلاگین ذخیره سازی کش نصب کنید.

صفحات وردپرس داینامیک هستند. این امر به این معنی است که هر زمان که شخصی پست یا برگه ای از سایت شما را می بیند، این صفحات در فضا و مکان ساخته شده و به کاربر نمایش داده می شوند. برای ایجاد صفحات، وردپرس مجبور است فرآیندی را برای یافتن اطلاعات مورد نیاز، جمع آوری اطلاعات و در نهایت نمایش به کاربر انجام دهد.

این پروسه مراحل متعددی دارد و زمانی که چندین نفر در یک زمان در حال مشاهده سایت شما هستند می تواند سرعت سایت شما را کاهش دهد.

به همین علت است که ما توصیه می کنیم که پلاگین کش نصب کنید. ذخیره سازی کش می تواند ۲ تا ۵ برابر سرعت سایت شما را افزایش دهد.

چگونگی کار به این شکل است که: به جای پروسه تولید هر باره کل صفحه، پلاگین کش شما، پس از اولین لود صفحه مورد نظر، یک کپی از آن می سازد و سپس نسخه کپی و کش شده آن را به کاربران بعدی نمایش می دهد.

همانطور که در تصویر فوق می بینید وقتی کاربر سایت شما را که با php ساخته شده است می بیند، سرور شما اطلاعات را از دیتابیس MYSQL و فایلهای php شما می گیرذ و آنها را در یک محتوای HTML قرار داده و به کاربر نمایش می دهد. پروسه ای طولانی است اما شما می توانید به وسیله استفاده از کش، مانع اجرای مقدار زیادی از این فرآیند شوید.

مطلب مرتبط:  آموزش جامع افزایش سرعت سایت با فعال سازی CDN رایگان کلودفلر

پلاگینهای زیادی در مخزن وردپرس وجود دارد اما توصیه ما برای تازه کاران WP Super Cache و برای حرفه ای تر ها total cache است. اگر بودجه شما اجازه می دهد پلاگین پریمیومی به نام WP Rocket نیز وجود دارد که می توانید از سایت تم فارست خریداری کنید. در مقاله ای مجزا به شما نحوه کار با هر یک از دو پلاگین رایگان نخست را آموزش خواهیم داد.

بهینه سازی تصاویر برای سرعت

تصاویر به محتوای شما روح تازه ای می دمند و باعث جلب نظر مساعد مخاطب می شوند. محققین دربافته اند که استفاده از محتوای بصری رنگی ۸۰ درصد بیشتر باعث ترغیب مخاطب به مطالعه محتوای شما می شود.

اما اگر تصاویر شما بهینه نباشند می توانند بیش از اینکه کمک کننده باشند به شما صدمه بزنند. در حقیقت تصاویر غیر بهینه یکی از شایعترین مشکلات مربوط به سرعت در سایتهای تازه کاران است.

قبل از اینکه تصویری را از موبایل یا دوربین خود وارد سایت کنید توصیه می کنیم با استفاده از یک نرم افزار بهینه سازی تصاویر برای وب، آن را ویرایش کنید.

فرمت پیش فرض اینگونه تصاویر حجم بالایی دارند. بر اساس فرمت فایل تصویر و نحوه فشرده سازی نرم افزار ویرایش عکسی که استفاده می کنید می توانید سایز تصاویر را تا ۵ برابر کاهش دهید.

ما در خلایق از دو فرمت jpg و png استفاده می کنیم. آیا تعجب کرده اید و می پرسید تفاوت اینها در چیست؟

بسیار خب. فرمت تصویر png فشرده نشده است. وقتی یک تصویر را فشرده می کنید مقداری از اطلاعات خود را از دست می دهد. لذا تصویری که فشرده نشده است کیفیت بالاتری دارد و جزییات بیشتری را نشان می دهد. نکته منفی این امر این است که فایلش سایز بیشتری دارد و به همین علت زمان بیشتری طول می کشد تا لود شود.

در عوض jpg یا jpeg یک فرمت فشرده شده است که به کمی کیفیت تصویرش کاهش یافته است اما به میزان زیادی سایزش کمتر است.

حالا چگونه تصمیم بگیریم که کدام فرمت تصویر را انتخاب کنیم؟

  • اگر تصویر یا عکستان، رنگهای متنوع زیادی دارد از jpeg استفاده کنید.
  • اگر یک تصویر ساده است یا اینکه به یک تصویر شفاف نیاز دارید از png استفاده کنید.

اکثر تصاویر مورد استفاده ما در خلایق jpeg یا jpg هستند.

بهترین روشهای بهینه سازی عملکرد وردپرس

پس از نصب پلاگین کش و بهینه سازی تصاویر مشاهده خواهید کرد که سایتتان سریعتر لود می شود.

اما اگر می خواهید تا حد امکان سایت خود را سریع کنید نیاز است تا روشهای زیر را نیز مورد استفاده قرار دهید.

این شیوه ها خیلی تکنیکی نیستند لذا نیازی به آشنایی با برنامه نویسی برای اجرای آنها ندارید. استفاده از این روشها از بروز مشکلات شایعی که سرعت سایتتان را کاهش می دهد جلوگیری می کند.

سایت خود را به روز نگه دارید.

به عنوان یک پروژه اوپن سورس خوب، وردپرس به طور منظم آپدیت می شود. هر آپدیت نه تنها امکانات جدیدی در اختیار شما قرار می دهد بلکه مشکلات امنیت و باگهای آن را نیز برطرف می کند. پوسته و پلاگینها نیز به صورت منظم آپدیت ارائه می دهند.

به عنوان یک مدیر سایت، مسوولیت شما این است که سایت وردپرسی، پوسته و پلاگین های خود را به آخرین ورژن شان آپدیت کنید. انجام ندادن این کار باعث کاهش سرعت سایت و ناامن شدن آن می شود و شما را دربرابر تهیدهای امنیتی آسیب پذیر می کند.

به جای متن کامل، از خلاصه متن در صفحه اصلی و آرشیو استفاده کنید.

در حالت پیش فرض وردپرس کل محتوای هر مقاله را در صفحه اصلی و آرشیو نمایش می دهد. این امر به این معنی است که صفحه اصلی، دسته بندی ها، برچسبها و دیگر صفحات آرشیو شما کند لود می شوند.

اشکال دیگر نمایش کل محتوا در این صفحات این است که کاربران نیازی نمی بینند که صفحات دیگر سایت شما را مطالعه کنند. این امر باعث کاهش pageviews و بونس ریت و مدت زمانی می شود که کاربران در سایت شما صرف می کنند.

به منظور افزایش سرعت صفحات آرشیو می توانید سایت خود را تنظیم کنید تا به جای نمایش کامل مقاله، خلاصه ای از آن را نمایش دهد.

برای این کار به تنظیمات >> خواندن بروید و گزینه “برای هر نوشته در خوراک، نمایش بده” را روی “خلاصه” تنظیم کنید.

صفحه بندی نظرات

نظرات زیادی توسط کاربران در سایتتان درج شده است؟ خوش به حالتان! جای خلایق خالی! این امر نشان می دهد که مطالبتان مورد رضایت کاربر واقع شده و ذهنشان را درگیر کرده است.

اما نکته منفی این است که لود این همه نظر می تواند بر سرعت سایتتان اثر بگذارد.

وردپرس راه حلی برای این موضوع دارد. به سادگی به تنظیمات >> گفت و گو بروید و از بخش دیگر تنظیمات دیدگاه ها، تیک صفه بندی دیدگاه ها را فعال کنید.

از شبکه تحویل محتوا CDN استفاده کنید.

یادتان می آید در ابتدای متن درباره دسترسی کاربران مختلف از مکان های جغرافیایی مختلف چه گفتیم؟ این کاربران سرعت لود مختلفی را برای دسترسی به سایت شما تجربه می کنند.

به این علت چنین اتفاقی می افتد که سرور هاست می تواند سرعت سایت شما را تحت تاثیر قرار دهد. برای مثال فرض کنیم که سوروهای شرکت میزبانی شما مثل شرکت نت افراز در فرانسه قرار دارد. بازدیدکننده ای که از فرانسه، سایت شما را می بیند سرعت لود بیشتری خواهد داشت تا بازدیدکننده ای از ایران.

استفاده از CDN یا شبکه تحویل محتوا می تواند باعث افزایش سرعت لود سایت برای همه مخاطبین تان شود.

یک CDN شبکه ای ساخته شده از سرورهایی است که در کل دنیا قرار گرفته اند. هر سرور فایلهای استاتیک سایت شما را در خود ذخیره می کند.  فایلهای استاتیک فایلهایی غیرقابل تغییر نظیر تصاویر، فایلهای css و js است و بر خلاف صفحات وردپرس است که داینامیک هستند. CDN موقعیت جغرافیایی کاربر را تشخیص می دهد و از نزدیک ترین سرور خود به کاربر، فایهای سایت را در اختیار وی قرار می دهد. این امر باعث افزایش سرعت لود سایت برای هر کاربر می گردد.

در مقاله ای مجزا به بررسی بیشتر روش استفاده از CDN خواهیم پرداخت.

ویدئوها را مستقیم در سایت خود آپلود نکنید.

میزبانی ویدئو هزینه هاست و پهنای باند شما را افزایش خواهد داد. حتی اگر در ظاهر پهنای باند نامحدود توسط هاست به شما ارائه شده باشد در صورت افزایش بسیار زیاد پهنای باند، می توانند از شما بخواهند تا اکانت خود را ارتقا دهید یا اینکه از ارائه خدمات به شما خودداری کنند و سایتتان را مسدود کنند.

ضمنا میزبانی از ویدئو سایز بک آپ های شما را بیش از حد افزایش خواهد داد و کار بازیابی بک آپ را در صورتی که سایتتان هک شده باشد دشوار می کند.

به جای اینکه ویدئوهایتان را روی سایت خودتان میزبانی کنید می توانید از سرویسهای به اشتراک گذاری ویدئو نظیر آپارات، نماشا و غیره استفاده کنید. وردپرس ابزاری برای نمایش این ویدئوهای آپلود شده در آپارات و سایتهای دیگر را دارد و شما به سادگی با کپی کردن کدی که آپارات به شما می دهد، به صورت خودکار ویدئو را در سایت خودتان به کاربر نمایش خواهید داد. بخش آموزش دروس راهنمایی و دبیرستان سایت خلایق، پر است از این گونه کلیپهایی که در آپارات آپلود شده و در سایت ما در حال نمایش است.

مطلب مرتبط:  روشهای جلوگیری از کاهش سرعت سایت ناشی از نصب پلاگینها

از یک پوسته بهینه شده برای سرعت استفاده کنید.

وقتی می خواهید قالبی برای سایت خود تهیه کنید باید توجه ویژه ای به وضعیت سرعت آن داشته باشید. برخی از قالبهای زیبا و جذاب در حقیقت خیلی بد کدنویسی شده اند و می توانند سرعت سایت شما را کاهش دهند. تعداد المانهای http و DOM ها و تعداد فایلهای css و js که توسط پوسته اجرا می شود را بررسی کنید. هر چه تعداد این عناصر کمتر باشد سرعت لود پوسته بیشتر خواهد شد.

از پلاگین های کمتری استفاده کنید.

هر پلاگین تعدادی فایل سی اس اس و جاوااسکریپت دارد و وردپرس برای اجرای صحیح این پلاگینها باید هر بار این فایلها را لود کند. اگر ۱۰ پلاگین داشته باشید که هر کدام یک فایل css ۱۰۰ کیلوبایتی و یک فایل جاوااسکریپت ۱۰۰ کیلوبایتی داشته باشند در هر بار لود صفحه، مخاطب شما باید ۲ مگابایت فایل استاتیک دانلود کند و این یعنی کاهش سرعت سایت.

پیکربندی صحیح وردپرس به منظور افزایش سرعت

با استفاده از روشهای بهینه سازی وردپرس و تکنیکهای پایه ای ذکر شده در فوق میی توانید بهبود چشمگیری در سرعت لود سایت خود نظاره گر باشید.

اما اگر می خواهید تا سرحد نهایت سرعت سایت را افزایش دهید باید چند تغییر دیگر نیز اعمال کنید.

ترفندهای ذیل کمی تکنیکی هستند و نیاز به ویرایش فایلهای سایت و شناخت اولیه از php دارند. قبل از شروع، حتما از سایت خود بک آپ بگیرید.

صفحه بندی مطالب

مخاطبین سایت به پستهای طولانی و با جزییات فراوان و دقیق علاقه دارند. ضمن اینکه مطالب طولانی در موتورهای جستجو رنک بهتری می گیرند.

اما انتشار مقالات طولانی که تصاویر زیادی نیز دارد می تواند به سرعت لود صفحه آسیب بزند.

به جای اینکار می توانید پستهای طولانی را به چند صفحه تقسیم کنید.

وردپرس تابعی برای این کار دارد. به سادگی کد زیر را در هر جایی از مقاله که می خواهید از آن به بعد در صفحه بعدی نمایش داده شود درج کنید.

<!––nextpage––>

هر چند بار که می خواهید می توانید این کد را تکرار کنید.

درخواستهای HTTP خارجی را کاهش دهید.

پلاگینها و پوسته های زیادی هستند که انواع فایلهای مختلف را از سایتهای دیگر لود می کنند. این فایلها حاوی اسکریپتها، فایلهای سی اس اس و تصاویر با منابع خارجی نظیر گوگل، فیسبوک، سرویسهای آمار دهی نظیر گوگل آنالیتیک و غیره هستند.

خوب است که از بعضی از اینها استفاده شود. بسیاری از این موارد تا حد امکان برای لود سریع بهینه شده اند. با این حال اگر روی هاست خودتان آنها را میزبانی کنید سریعتر هم می شوند.

اما اگر پلاگینها درخواستهای اینچنینی زیادی دارند می توانند به میزان زیادی باعث کاهش سرعت لود سایت شما شوند.

به وسیله غیرفعال سازی اسکریپتها و استایلها یا تبدیل کردن جند مورد به یک فایل، می توانید تعداد این درخواستهای HTTP خارجی را کاهش دهید.

تعداد دفعات فراخوانی دیتابیس را کاهش دهید.

نکته: این بخش کمی تکنیکال است و نیاز به شناخت اولیه از زبان برنامه نویسی php و فایلهای قالب وردپرس دارد.

متاسفانه تعداد بسیار زیادی از قالبهای ودرپرس وجود دارند که به شکلی بسیار بد کدنویسی شده اند. این قالبها استانداردهای وردپرس را نادیده می گیرند و فراخوانی های مستقیم و متعدد و غیر لازم از دیتابیس ایجاد می کنند. این امر می تواند به علت کار کشیدن بیش از حد از سرور، باعث کاهش سرعت لود سایت شما شود.

حتی قالبهای با کدنویسی حرفه ای نیز می توانند کدهایی برای فراخوانی دیتابیس داشته باشند که اطلاعات اولیه سایت را دریافت می کنند.

در این مثال هر زمان که شما یک ,php؟> می بینید باید بدانید که یک فراخوانی از دیتابیس دارد اتفاق می افتد:

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="<?php language_attributes(); ?>">
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?> 
charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

شما نمی توانید توسعه دهندگان قالبها را برای وجود چنین مواردی سرزنش کنید. آنها راه دیگری برای شناختن زبان سایت شما ندارند.

اما اگر در حال سفارشی سازی سایت خود به وسیله پوسته فرزند هستید می توانید این فراخوانی های دیتابیس را با اطلاعات مخصوص به خودتان جایگزین کنید تا فراخوانی های کمتری رخ دهد.

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr">
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

دیتابیس وردپرس را بهینه سازی کنید.

مدتی پس از استفاده از وردپرس دیتابیس شما پر از اطلاعاتی می شود که احتمالا دیگر به انها نیازی نیست. برای دستیابی به عملکردی پیشرفته، می توانید دیتابیس خود را بهینه سازی کنید تا از شر این اطلاعات غیرضروری خلاص گردید.

این کار با به سادگی استفاده از پلاگین هایی نظیر wp optimize یا wp-sweep است. نصب این پلاگینها به شما اجازه می دهد تا به وسیله پاک کردن چیزهایی مثل پستهای موجود در زباله دان، رونوشتهای خودکار، برچسبهای استفاده نشده و غیره دیتابیس خود را تمیز کنید. این پلاگینها با یک کلیک ساختار دیتابیس شما را بهینه می کنند.

ذخیره سازی نسخه های رونوشت از پستهای خود را محدود کنید.

رونوشتهای خودکار فضای دیتابیس شما را اشغال می کنند. برخی کاربران عقیده دارند که رونوشت ها می توانند روی برخی کوئری های دیتابیس که توسط پلاگین ها اجرا می شوند تاثیر بگذارند.

می توانید تعداد رونوشتهای وردپرس خود را بری هر مقاله محدود کنید. کد زیر را به فایل wp-config.php اضافه کنید:

define( 'WP_POST_REVISIONS', 4 );

هات لینک و سرقت محتوای خود را غیرفعال کنید.

اگر محتوای با کیفیتی تولید می کنید، و مهمتر اینکه در ایران! زندگی می کنید خبر بد برای شما این است که احتمالا دیر یا زود محتوایی که برای آن زحمت کشیده اید به سرقت خواهد رفت. بزرگترین سارقین این صنعت، پولدارترین شان هستند!

یکی از راهها و البته بدترین نوعش این است که سارق محتوا، زحمت میزبانی تصاویر مطلب شما و آپلود در هاست خودش را نیز نمی کشد و لود تصاویر را از داخل هاست شما انجام می دهد و مطالب را به کاربران خودش نمایش می دهد. این امر باعث می شود که پهنای باند شما مصرف و به اصطلاح دزدیده شود در حالیکه شما ترافیکی بابت نمایش آن دریافت نخواهید کرد.(آمار بازدید)

به سادگی کد زیر را به فایل htaccess. اضافه کنید تا هات لینک تصاویر از داخل سایت شما غیرفعال شود.

#disable hotlinking of images with forbidden or custom image option
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?khalayegh.com [NC]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} !^http(s)?://(www\.)?google.com [NC]
RewriteRule \.(jpg|jpeg|png|gif)$ – [NC,F,L]

آدرس سایت خلایق را با آدرس سایت خود جایگزین کنید.

امیدواریم این مقاله توانسته باشد به شما در هدف افزایش سرعت لود سایتتان کمک کند. اگر راههای دیگری برای افزایش سرعت سایت می شناسید حتما با ما در میان بگذارید.

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها