همه چیز درباره لکنت زبان و گفتار درمانی

همه چیز درباره لکنت زبان و گفتار درمانی

لکنت زبان یا گرفتگی زبان ، علل، درمانها و هر چه که دانستن آنها برای شما لازم است

لکنت زبان یا گرفتگی زبان چیست؟

لکنت زبان یا گرفتگی زبان دو واژه متفاوت با معنای مشابه هستند و هر دو اصطلاح در گفتار درمانی استفاده می شوند.  گرفتگی زبان یک بیماری است که از طریق رفتارهای مختلفی تعریف می شود که با جریان مستقیم گفتار مداخله دارد. لکنت نوعی اختلال گفتاری است، وقتی صحبت  شما ناخواسته توسط صداهای تکراری یا مسدودکننده هایی قطع می شود طوری  که شما نمی توانید به طور کامل صداهایی را که می خواهید، بگویید .اغلب لکنت زبان در کودکان  در سنین پایین، زمانی که یک کودک مهارت های گفتاری خود را توسعه می دهد، شروع می شود. لکنت زبان حدود ۵ درصد کودکان ۲ تا ۵ ساله را مبتلا می کند . اگر در بزرگسالی دچار لکنت زبان شدید، باید آن را جدی گرفته و با یک پزشک مشورت کنید.

گفتار درمانی,درمان لکنت زبان,درمان لکنت زبان کودکان,گرفتگی زبان,لکنت زبان بزرگسالان,لکنت زبان کودکان,علت لکنت زبان در کودکان,علت لکنت زبان,درمان گیاهی لکنت زبان,روش های درمان لکنت زبان,گفتاردرمانی کودکان,انواع لکنت زبان,لکنت

لکنت زبان

افرادی که لکنت زبان دارند ممکن است از کلمات یا شرایط خاصی که می دانند باعث مشکل می شود، فرار می کنند. آیا تا به حال شرایط دشواری برای  سازماندهی کلمات خود ، هنگامی که مجبور به صحبت در مقابل جمع بزرگی هستید، داشته اید؟ به طور طبیعی، حتی سخنرانان حرفه ای نیز زمانی که عصبی هستند،  سخنرانی به هم ریخته ای خواهند داشت.

تفاوت بین لکنت زبان و گرفتگی زبان

بعضی از افراد ممکن است این دو واژه را باهم اشتباه بگیرند.اما این ها فقط دو کلمه مختلف هستند که برای توصیف یک مشکل فردی استفاده می شوند. لکنت زبان (Stuttering ) بیشتر در آمریکای شمالی و استرالیا استفاده می شود، در حالی که گرفتگی زبان (stammering)، اغلب در بریتانیا مورد استفاده قرار می گیرد.در کل ، تفاوتی بین لکنت زبان و گرفتگی زبان وجود ندارد.

علائم لکنت زبان

عموما مشاهده می شود که این مشکل با علائم زیادی همراه است مانند:

لرزش فک ، قرمز شدن صورت ، تنش و فشار در صدا و چهره ، تکرار کلمات و عبارات ، باز و بسته کردن سریع چشم در موقع صحبت کردن ، اضافه کردن صداهای اضافی بین کلمات ، مشکل در شروع گفتن یک کلمه ،طولانی شدن یک کلمه یا صداهای بین یک کلمه ، سایر چیزهایی که به دلیل لکنت زبان اتفاق می افتد

لکنت زبان باعث صرف انرژی زیاد، هم فیزیکی  و هم ذهنی،  می شود. بنابراین، تنفس در این حالت مشکل شده و حتی ممکن است با تنش در عضلات گردن، دهان یا دست به پایان رسد.

لکنت زبان

این حالت نا امید کننده و خجالت آور بوده و فرد اغلب قبل از صحبت کردن عصبی می شود. فشار همسالان و یا آزار و اذیت مداوم غریبه ها، باعث می شود فرد سعی در رهایی از صحبت کردن با لکنت زبان  را داشته باشد که این  موضوع ، گاه اوضاع را بدتر می کند. در هنگام برخورد با این مشکل، فرد باید صبور باشد.

علت لکنت زبان

بعضی از دلایل کلی عبارتند از: ناتوانی در کنترل ماهیچه های دستگاه گفتاری ، اختلال ژنتیکی ، نگرانی، استرس و خجالت ، مشکلات عصبی عضلانی ، مشکل در حرکت زبان و لبها

کارشناسان همچنین  درمورد علت ایجاد لکنت زبان در کودکان تحقیق می کنند .

ژنتیک: تحقیقات همچنین ثابت کرده  که بیشترمواقع  لکنت زبان، به دلایل  ژنتیکی رخ می دهد. اگر از مشکل لکنت زبان  رنج می برید، باید یکی از اعضای خانواده تان دچار این مشکل بوده باشد.۶۰ درصد از مردم دچار این مشکل ژنتیکی هستند.

انواع لکنت زبان:

لکنت زبان پیشرفته

این مشکل در بچه های بسیار کوچک، عمدتا سنین ۱۸ ماه تا ۲ سال رخ می دهد. وقتی که آنها در مورد مهارتهای گفتاری و آموزشی شروع به یادگیری می کنند، لکنت زبان به صورت موقت اتفاق می افتد. این مشکل دائمی نیست، زمانی که کودک به مرحله بعدی رشد می رسد، این اختلال از بین می رود.

لکنت زبان عصبی

این نوع لکنت زبان، اغلب زمانی اتفاق می افتد که اعصاب و عضلات گفتاری درست کار نمی کنند. این نوع لکنت،  بیشتر بر کودکان تأثیر می گذارد، اما گاهی اوقات پس از سکته مغزی  یا برخی از تصادفات شدید مغزی مانند ضربه به سر، تومورهاو تومورهای ایسکمیک در بزرگسالان نیز اتفاق می افتد.

لکنت زبان روان زاد

لکنتی که ناشی از رویدادآسیب زاست ،به عنوان لکنت زبانی تعریف می شود. به دلیل این واقعیت، معمولا این اختلال را در بزرگسالی  به صورت پیشرفته مشاهده می کنیم. اگر کسی دچار اختلال روانشناختی یا حوادث عاطفی روانی شود، نتیجه ممکن است لکنت روانی باشد.

روش های درمان لکنت زبان

از روشهای مختلفی برای درمان لکنت زبان  کودکان و لکنت زبان بزرگسالان استفاده می شود. درمان برای افرادی که لکنت زبان دارند، شامل یادگیری مهارتها، راهبردها و رفتارهای فردی است که به ارتباطات شفاهی کمک می کند. درمان ممکن است تمام لکنت زبان را از بین نبرد، اما می تواند مهارت هایی را آموزش دهد که به آنها کمک می کند تا:

سلاست  یا روانی گفتار را بهبود بخشند.ارتباطات موثر را توسعه دهند. به طور کامل در فعالیت های درسی، کاری و فعالیت های اجتماعی شرکت کنند.

علت لکنت زبان در کودکان و بزرگسالان

منطقه بروکا که با تولید گفتار همراه است و در کنار بخش دیگری از مغز به نام منطقه  ورنیکا  در لوب تمپورال می باشد. آنها بخشی از “گره عصبی زبان ” هستند و هر دو برای تولید گفتار واضح و دقیق لازم می باشند.

منطقه ورنیکا بخشی است که در آن شما نوع کلمه و ترتیب گفتن آنرا انتخاب می کنید.این موضوع شبیه یک طرح پشت صحنه یا یک فیلمنامه تصویری برای گفتار شماست. سپس این اطلاعات به منطقه بروکا ارسال می شود ،جایی که مانند یک کارخانه تولید کلام، کلمات را از طریق گفتاربه بیرون می فرستد.

لکنت زبان

برای افرادی که  لکنت زبان دارند ، منطقه ی ورنیکا می تواند جملات را با هم ترکیب کند، در حالی که منطقه بروکا برای تولید آن نیازمند تلاش زیادی است.بدترین قسمت موضوع این است که ، در جامعه، تصور می شود  افراد دارای لکنت زبان ، لال هستند به این دلیل  ساده که نمی توانند  کلمات را ادا کنند، در حالی که در واقعیت، آنها از لحاظ هوش یا سخنوری کمتر از همونوعان خود که لکنت ندارند ، نمی باشند.

در مطالعه دیگری که اخیرا در مجله روانپزشکی جاما منتشر شده است، مغز ۹۴ کودک و بزرگسال دارای لکنت زبان و سالم مورد بررسی قرار گرفت. آنها دریافتند که فعالیت اصلی مغز، روش ارسال سیگنالها توسط نورونها ، در مناطقی که با هماهنگی تولید گفتار، توجه و احساس مرتبط است ، برای افراد دارای  لکنت زبان متفاوت عمل می کند.

بنابراین، دلایل اصلی لکنت زبان می تواند به علت اختلاف در مدارهای مغزی و جریان خون باشد. اما استرس و اضطراب هم می تواند عوارضی را ایجاد کرده و  لکنت زبان را  تشدید کند، زیرا قسمت هایی از مغز که مرتبط با توجه و پردازش زبان است ،  با بخش هایی از مغز که احساسات را کنترل می کند، در تعامل می باشد.

لکنت زبان که به سادگی درمان نمی شود، یک شرایط پیچیده است. کسانی که از این اختلال رنج می برند ممکن است بتوانند با کمک یک متخصص گفتار درمان آنرا کنترل کنند، و برای دیگران، مانند کودکان، ممکن است به خودی خود از بین برود. اما این تحولات جدید، قطعا  باعث می شود تا به قسمتهای ناشناخته مغز  دست یافته و ممکن است به دانشمندان کمک کند تا راه حل های جدیدی را به دست آورند.

مطلب مرتبط:  10 داروی گیاهی برای درمان بیماری خود ایمنی با طب سنتی

انواع لکنت زبان

تکرار صدا یا سیلاب: تکرار اولین صدا یا چند صدا از یک کلمه ( ب/ب/ب/برو یا مت/مت/متشکرم)

تکرار کل کلمه: گفتن یک کلمه بیش از یکبار (یک/یک/یک)

تکرار چند کلمه: گفتن بیش از یک کلمه بیش از یکبار (او رفت/ او رفت/ او رفت)

طولانی کردن: گیر کردن در اولین صدای یک کلمه برای چند ثانیه (ممممممیمون)

انسداد:گیر کردن، وقتی اولین صدای یک کلمه ادا نمی شود (ـــــــــــــــــــ دو)

جایگذاری: اضافه کردن کلمات اضافی در وسط جمله (اوم یا اوه)

انواع لکنت در بزرگسالان

لکنت عصبی: مشکلات گفتاری ناشی از سکته های جزئی ممکن است فقط چند ساعت طول بکشد، در حالی که برای طولانی مدت نباید نادیده گرفته شود. فورا باید توصیه های پزشکی را انجام داد.

لکنت ناشی از استفاده از دارو: بر طبق یک مقاله در مورد داروهای الکلی، لکنت ناشی از استفاده ازدارو ، به احتمال قوی، پس از قطع دارو به طور کامل از بین می رود.

دلایل فردی لکنت: با این حال، اگر هیچ علتی قابل شناسایی نباشد، این اختلال به عنوان لکنت  ایدئوپاتیک یا ناشناخته نامیده می شود، به این معنا که این مشکل فقط مربوط به  اضطراب شخص بوده  و دلیل دیگری ندارد.

لکنت ناشی از استرس: علت معمول استرس شامل محرومیت  اساسی یا از دست رفتن رابطه است، اما تقریبا هر چالش عاطفی غیرمنتظره،  می تواند عاملی برای مشکل گفتاری باشد.

وقوع دوباره لکنت کودکی: بعضی از افراد در اوایل کودکی دچار لکنت می شوند که در بزرگسالی این اختلال متوقف می شود .اما در بعضی مواقع در دوره بزرگسالی، این عارضه مجددا ظاهر می شود.

حقایقی در مورد لکنت زبان

لکنت ممکن است نتیجه آسیب  به سر باشد.دخترها کمتر از پسرها دچار لکنت می شوند.این نسبت تقریبا ۴ به ۱ است.در بریتانیا، کلمه” گرفتگی زبان ”  به جای لکنت زبان  استفاده می شود.در بریتانیا، حدود بیش از  ۰۰۰/۵۰۰  نفر بزرگسال دارای لکنت وجود دارد که ۱ درصد جمعیت بزرگسالان  را تشکیل می دهد.بیش از ۳ میلیون نفر در آمریکا دچار لکنت هستند.در سراسر دنیا حدود ۷۰ میلیون نفر از این عارضه رنج می برند.هیچ دلیل شناخته شده ای برای لکنت وجود ندارد، اما ترکیبی از عوامل مختلف برای این اختلال وجود دارد.لکنت از زمانی به زمان دیگر فرق می کند و دارای تنوع دوره ای است.۲۲ اکتبر، روز بین المللی آگاهی از لکنت زبان می باشد.

لکنت زبان

عوامل خطر زا برای لکنت

جنسیت: پسرها در مقایسه با دخترها، بیشتر دچار لکنت می شوند.

سن شروع لکنت: کودکی که قبل از ۵/۳ سالگی دچار لکنت میشود، احتمال اینکه بعدا در زندگی دچار لکنت شود پایین است. هر چه زودتر لکنت شروع شود، برای مدت طولانی تری ادامه می یابد.

سابقه خانوادگی: اگر یک کودک یا بعضی از اعضاء درجه یک خانواده دچار لکنت باشند، شانس ادامه این اختلال گفتاری بسیار زیاد تر است.

لکنت زبان

دانستن این عوامل به شما کمک خواهد کرد که تصمیم بگیرید که آیا کودک شما نیاز به گفتار درمانی و آسیب شناس زبان و گفتار دارد و سپس تعیین کنید که آیا مدتی می توان صبر کرد یا اینکه درمان را فورا باید شروع نمود.

تشخیص و درمان لکنت زبان

زمان مشورت با یک گفتار درمان یا پزشک

بر اساس گفته متخصصان، زمانی به دکتر مراجعه کنید که :کودک بعد از سن ۵ سالگی دچار لکنت می شود.کودک دچار مشکلات عاطفی  مانند ترس از مکانها و موقعیتها می شود.کودک اغلب اوقات دچار لکنت می شود.لکنت همراه با گرفتگی عضلات صورت و نیمه فوقانی بدن است.لکنت کودک بیش از ۶ ماه ادامه پیدا کرده است.

برای شناخت جنبه های کامل لکنت، بیمار باید توسط آسیب شناس زبان و گفتار مورد بررسی قرار گیرد.

آسیب شناس زبان و گفتار، انواع مشکلاتی را که فرد هنگام صحبت کردن دارد، ثبت می کند.همچنین یادداشت می کند که این مشکلات هر چند وقت یکبار اتفاق  افتاده و فرد چگونه با این مشکل مقابله می کند.

آسیب شناس زبان و گفتار، ممکن است برخی از آزمون های دیگر مانند میزان صحبت کردن و مهارت های زبانی را انجام دهد.کلیه این ارزیابی ها، بستگی به سن و سابقه بیمار دارد. آسیب شناس زبان و گفتار، مشخص می کند که آیا بعد از دریافت کلیه اطلاعات، اختلال در روانی و سلاست گفتار وجود دارد یا خیر.اگر اختلال در روانی و سلاست  گفتار وجود داشته باشد، آسیب شناس زبان و گفتار، تعیین می کند  که تا چه میزان، این اختلال بر توانایی بیمار برای عملکرد و شرکت در فعالیتهای روزانه تاثیر می گذارد.

سعی در پیش بینی طولانی شدن لکنت زبان کودک در سنین پایین  بسیار مهم است.  این موضوع به کمک یک سری ارزیابی ها و مشاهدات می تواند به صورت نسبتا دقیق انجام شود.

آزمایش و مشاهده برای بزرگسالان و کودکان در سنین بالاتر، به منظور تعیین شدت این اختلال انجام  میگردد.

درمان لکنت زبان کودکان

گفتاردرمانی کودکان، به آنها کمک می کند تا چگونگی شمرده حرف زدن را آموخته و متوجه لکنت خود باشند.

زمانی که گفتار درمانی را آغاز می کنند زمانی را برای آن باید صرف کنند. اما به مرور زمان،  به الگوی گفتاری طبیعی تری دست خواهید یافت.

تنفس، با تمرین گفتارهای طولانی کنترل می شود و بیمار می آموزد که چگونه تنفس راتنظیم کرده و تنفس شکمی انجام دهد.

دستگاههای رسایی الکترونیکی برای ارتقاء  سلاست و روان بودن گفتار در دسترس هستند.این دستگاه، گفتار را طوری تقلید می کند که انگار در هم آوایی با شخص دیگری صحبت می کنید.

تکنیک های تعامل والدین و کودک که در خانه استفاده می شود، به کودک کمک می کند تا ازعهده لکنت برآید.

درمان شناختی –رفتاری این نوع روان درمانی کمک می کند تا  بیمار بیاموزد روشهای تفکری تشدید کننده لکنت را شناسایی کرده و تغییر دهد. این نوع درمان، همچنین به غلبه بر استرس و افسردگی منجر به ازدست رفتن شنوایی یا مشکلات عزت نفس ناشی از لکنت، کمک می کند.

درمان خانگی لکنت زبان /گرفتگی زبان

یک درمان بسیار مفید در درمان گیاهی لکنت زبان، استفاده از روغن براهمی است.

خمیری ازمخلوط بادام، فلفل سیاه و شکر درست کرده و حداقل تا یکماه با معده خالی از آن استفاده کنید.

یک آملای تازه سبز تهیه کرده و با جویدن آرام آنرا بخورید.آملابه درمان مشکل لکنت کمک می کند.

دارچین تامالا(تجپاتا) رابرای درمان لکنت، زیر زبان بگذارید.

مقداری بوره (ملح سفید و خشک و بلورین به فرمول Na2B4O7 که مزه ی قلیایی دارد و در جوشکاری وشیشه سازی و غیره کاربرد دارد) پف کرده را با عسل مخلوط کرده   واین خمیر را به آرامی  روی زبان بمالید.از این درمان برای لکنت کمک بگیرید.

روغن حیوانی نیز برای بهبود قدرت مغز و حافظه موثر است.

تمرینات عالی برای کاهش لکنت در کودکان و بزرگسالان

با صدای بلند و واضح ،حروف صدادار A، E، I، O و U را تلفظ کنید.

تمرینات تنفسی، لکنت اغلب در طول زمانهای استرس و اضطراب افزایش می یابد.

نوشیدن از طریق نی، یکی از تمرینات دهانی است که به مقابله با لکنت  کمک می کند.

مطلب مرتبط:  هر آنچه باید درباره جراحی میخچه پا با لیزر بدانید

تمرین خواندن، در شناسایی الگوهای تکرار کلماتی که باعث لکنت زبان می شوند، مفید بوده  و به کاهش آن کمک می کنند.

انجام تکنیک فک، ۴ تا ۵ تکرار این تمرین در هر شب، نتایج قابل توجهی به همراه خواهد داشت..

در این جا، توضیح مختصری از بعضی از تمرینات مفید در کاهش شدت بیماری و در بعضی از موارد، درمان کامل آن وجود دارد.

تمرینات تنفسی

بر اساس گزارش موسسه ملی ناشنوایی و سایر اختلالات ارتباطی، تنظیم تنفس، ممکن است در کاهش لکنت موثر باشد. یک تمرین ساده که تنفس دیافراگمی نامیده می شود برای  بهبود این مشکل استفاده می شود. این تکنیک تنفسی، به آرامش بیشتر کمک می کند، به خصوص اگر کسی نیاز به صحبت در مقابل مخاطب داشته یا در وضعیت دیگری  که فرد را عصبی می کند، قرار گرفته باشد. در صورت امکان، در یک اتاق آرام بنشینید، طوری که چند لحظه  بدون اضطراب باشید. چشمانتان رابسته  و روی تنفس خود تمرکز کنید. یک دست را روی شکم گذاشته و به  بالاو پایین  رفتن آن هنگام دم و بازدم توجه کنید. نفسهای عمیق کشیده و  سعی کنید تنفس خود را آهسته و آرام کنید. اجازه دهید افکار از ذهن شما بیرون بروند. این تکنیک را به مدت پنج دقیقه هر روز تمرین کنید.

آرام سازی تدریجی

تی دی کیهو(T.D. Kehoe)  که قبلا لکنت داشته ،در کتاب خود به نام آسیب شناسی گفتار و زبان و لکنت  می نویسد که تمرینات آرامش تدریجی که بر روی آرام سازی ماهیچه های تولید گفتار مانند ماهیچه های لب، زبان،فک و ریه ها تمر کز دارد، در کاهش لکنت موثر است.آرامش تدریجی با چشمان بسته و در حالت دراز کشیده،  بهتر انجام می شود.چند نفس عمیق بکشید،سپس روی فک تمرکز کنید.چند ثانیه فک را محکم به هم فشرده و سپس آنرابه طور کامل رها و آرام کنید.چند ثانیه زبان را در مقابل سقف دهان تا جایی که می توانید محکم فشار داده سپس به طور کامل رها  کنید.چند ثانیه لبها را روی هم فشار داده، سپس رها کنید.به مدت ۴ تا ۵ دقیقه این مراحل را تکرار کنید.

تمرین صحبت شمرده

اگرآنچه که می خواهید بگویید از قبل تمرین کنید، لکنت شما کم خواهد شد، به خصوص اگر بر طبق نظر کیهو، حروف صدا دار را شمرده گفته و تنفس را آرام کنید.نفسهای آرام و عمیق بکشید.در مقابل آینه تمرین کرده و کم کم  سرعت جملات را  افزایش دهید تا به یک سرعت معمولی برسید.

تمرینات خواندن

درست مانند تمرین صحبت شمرده، تمرینات خواندن از طریق شمرده ادا کردن حروف صدادار و تمرکز بر تنفس و سعی در آرام سازی بدن، می تواند لکنت را کاهش دهد.یک پاراگراف از کتاب مورد علاقه خود را بدون ایجاد فشار یا استرس برای انجام درست آن ،  بخوانید. فقط آرام بوده و بخوانید و سعی کنید به جای تمرکز بر نداشتن لکنت، از این حالت لذت ببرید.اگر دچار لکنت شدید، به خواندن ادامه داده و خود را مقصر ندانید. هر روز نیم ساعت بلند خواندن را تمرین کنید.

والدینی که  کودکانشان لکنت دارند، نیاز به تمرکز بر پیشرفت سلامتی کودک و توجه مناسب به توانایی های ارتباطی آنها  دارند که  باعث می شود سلاست و روانی گفتار  با  شرایط عزت نفس بالا و افکار و احساسات مثبت برای صحبت کردن  به وجود آید.

لکنت زبان

خود درمانی لکنت زبان

در مقابل آینه صحبت کنید: یکی از بهترین درمانهای لکنت، تلفظ بلند و واضح همه حروف الفبا  در مقابل آینه است. هر بار که حروف را  ادا می کنید، مطمئن بوده و چهره را به شدت  در هم بکشید. هر روز حداقل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، این تمرین را انجام دهید.

الگوی تنفسی خود را  تجزیه و تحلیل کنید: قبل از شروع صحبت،برای رفع لکنت زبان، چند نفس عمیق بکشید،این کار باعث آرامش و رفع عصبانیت می شود.مشاهده می شود که افراد دارای لکنت، اغلب  برای شروع صحبت،  تنفس را فراموش می کنند. این کار را نکنید.در عوض، مکث کرده  تا زمانی را برای تنفس داشته باشید و سعی کنید کلمه یا عبارت را دوباره بیان کنید.

با یک گفتار درمان مشورت کنید: مشورت با یک درمانگر، یک  کمک تضمینی و یک روش موثر برای غلبه بر هر نوع اختلال گفتاری است. درمانگران، هر علت و معلول، در مورد لکنت را تعیین کرده و یا دارو تجویز می کنند یا تمریناتی را بر اساس آن پیشنهاد می دهند.

با صدای بلند کتاب بخوانید: مطمئن شوید که به عادت خواندن بلند و تند ادامه می دهید. هر چیزی مانند روزنامه، مجله یا یک کتاب را برداشته  و روزانه تمرین کنید.این روش به شناسایی کلمات خاصی که باعث لکنت شما می شود کمک کرده و باعث می شود تا بعدا روی آن کلمات  تمرکز کنید. ۳-۲ ماه به طور منظم ، این کار را تکرار کرده وقطعا تغییرات مثبتی را در صحبت کردن مشاهده خواهید کرد.

به حالت موزون  و آهنگ دار صحبت کنید: آواز خواندن موثرترین روش درمان لکنت است.افراد دارای اختلال  گفتاری، اگر آواز مناسبی را نخوانند، می توانند عادت صحبت کردن به حالت موزون را  تمرین کنند. این کار باعث روانی و سلاست جملات آنها شده و می توانند بدون مکث یا توقف در بین جملات صحبت کنند. این تمرین را ۳-۲ ماه انجام  دهید چرا که درمان را به یک سرگرمی لذت بخش تبدیل می کند.

تجسم مثبت: تجسم مثبت، کمک بزرگی برای افراد دارای لکنت می باشد. تجسم آنچه که شما را خوشحال می کند، باعث آرامش شده و بنابراین لکنت را کاهش می دهد. این روش همچنین توسط بسیاری از سخنرانان مشهور دنبال می شود.

یک قدم جلوتر بروید: این تکنیک واقعا مفید است به خصوص برای کسانی که هنوز هم لکنت داشته و می خواهند بازیگر شوند.سعی کنید با قدمهای استوار و محکم، یک قدم به جلو بردارید و هر آنچه را که در هنگام صحبت کردن می خواهید ، مرور کنید. متوجه می شوید که دچار لکنت یا من من نشده و یا بسیار این حالت کم شده است.

به خاطر داشته باشید که لکنت ، بیماری نیست و اگر در زمان درست و سن مناسب به آن توجه شود، به سادگی درمان می شود .همچنین در بعضی از موارد که این اختلال  باعث کاهش تنفس می شود،یک شرایط جدی به وجود می آید که به دلایل زیر می باشد:

ضعف جسمی به دلیل بیماری ، هر  نوع ترس،  تقلید کردن صحبت افراد دارای لکنت ، تصادف یا هر اتفاق ناخوشایند

به جای زورگویی یا قضاوت درباره افرادی دارای این مشکل،به آنها کمک کنید. آنها را با اطلاعاتی که ما در بالا ذکر کردیم یاری رسانید.

اشخاص مشهوری که از لکنت رنج می برند

افراد مشهور زیادی از مشکل لکنت زبان رنج می برند. بعضی از آنها مانند:اسحاق نیوتن (دانشمند معروف)، مرلین مونرو (زیباترین هنرپیشه تاریخ سینما) ، هریتیک روشن (هنرپیشه بالی وود)، جولیا رابرتس (بهترین هنرپیشه آمریکایی) ،تایگر وودز( بهترین گلف باز) ، روان آتکینسون ( در نقش مستر بین ،بهترین استارتاپ کمدین) پیتر مورفی ( بزرگترین خواننده و رقاص) و اد شیرن ( خواننده مشهور انگلیسی )

لکنت زبان

ترجمه شده در سایت خلایق
منبع:
hearingsol.com

گفتار درمانی,درمان لکنت زبان,درمان لکنت زبان کودکان,گرفتگی زبان,لکنت زبان بزرگسالان,لکنت زبان کودکان,علت لکنت زبان در کودکان,علت لکنت زبان,درمان گیاهی لکنت زبان,روش های درمان لکنت زبان,گفتاردرمانی کودکان,انواع لکنت زبان,لکنت

/articles/stutter-and-stammer
اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها