راههای درمان بیماری پسوریازیس با داروهای گیاهی

آیا پسوریازیس درمان دارد ؟ درمان بیماری پسوریازیس با داروهای گیاهی : پسوریازیس ،صدفک یا بیماری داءالصدف بیماری پوستی مزمن خودایمنی است.

بیماری داءالصدف می تواند به دفعات عود کرده و موجب اختلال التهابی مشترک شود و در مرحله اول، پوست را درگیر می کند. این بیماری واگیردار نیست و از شخصی به شخص دیگر منتقل نمی شود. با ما همراه باشید تا به بررسی روشهای درمان بیماری پسوریازیس با داروهای گیاهی بپردازیم.

اولین نشانه های پسوریازیس معمولا بین سنین ۱۰ تا ۳۵ سالگی ظاهر می شود. با وجود این ممکن است علائم این بیماری در هر سنی بروز کند.

نشانه های پسوریازیس معمولا در آرنج ها، زانوها و جمجمه بیش از سایر نقاط بدن به چشم می خورد.

پنج نوع اصلی بیماری داءالصدف عبارتند از پلاکی، خالدار، معکوس، پوسچولار و اریترودرمیک.

بیماران مبتلا به پسوریازیس در معرض ابتلا به سایر بیماری های مزمن نیز قرار دارند. نمونه ای از این بیماری ها عبارتند از بیماری های قلبی، فشار خون بالا، افسردگی، دیابت، سرطان و چاقی

درمان بیماری پسوریازیس با داروهای گیاهی ، درمان بیماری پسوریازیس در طب سنتی ، درمان پسوریازیس با گیاهان دارویی ، درمان پسوریازیس با طب سنتی ، درمان پسوریازیس در طب سنتی ، رژیم غذایی پسوریازیس ، درمان گیاهی پسوریازیس ، درمان سنتی پسوریازیس

درمان بیماری پسوریازیس با داروهای گیاهی

داروی گیاهی پسوریازیس ، راههای درمان پسوریازیس ، بهترین شامپو برای پسوریازیس ، درمان بیماری پوستی پسوریازیس ، آیا پسوریازیس درمان دارد ، داروی درمان پسوریازیس ، درمان بیماری پسوریازیس ، جدیدترین درمان پسوریازیس ، کرم پسوریازیس ، ناراحتی پوستی پسوریازیس ، بیماری داءالصدف

علایم ناراحتی پوستی پسوریازیس

علائم پسوریازیس می‌تواند بین افراد مختلف، متفاوت باشد و شامل یک یا چند از نشانه‌های زیر شود:

تکه‌های قرمز روی پوست که با فلس‌های نقره‌ای پوشیده شده است.

نقاط کوچک پوسته پوسته شده (معمولا در کودکان دیده می‌شود)

پوست خشک و ترک خورده که ممکن است خونریزی هم بکند.

خارش و سوزش در نقاطی از پوست

ناخن ضخیم، سوراخ شده و یا برآمده

مفاصل متورم و سفت شده

عوامل افزایش دهنده خطر ابتلا به ناراحتی پوستی پسوریازیس 

عفونت : گلودرد چرکی، عفونت کاندیدیایی، عفونت با ویروس ایدز، عفونت پوستی با استافیلوکوک (کورک و جوش)، عفونت چرکی گلو با استرپتوکوک، عفونت ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی

واکنش به برخی داروها : داروهای ضد مالاریا مانند کلروکین و هیدروسی کلروکین، پروپرانولول و آتنولول، کورتون خوراکی، ایندومتاسین، لیتیوم

آسیب پوستی : بریدگی، زخمی شدن یا سوختگی پوست، کورک، تزریقات و سوزن زدن به پوست، اگزما و درماتیت، گزش حشرات، تبخال، شیو کردن و تراشیدن موها، ابتلا به بیماری گال، تاتو کردن، ابتلا به ویتیلیگو، آفتاب سوختگی، ابتلا به لیکن پلان، چسب روی پوست، واکسیناسیون

استرس

آب و هوا : زمستان بدترین فصل برای بیماران مبتلابه پسوریازیس است.

مطلب مرتبط:  راهنمای درمان سالک با طب سنتی و پزشکی جدید

هورمون ها ، سیگار و مصرف الکل

آیا پسوریازیس درمان دارد  ؟ درمان بیماری پوستی پسوریازیس

برای درمان بیماری پوستی پسوریازیس داروهای بسیاری وجود دارند که با استفاده از آنها، بیماری پسوریازیس کنترل می‌شود.

درمان‌های موضعی : چند داروی درمان پسوریازیس عبارتند از کورتیکواستروئیدهای موضعی، قطران زغال‌سنگ و دیترانول، ویتامین D3 (کلسیپوتریول و کلسیتریول)، تازاروتین، آلوئه ورا، جوجوبا، پیریتیون روی و کپسایسین

نور درمانی : در این روش برای درمان بیماری پسوریازیس از تاباندن نور ماوراء بنفش به پوست به صورت منظم و تحت نظارت پزشکی استفاده می شود.

داروهای سیستمیک : چند داروی درمان پسوریازیس شامل متوترکسات، رتینوئیدها، سیکلوسپورین، هیدروکسی اوره، ایزوترتینوین، مایکوفنولات موفتیل، سولفاسالازین و تیوگوانین هستند.

آنچه در مورد داروهای سیستمیک در پسوریازیس بسیار اهمیت دارد، این است که به جز در موارد استثنایی، نباید از کورتیکواستروئیدهای خوراکی یا تزریقی در این بیماری استفاده شود.

داروهای بیولوژیک : مسدودکنندهٔ عامل نکروز توموری آلفا (TNF آلفا)، اینترلوکین ۱۲/۲۳، اینترلوکین ۱۷، داروهای بیوژنریک نیز در درمان بیماری پسوریازیس مورد استفاده قرار می گیرند.

اگر سیستم ایمنی بدن شما به طور قابل توجهی به خطر بیافتد یا دارای یک عفونت فعال هستید از بیولوژیک‌ ها استفاده نکنید.

جدیدترین درمان پسوریازیس به صورت خوراکی : جدیدترین درمان پسوریازیس شامل استفاده از فسفودی‌ استراز ۴ می شود.

راه‌های کمک به خارش و تسکین درد در افراد مبتلا به پسوریازیس به شرح زیر هستند:

پوست را آغشته نگه دارید. متخصصین پوست توصیه به استفاده از کرم و پماد غلیظ برای نگهداشتن آب پوست می‌کنند.

به حداقل رساندن مقیاس پوسته پوسته‌ها. استفاده از کرم پسوریازیس و محصولات نرم‌کننده (کراتولیتیک) برای کاهش پوست اضافی و جلوگیری از پلاک پسوریازیس از ترک خوردگی و پوسته پوسته شدن.

دوش آب سرد و کمپرس سرد نیز می‌تواند خارش را تسکین دهد. از حمام کردن در آب بسیار گرم خودداری کنید و سعی کنید دوش گرفتن را به ۱۰ دقیقه یا کمتر محدود کنید

استفاده از کرم پسوریازیس پس از شستشو برای نگهداشتن رطوبت توصیه می‌شود. قرار دادن لوسیون خنک‌کننده در یخچال قبل از استفاده می‌تواند کمک به افزایش تسکین خارش کند.

درمان بیماری پسوریازیس با داروهای گیاهی

از جمله راههای درمان پسوریازیس رعایت عادات غذایی مناسب است. از عادات مناسب غذایی می توان به این موارد اشاره کرد. غذا را زیاد بجوید. قبل و بعد از غذا کمی نمک میل کنید. از نیم ساعت به غذا تا دو سه ساعت بعد از آن، مایعات و میوه نخورید. در صورت امکان، کم کم وعده ناهار را کم یا حذف کنید. فاصله بین غذا و خواب حداقل دو ساعت باشد. بسم الله اول و شکر آخر غذا را با توجه بگویید. پرخوری نکنید.

به منظور کمک به درمان بیماری پسوریازیس در طب سنتی از غذاهای زیر پرهیز کنید یا اینکه کمتر مصرف کنید. غذای مانده، فست فودها، پوست کیوی و هلو، سرخ کردنی ها، موز، گوجه فرنگی، پوست بادام زمینی، ظروف پلاستیکی، بادمجان، انبه، تخم مرغ، ته دیگ.

مطلب مرتبط:  با داروهای گیاهی به درمان اسهال خونی آمیبی بپردازید.

جهت درمان بیماری پسوریازیس در طب سنتی صبحانه شیر تازه و کم چرب گاو با عسل گون میل کنید.

به منظور کمک به درمان سنتی پسوریازیس صبحانه نان سبوس‌دار همراه با مربای گل بهار نارنج میل کنید.

برای درمان پسوریازیس با گیاهان دارویی هر روز یک‌ قاشق چایخوری گل همیشه بهار را با عسل گون میل‌ کنید.

به منظور کمک به درمان پسوریازیس با گیاهان دارویی شبها یک قاشق چایخوری روغن فندق تازه بخورید و پوست موضع را با روغن فندق تازه ماساژ دهید.

برای درمان پسوریازیس با طب سنتی شب قبل‌ از خواب مخلوط آب سیب رسیده ی شیرین را با عسل گون میل کنید.

با هدف درمان پسوریازیس با طب سنتی مغز فندق را سوزانیده با روغن بزرک مخلوط کنیدو بر موضع بمالید.

صبحها ارده با عسل گون میل کنید تا به درمان پسوریازیس در طب سنتی کمک کند.

به منظور کمک به درمان پسوریازیس در طب سنتی در وسط روز و عصرانه ساهتوت و ترشک طبیعی مصرف کنید.

در رژیم غذایی پسوریازیس ویتامین E و ویتامین C بگنجانید تا به درمان گیاهی پسوریازیس کمک کند.

برای موفقیت در درمان گیاهی پسوریازیس در رژیم غذایی پسوریازیس کاهو و پرتقال بگنجانید و این دو خوراکی را با ناهار مصرف کنید.

همراه با وعده غذایی شام و برای درمان سنتی پسوریازیس کاهوی بدون سس و لیمو شیرین مصرف کنید.

یک داروی گیاهی پسوریازیس قرص گیاهی آترومد بی است که ترکیبی از کنگر، مخلصه و خارمریم است که در درمان گیاهی پسوریازیس کاربرد دارد.

از راههای درمان پسوریازیس این است که با شامپو یا محلول کول تار که بهترین شامپو برای پسوریازیس محسوب می شود موضع را ماساژ دهید و بعد آن را با کتیرا شسته و با پارچه نخی خشک کنید. سپس با یک داروی گیاهی پسوریازیس از جمله قطره های اکالیپتوس، بابونه یا آویشن موضع را هر ۸ ساعت ماساژ دهید.

درمان بیماری پسوریازیس با داروهای گیاهی

درمان بیماری پسوریازیس با داروهای گیاهی ، درمان بیماری پسوریازیس در طب سنتی ، درمان پسوریازیس با گیاهان دارویی ، درمان پسوریازیس با طب سنتی ، درمان پسوریازیس در طب سنتی ، رژیم غذایی پسوریازیس ، درمان گیاهی پسوریازیس ، درمان سنتی پسوریازیس ، داروی گیاهی پسوریازیس ، راههای درمان پسوریازیس ، بهترین شامپو برای پسوریازیس ، درمان بیماری پوستی پسوریازیس ، آیا پسوریازیس درمان دارد ، داروی درمان پسوریازیس ، درمان بیماری پسوریازیس ، جدیدترین درمان پسوریازیس ، کرم پسوریازیس ، ناراحتی پوستی پسوریازیس ، بیماری داءالصدف

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
1 دیدگاه
بیشترین رای
جدیدترین قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها