خطرات امواج وای فای و شبکه های وایرلس شما را هم نگران کرده است؟

خطرات امواج وای فای و شبکه های وایرلس شما را هم نگران کرده است؟

خطرات امواج وای فای و شبکه های وایرلس امروزه نگرانی بسیاری از مردم است، چرا که همه در دریایی از امواج رادیویی زندگی می کنند که از تکنولوژی وایرلس در همه ی انواع منتشر می شود؛ از روتر گوشی های هوشمند گرفته تا تبلت ها، مانیتورهای کودک، تلویزیون ها، لوازم خانگی، مترهای هوشمند و بسیاری دستگاه های دیگر.

خطرات امواج وای فای

خطرات امواج وای فای

بر طبق بسیاری از تجربیات ، خطرات امواج وای فای و شبکه های وایرلس  در صورتیکه به نحو مزمن و شدید در معرض این امواج قرار گیریم پیامدهای بدی را برای سلامتی ما، مخصوصا کودکانی که حتی قبل از تولد هم در معرض این تشعشعات بوده اند، خواهد داشت. به گفته ی دکتر Devra Davis اپیدمیولوژیست و نویسنده ی کتاب “ارتباط را قطع کنید: حقیقت تشعشعات تلفن همراه :کودکان هرگز پیش از این در معرض این سطح از تابش پالس قرار نگرفته بوده اند و هنوز برای تعیین دقیق میزان آسیب محتمل برای آنان زود است. با این حال، شواهد نشان می دهد که وقوع آسیب قطعی است، بنابراین عاقلانه نیست منتظر بمانیم تا زمانی که در مهلکه ی یک فاجعه جهانی بیافتیم.

خطرات امواج وای فای

خطرات امواج وای فای

 

تداخل خارجی می تواند سیگنال های بیوالکتریک طبیعی بدن شما را مختل کند.

بیشترین نگرانی وقتی است که دستگاه های مختلف متعددی، مانند تلفن همراه ، مرتبا در کل بار تشعشعی که نزدیک به بدن شماست شرکت داشته باشند. در سراسر جهان، بیش از ۶ میلیارد اشتراک تلفن همراه وجود دارد. به عبارت دیگر، ما به سرعت به اشباع کامل، یعنی وقتی که هر فرد در سیاره ی زمین این دستگاه ها را داشته باشد، نزدیک می شویم.

بسیاری از این تلفن همراه ها ، گوشی های هوشمند هستند با اپلیکیشن هایی که پالس سیگنال های الکترومغناطیسی را بارها و بارها دریافت و ارسال می کنند. بدن انسان ها نیز یک میدان الکترومغناطیسی طبیعی دارد، چنانکه بسیاری از فرایندهای بدن درگیر انتقال سیگنال های الکتریکی است و تداخل خارجی می تواند سیگنال های بیوالکتریک طبیعی بدن را مختل کند. دکتر Jerry Phillips متخصص بیوشیمی و مدیر مرکز تحقیقات برتر دانشگاه کلورادو، در مقاله ای به سال ۲۰۱۶ توضیح میدهد که چگونه سلول های زنده به تشعشع فرکانس های رادیویی واکنش نشان می دهند:

” سیگنال با سلول ها جفت می شود، گرچه کسی نمی داند که ماهیت این جفت شدن چیست. بعضی تاثیرات این واکنش می تواند چیزهایی مثل حرکت کلسیم بین غشاها، تولید رادیکال آزاد یا تغییر بیان ژن ها باشد. ناگهان پروتئین های مهم در مکان ها، زمان ها و مقادیری بیان می شوند که نباید؛ و این تاثیر قابل توجهی روی عملکرد سلول ها دارد. برخی از این تغییرات با آنچه در تبدیل سلول ها از حالت نرمال به بدخیمی دیده می شود توافق دارد.”

وقتی توجه کنید که بدن شما بر محور زیستی الکتریکی کار می کند، درک چرا و چگونگی خطرات امواج وای فای گوشی های هوشمند و شبکه های وایرلس آسان تر می شود. برای شروع، بدن شما دارای میدان های الکترومغناطیسی طبیعی است، زیرا بسیاری از فرآیندهای بدن شما شامل انتقال سیگنال های الکتریکی می شود و تداخل های خارجی می تواند این سیگنال ها را مختل کند.

مطلب مرتبط:  روشهای درمان عرق کردن زیاد

در سال های اخیر این موضوع که اختلال عملکرد میتوکندری ریشه بیشتر بیماری های مزمن است، به صورت فزاینده ای آشکار شده است. بنابراین در زمینه های سلامت عمومی، تاثیرات قرار گرفتن مزمن در معرض میدان های الکترومغناطیسی ممکن است عمیق تر از آنچه در حال حاضر به آن مشکوک هستیم، باشد و محتمل است که  در دهه های آینده، نه تنها با سیل سرطان مغز بلکه با رشد شدید بیماری های قلبی، بیماری های عصبی و ناباروری نیز مواجه شویم.

قلب و مغز شما حساس ترین ارگان ها در برابر آسیب به میدان های الکترومغناطیسیشان هستند

هر دوی این ارگان ها بیشترین چگالی کانال های کلسیمی با دروازه های ولتاژ را دارند. تحقیقات نشان می دهد این کانال ها با شدت کمی از میدان های الکترومغناطیسی مثل همان هایی که از تلفن همراه ساتع می شوند فعال شده و دستور ورود مقدار اضافی کلسیم به درون سلول را می دهد.

ورود مقدار اضافی کلسیم به سلول و علامت دادن کلسیم اضافی مسئول اکثر خطرات امواج وای فای و شبکه های وایرلس می باشد که شامل موارد زیر هستند:

  • اختلالات و بیماری های عصبی مانند اضطراب، افسردگی، ADHD، اوتیسم و آلزایمر
  • تاثیرات هورمونی
  • تاثیرات قلبی
  • اختلالات کروموزومی
  • اختلال باروری به ویژه در مردان
  • استرس
  • تغییر علامت دهی کلسیم
  • آسیب DNA سلولی
  • شکستن سد خونی مغزی
  • سرطان
  • کاهش ملاتونین
  • اختلالات خواب

تحقیقات نشان می دهد که تشعشع تلفن همراه غشای سلولی را ضعیف می کند، که شامل سد خونی مغز است، جاییکه مغز شما با اجازه ی ورود سموم سیستمیک در معرض ریسک بیشتری قرار میگیرد. همچنین لب تاپ های مجهز به وای فای تنها پس از ۴ ساعت استفاده، به پاره شدن رشته ی DNA اسپرم منجر شده اند.

مطلب مرتبط:  همه چیز درباره لکنت زبان و گفتار درمانی

بدتر از همه اینکه بیشتر مردم تلفن همراه خود را در جیب روی سینه یا جیب شلوارشان قرار می دهند، جاهاییکه به حساس ترین نقاط بدنشان که قلب و اندام های تناسلی است نزدیک بوده و خطرات امواج وای فای را محتمل تر می کند، و یا هنگام صحبت با تلفن همراه آن را روی گوششان قرار میدهند که مغز آن ها را در معرض تشعشع قرار می دهد. همراه داشتن تلفن همراه نزدیک بدن برای زنان باردار طبق تحقیقات خطر سقط جنین را افزایش می دهد.

پس چرا افزایش چشمگیری در سرطان مغز نمی بینیم؟

مهم است به یاد آوریم که سرطان مغز معمولا دوره ی طولانی ای دارد. به گفته ی Davis چهل سال پیش از افزایش نرخ سرطان مغز در ژاپن، بمب اتم در هیروشیما منفجر شد. در مقایسه با امواج رادیواکتیو، امواج رادیویی خیلی کمتر سرطان زا هستند، اما در واقع اینکه ما شاهد افزایش قابل توجهی در میزان سرطان مغز نیستیم تاثیر امواج رادیویی در سکته های مغزی را از نظرمان دور نمی کند. به بیان ساده تر، ما هنوز به مدت کافی از تلفن همراه استفاده نکرده ایم. ولی واقعا غیرعاقلانه است که کل نسل بشر را چنین به بازی بگیریم. Davis همچنان می گوید اگر می خواهید تاثیر استفاده از تلفن همراه در سرطان مغز نشان داده شود، باید به انواع تومرهای مغزی و افرادی که به آنها مبتلا می شوند توجه کنید.

خطرات امواج وای فای

خطرات امواج وای فای

آمارها نشان می دهد در سال های اخیر، به واقع افزایش چشمگیری در سرطان مغز در افراد جوان و کودکان دیده شده است. همچنین افزایش قابل توجهی در تومرهای واقع نزدیک گوش، سمتی که مردم تلفن همراه خود را می گیرند مشاهده شده است.

در مطلب بعدی مواردی را مطرح خواهیم کرد که با رعایت آنها کمتر در معرض خطرات امواج وای فای و شبکه های وایرلس قرار بگیرید.

خطرات امواج وای فای

ترجمه شده در سایت خلایق
منبع:

articles.mercola.com

خطرات امواج وای فای ، شبکه های وایرلس ،  گوشی های هوشمند ، امواج رادیویی ، تلفن همراه

/sites/articles/archive/2018/03/31/emf-exposure-wireless-technology.aspx
اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها