آیا سرطان پروستات قابل درمان است ؟ درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی و شیمیایی

آیا سرطان پروستات قابل درمان است ؟ درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی : سرطان پروستات شایع ترین سرطان بعد از سرطان ریه در بین آقایان است.

سرطان پروستات معمولا به آرامی پیشرفت کرده و در ابتدا محدود به غده پروستات می باشد و در سایر قسمت های بدن پخش نمی شود. درحالیکه بعضی از انواع سرطان پروستات به کندی پیشرفت کرده و نیاز به درمان خاصی ندارد، سایر انواع سرطان پروستات شدید بوده و سریعا در بدن پخش می شود. با ما همراه باشید تا به بررسی روشهای درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی بپردازیم.

پروستات غده ای در سیستم تناسلی مردان می باشد. پروستات منی (مایعی که حاوی اسپرم است) را تولید می کند. این غده که اندازه ای حدود یک گردو دارد در زیر مثانه و اطراف مجرای خروجی مثانه (لوله ای که ادرار را از مثانه خارج می کند) قرار دارد.

پروستات پتانسیل بالایی برای سرطانی شدن دارد و این حالت ارتباطی مستقیم با بالا رفتن سن دارد. از این‌ رو بر هر مردی واجب است تا اولا با ماهیت این غده در بدن خود آشنا شود و سپس مراقب آن باشد تا در دام این سرطان نیفتد.

علائم سرطان پروستات ، عوامل ایجاد سرطان پروستات ، علل سرطان پروستات ، علائم سرطان پروستات چیست ، نشانه های سرطان پروستات ، راههای جلوگیری از سرطان پروستات ، راههای پیشگیری از سرطان پروستات

درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی

درمان سرطان پروستات در مردان ، هورمون درمانی در سرطان پروستات ، جراحی سرطان پروستات ، درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی ، درمان گیاهی سرطان پروستات ، سرطان پروستات قابل درمان است

سرطان پروستاتی که در مراحل اولیه یعنی زمانی که در حد غده پروستات است و پخش نشده، شناسایی گردد، دارای شانس بیشتری برای درمان موفق می باشد.

عوامل ایجاد سرطان پروستات

سن بیمار. پروستات را سرطان افراد مسن می دانند و توصیه اکید می‌ شود که افراد بالای ۶۰ سال همه ساله بررسی ‌های لازم را انجام دهند.

از عوامل ایجاد سرطان پروستات عوامل ژنتیکی است. ابتلای پدر، برادر و حتی عمو در یک خانواده می ‌تواند احتمال بروز این نوع سرطان را در فرد تا حد زیادی بالا ببرد.

هورمون ‌های اگزوژن از دیگر عوامل ایجاد سرطان پروستات است. هورمون‌ های تزریقی تستوسترون و ناندرولون در بدنسازی.

عوامل تغذیه ‌ای نیز از علل سرطان پروستات است. کسانی که در رژیم غذایی ‌شان میزان ویتامین ‌های C و E کم است، بدن شان در مقابل ابتلا به سرطان پروستات مستعدتر است.

از علل سرطان پروستات بیماری ‌های مقاربتی است. بیماری ‌هایی از قبیل سوزاک، سیفلیس و عفونت‌ های هرپسی.

چاقی و اضافه وزن نیز از دیگر علل سرطان پروستات است.

بعضی از داروها مانند داروهای ضدالتهاب.

علائم سرطان پروستات چیست ؟

علائم سرطان پروستات در مراحل اولیه ممکن است وجود نداشته باشد.

اختلال در آغاز ادرار، کاهش شدت خارج شدن ادرار، خون در ادرار، خون در منی از علائم سرطان پروستات است.

درد عمومی در کمر، لگن یا ران ها، احساس ناراحتی در ماهیچه های لگنی، درد استخوان ها از دیگر علائم سرطان پروستات است.

اختلال نعوظ، انزال و ادرار همراه با درد نیز از نشانه های سرطان پروستات است.

ناتوانی جنسی، از دست دادن کنترل ادرار، بیدار شدن مداوم طی شب برای ادرار کردن، ادرار کردن در دفعاتی بسیار بیشتر از حد طبیعی، خارج شدن ادرار به صورت قطره قطره نیز از علائم سرطان پروستات هستند.

دیگر نشانه های سرطان پروستات عبارتند از ضعف و بی‌ حالی شدید، کاهش اشتها و کاهش وزن شدید

دردهای مبهم در پایین شکم نیز از نشانه های سرطان پروستات است.

راههای جلوگیری از سرطان پروستات

از جمله راههای جلوگیری از سرطان پروستات مصرف میوه ها و سبزیجات، غلات کامل و حبوبات است.

مصرف کالری و چربی بیش از حد خطر سرطان پروستات را افزایش می دهد.

مصرف آنتی اکسیدان ها و ویتامین های E ، C ،سلنیم و روی در رژیم غذایی روزانه از راههای جلوگیری از سرطان پروستات هستند.

خوردن گوجه فرنگی یا دیگر غذاهای غنی از لیکوپن مانند هندوانه و گریپ فروت (صورتی رنگ) از راههای پیشگیری از سرطان پروستات است.

فرآورده های سویا مانند شیر سویا، آجیل سویا، حاوی ترکیباتی هستند که احتمالاً خطر سرطان پروستات را کاهش می دهند.

از راههای پیشگیری از سرطان پروستات مصرف سیر است. مصرف سیر کاهش خطر انواع بسیاری از سرطان ها، به انضمام سرطان پروستات را نشان داده است.

مصرف منظم چای سبز از راههای پیشگیری از سرطان پروستات است.

نخلک، گیاهی است که احتمال دارد در سلامت پروستات سودمند باشد. قبل از اینکه هر نوع گیاه دارویی را مصرف کنید، با پزشک مشورت کنید.

ورزش می تواند سیستم ایمنی شما را تقویت کند و گردش و سرعت هضم را بهتر کند. همه ی این ها احتمالاً نقشی را در پیشگیری از سرطان ایفا می کنند.

مطلب مرتبط:  درمان تنگی کانال نخاعی با داروهای گیاهی

آیا سرطان پروستات قابل درمان است ؟ درمان سرطان پروستات در مردان

تمام گزینه های درمان سرطان پروستات در مردان عبارتند از رادیوتراپی، هورمون درمانی در سرطان پروستات (متوقف کردن تولید هورمون تستوسترون)، جراحی سرطان پروستات برای برداشتن غده پروستات، منجمد کردن بافت پروستات (زمانی انجام می شود که رادیوتراپی جوابگو نیست)، شیمی درمانی (برای مردانی که سرطان در بدنشان پخش شده است)

برای کسانی که بیماری به استخوانشان سرایت کرده، داروهای مسکن، بیس فسفوناتها و درمان هدفمند از جمله روشهای درمان سرطان پروستات در مردان است که می‌توانند مفید باشند.

نظر طب سنتی در درمان سرطان پروستات در مردان

عقیده طب سنتی این است که انواع سرطان به دلایلی که ذیل آورده می‌شود به وجود می آیند.بنابراین به منظور پیشگیری از سرطان باید از مصرف خوراکی ها یا انجام کارهای ذیل خودداری کنید.

علل شایع ایجاد انواع سرطان عبارتند از مصرف دخانیات، کم‌ تحرکی، مصرف فست فودها، آلاینده‌ های محیطی، اسانس‌های شیمیایی، غذاهای مانده، اضافه وزن، پرخوری، استفاده از ظروف پلاستیکی، تفلونی، سربی و آلومینیومی، ادکلن‌ های شیمیایی، چربی ترانس بالا و روغن جامد، مصرف کافئین زیاد، نان سوخته، پنیر مانده، روغن های سرخ‌کردنی، ته دیگ، چیپس و پفک و…، زیاد نگاه‌کردن به ماهواره، کامپیوتر و تلویزیون، زیاد بازی‌ کردن با بازی‌ های‌ کامپیوتری، تأخیر در ازدواج، آلودگی های زیستی.

نان سنگک موجود، ۸۰۰ واحد آکریلامید دارد که سرطان زا است و حال اینکه باید حداکثر ۰.۵ واحد آکریلامید داشته باشد. فعلاً نان تست کمترین آکریلامید را دارد.

علل دیگر بروز سرطان عبارتند از خوراک‌های صنعتی و غذاهای آماده (فست فودها، سوسیس‌ها، کالباس‌ها، همبرگرها، پیتزا. نیترات موجود در آنها که در بدن تبدیل به نیتروزامین می شود ماده‌ای سرطان‌زا است)، آشامیدنی های صنعتی (نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های شیمیائی و…)، مواد شیمیایی و پلاستیکی، استرس‌های روانی و روحی، شوینده‌های شیمیائی، مواد شیمیائی معطر کننده، عطرهای شیمیایی، امواج الکترونیکی و مخابراتی، همه وسایل برقی که میدان مغناطیسی ایجاد می کنند(برخی از قطعات کامپیوتری که داغ می شوند گاز سمّی فلورین تولید می کنند)، لباس‌هایی که با مواد نسوز تولید می شود، مواد آرایشی شیمیایی، مواد نگه‌ دارنده شیمیایی، طعم دهنده ها و رنگ دهنده های شیمیایی، کنسروها و کمپوت‌ ها.

راههای پیشگیری از سرطان پروستات در طب سنتی

– مصرف سدیم به‌ مقدار لازم. نمک دریا منبع خوبی برای دستیابی به سدیم مورد نیاز است. اما زیاده‌ روی در مصرف سدیم فشارخون را بالا می‌ برد،بنابراین یک‌ گرم قبل از شروع به خوردن غذا و یک‌ گرم پس از غذا نمک بخورید در حالی‌ که غذایتان بی‌ نمک است.

– مصرف روی به مقدار لازم. بعضی از منابع روی شامل گردوی خشک، فندق خشک، بادام شیرین درختی. زیاده‌ روی در مصرف روی مسمومیّت می‌آورد

– مصرف کلسیم به مقدار لازم. بعضی از منابع کلسیم عبارتند از شیر، دوغ و ماست. زیاده‌ روی در مصرف کلسیم سرطان استخوان و سرطان خون می‌ آورد.

– مصرف فیبر به مقدار لازم. بعضی از منابع فیبر عبارتند از سبزیجات تازه و سالم و کاهو بدون اضافه کردن سس. کمبود فیبر گیاهی باعث سرطان روده می شود

– دریافت ویتامین A به مقدار لازم. بعضی از منابع ویتامین A عبارتند از هویج زرد، زردآلو، کدو حلوایی. کمبود ویتامین A باعث افزایش اثر مواد سرطانزا می شود.

– مصرف ویتامین B به مقدار لازم. بعضی از منابع ویتامین های خانواده B عبارتند از مویز ۲۱ عدد صبح و ناشتا، آناناس، سبوس گندم و جو. کمبود ویتامین B مخصوصاً ویتامین B2 باعث افزایش رشد سرطان‌های پوستی اپی تلیال می‌ شود.

دستورات عمومی برای انواع سرطان‌

– برای پیشگیری و کمک به درمان سرطان ساعت ۶ صبح آب خیار، ساعت ۱۲ ظهر آب کاسنی، ساعت ۶ بعد از ظهر آب کاهو، ساعت ۱۲ شب آب کرفس بخورید.

– برای درمان لخته های خونی و درمان پلاک، میوه عناب رسیده را بجوشانید و پس از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کنید، سپس میل نمایید.

– انار شیرین با پرده‌ های بین دانه‌ های انار ضدّ سرطان است. به عنوان عصرانه بخورید

– شب سوپ جوِ دوسر) با سرکه طبیعی انگور عسگری میل کنید.

– خوردن خولنجان مصری در درمان سرطان، بسیار موثر است

– زردآلوی رسیده و هویج زرد ضد سرطان هستند. به ویژه در سرطان ریه و پانکراس کاربرد دارند.

– جوشانده پوست و برگ درخت بلوط ضد سرطان است.

– شیره خرما همراه با عسل، آب سیب همراه با عسل، آب زردک همراه با عسل مفید هستند.

– میوه‌هائی که دارای بتاکاروتن هستند مانند هویج زرد و زرد آلو مفیدند.

و درنهایت آنچه که قصد شما از این مطالعه این مقاله بوده است:

مطلب مرتبط:  راهنمای بیماری آبسه پاروتید

آیا سرطان پروستات قابل درمان است ؟ روشهای درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی

به دلیل ماهیت پیچیده سرطان و دشواری در درمان انواع سرطان، از خود درمانی پرهیز کرده و در صورت تمایل به درمان با طب سنتی، حتماً با پزشک متخصص و با تجربه طب سنتی مشورت کنید و از مطالب زیر به عنوان دانسته‌های اضافی کمک بگیرید.

–  به منظور درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی استفاده از زردچوبه و زعفران در تغذیه ها و حذف رب گوجه فرنگی کارخانه ای توصیه می شود.

برای درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی گیاه و یا عرق گزنه مناطق سردسیر به صورت دمنوش رقیق به جای چای سیاه، روزی سه استکان مصرف شود.

به منظور درمان گیاهی سرطان پروستات تخم و دانه کدو تنبل هر روز به اندازه ۵۰ گرم مصرف کنید.

غلات سبوس دار، سبزی های برگ تیره، جوانه گندم، اسفناج، هویج، چغندر، شلغم، کنگر فرنگی، انواع کلم بالاخص بروکلی، گریپ فروت در درمان گیاهی سرطان پروستات مؤثر هستند.

مصرف ماهی های دریایی و خودداری از مصرف ماهی های پرورشی نیز در درمان گیاهی سرطان پروستات کاربرد دارند.

مصرف سیاه دانه با عسل طبق دستور پزشک حاذق طب سنتی مشروط به آنکه حساسیت پوستی نداشته باشید از روشهای درمان گیاهی سرطان پروستات است.

به منظور درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی مصرف میوه‌های خانواده آلو توصیه میشود.

روزانه سه بار و هر بار یک قاشق مربا خوری پودر دانه کتان مصرف کنید مشروط بر آنکه فشار خون نداشته باشید.

مصرف گیاه شبدر قرمز تازه و دانه آفتابگردان

مصرف گیاه شیرین بیان در صورتی که فشار خون نداشته باشید

جهت درمان سرطان پروستات در مردان شاهدانه را در حد اعتدال مصرف کنید.

– ۲ گرم از تخم کرفس، تخم کاسنی و تخم بارهنگ را مخلوط کرده میل نمایید.

علاقمندان به مصرف ماست بایستی آن را با مخلوط گزنه یا تخم کدوی پودر شده میل کنند.

برای درمان سرطان پروستات مصرف بابونه شیرازی و رازیانه به صورت دمنوش به جای چای برای دفع عفونت و باکتری های فعال در مجاری ادراری مفید است.

مصرف برگ بو و زیره سبز

دوری مطلق از قورت دادن خلط بینی و گلو

یک ساعت قبل خواب شربت سکنجبین (مخلوط نعنا و عسل و سرکه سیب خانگی) بنوشید.

زیر نظر متخصص طب سنتی حجامت و زالو اندازی انجام دهید.

کم خوری مطلق، پرهیز از مصرف آب یخ و بستنی و آب نخوردن در وسط غذا را به عادت خود تبدیل کنید.

روغن شوید را از زیر ناف تا کشاله ران بمالید.

روغن نباتی مصرف نکنید.

پیاده روی آرام روزی یک ساعت الزامی است.

مصرف انار و رب انار شیرین، سبزی شنبلیله، نارنگی شیرین، آب سیب خانگی با پوست و آب هویج

دوری از مصرف مرغ (اگر مرغ محلی باشد منعی ندارد)

خودداری از مصرف خورش فسنجان و انواع غذاهای چرب

جهت درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی مصرف عرق میخک روزی یک قاشق غذاخوری و مالیدن روغن میخک به اطراف آلت تناسلی (مشروط بر آنکه حساسیت پوستی رخ ندهد) یا گذاشتن میخک روی زبان پیشنهاد می شود.

گرم نگه داشتن مجاری ادراری

در حد ضرورت، آمیزش جنسی زناشویی انجام شود و وقتی منی (اسپرم) می خواهد خارج شود نباید جلوی آنرا گرفت و پس از پایان نزدیکی کمی به پهلوی راست بخوابید و بعد از مدتی برای ادرار کردن بلند شوید و غسل نموده و بعد از خارج شدن از حمام شربت عسل و آب ولرم میل کنید.

هیچگاه ادرار و مدفوع خود را نگه ندارید.

همواره مراقب باشید تا به یبوست مبتلا نشوید. می‌توانید برای نرمی مزاج روزانه مقداری خاکشیر را در یک لیوان آب داغ بریزید و بگذارید خنک شود و سپس میل نمایید.

نوشیدن بیست گرم ریزوم (ساقه زیر زمینی) گیاه مرغ، رفع کننده التهاب غده پروستات است.

خوردن مخلوط گیاه تاج ریزی با تخم کدو و تخم کتان برای ورم پروستات بسیار موثر است.

درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی

علائم سرطان پروستات ، عوامل ایجاد سرطان پروستات ، علل سرطان پروستات ، علائم سرطان پروستات چیست ، نشانه های سرطان پروستات ، راههای جلوگیری از سرطان پروستات ، راههای پیشگیری از سرطان پروستات ، درمان سرطان پروستات در مردان ، هورمون درمانی در سرطان پروستات ، جراحی سرطان پروستات ، درمان سرطان پروستات با داروی گیاهی ، درمان گیاهی سرطان پروستات ، سرطان پروستات قابل درمان است

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها