چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم : ۷ توصیه برای مقابله با ناامیدی

چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم

چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم : امید داشتن نیرویی قدرتمند می باشد. بدون این احساس، ما تباه می شویم.

آیا تا به حال احساس تسلیم شدن به شما دست داده است؟ شاید احساس کرده اید که دیگر نمی توانید بیش از این به راه خود ادمه دهید یا رابطه شما به بن بست رسیده است. شاید سال ها سعی کرده اید که وزن خود را کم کرده ولی الان دیگر می خواهید به شکست خود اعتراف کنید. این بهترین زمان برای آن است که یاد بگیریم چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم و به خود یادآور شویم که مبارزه هنوز به اتمام نرسیده است.

نکته ای درباره احساس امیدواری وجود دارد: حس امید داشتن همیشه حاضر و در دسترس می باشد. مهم نیست که کجا هستید یا به کجا می روید، همیشه این امکان هست که حس امید داشتن را دوباره به دست آورید.

زمانی که احساس کردیم حس ناامیدی دارد بر زندگی ما تاثیر می گذارد، موارد زیر را به یاد آورده تا بدانیم چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم .

چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم ، احساس ناامیدی ، حس ناامیدی ، امید داشتن ، امیدواری

چکونه بر ناامیدی غلبه کنیم

شما همه راه ها را امتحان نکرده اید.

باور این جمله برای کسانی که وقت و انرژی زیادی صرف هدف هایشان کرده اند، کاملا سخت می باشد. شما ممکن است که تلاش بسیار کرده باشید، اما همه راه ها را امتحان نکرده اید. پذیرش این نکته اولین گام برای رهایی از احساس ناامیدی می باشد. زمانی که هنوز حق انتخاب وجود دارد، حس امید داشتن هم در دسترس می باشد.

سعی کنید زمانی را با آرامش درباره مشکل خود فکر کنید. به مشکل خود با دید یک شخص دیگر نگاه کرده تا راه حل های جدیدی پیدا کنید. اگر مشکل شما مرتبط با کاهش وزن می باشد، شاید بهتر باشد که برنامه رژیم غذایی دیگری را که تاکنون امتحان نکرده اید را مد نظر قرار دهید. تحقیقاتی را پیدا کنید که این روش رژیم گرفتن را تایید می کنند. افرادی را پیدا کنید که این نوع رژیم برای آنها کارساز بوده است. این کار باعث می شود که باور کنید احتمالا این روش برای شما هم کارساز خواهد بود.

بذر شک و تردید را بکارید.

احساس ناامیدی ممکن است ناشی از شک و تردید باشد. شاید شخص دیگری یا حتی خودتان به توانایی های خود شک داشته باشید. شک و تردید می تواند تقریبا به اندازه حس امید داشتن قدرتمند باشد، بنابراین شما می توانید از یکی برای حذف دیگری استفاده کنید.

مطلب مرتبط:  عدم اعتماد به نفس : 6 راه ساده برای غلبه بر خود ناباوری

زمانی که خود را در موقعیتی ناامید کننده یافتید، بذر شک و تردید را بکارید. از خود سوال کنید “آیا واقعا کار دیگری از دست من ساخته نیست؟”

هرچه بیشتر درباره حس ناامیدی خود تردید کنید، راحت تر می توانید از این وضعیت خلاص شوید.

به چیزهایی که دارید توجه کنید.

اگر درباره بخشی از زندگی تان احساس ناامیدی می کنید، به بخش های دیگر آن فکر کنید.

امید داشتن حس امیدواری بیشتری را به بار می آورد همان طور که حس ناامیدی حس یاس بیشتری را سبب می شود. به چیزهایی توجه کنید که باعث می شوند نسبت به آینده امیدوار شوید. با این کار ممکن است بتوانید قبل از آنکه احساس ناامیدی به دیگر عرصه های زندگی تان رخنه کند آن را از بین ببرید.

چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم ، احساس ناامیدی ، حس ناامیدی ، امید داشتن ، امیدواری

چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم

از روی حس ناامیدی پرش کنید.

اگر سخت تلاش می کنید ولی امیدی پیدا نمی کنید، فقط کار خود را تغییر دهید.

کاری متفاوت انجام دهید، مهم نیست که به شما کمک خواهد کرد یا خیر. از دوستان تان نظر بخواهید یا کاری را انجام دهید که برای دیگران سودمند بوده است. باور کنید که انجام دادن هر کاری سودمند تر از انجام ندادن آن است. سعی و تلاش ما ممکن است که کارساز باشد یا نباشد. فقط به تلاش خود ادامه دهید تا بالاخره راهی پیدا کنید.

توجه و تمرکز خود را تغییر دهید.

گاهی اوقات ما سر خود را کلاه گذاشته و به موضوعاتی بیش از ارزش شان بها می دهیم. به عنوان مثال، زمانی که یک رابطه به پایان می رسد، شاید احساس کنید که دیگر نمی توانید بدون آن شخص زندگی کنید. این احساس به توانایی شما برنمی گردد بلکه به این دلیل است که شما به شدت بر روی مشکلات ایجاد شده در زندگی به خاطر فقدان آن فرد تمرکز کرده اید و دیگر هیچ چیز را نمی بینید.

سعی کنید خودتان را قانع کنید که این احساس ناامیدی که درباره موضوعی به شما دست داده است، حالا می خواهد چه درباره روابط تان باشد یا درباره شغل تان، در هر صورت دیگر مهم نیستند. این موضوعات با توجه به اوضاع جاری بی اهمیت می باشند. داشتن احساس ناامیدی درباره این شغل یا رابطه مثل این است که تصمیم بگیرید تا آخر عمرتان دیگر غذا نخورید چون یک بشقاب غذا را زمین انداخته اید.

این روش شاید برای هر مشکلی کارساز نباشد، اما تعجب خواهید کرد که چه تعداد مشکلاتی به این روش حل شده اند.

مطلب مرتبط:  استرس در سخنرانی : غلبه بر استرس هنگام سخنرانی

در لحظه زندگی کنید.

تمرین مراقبه، افراد را وادار می کند که بر روی زمان حال تمرکز کرده و زمان گذشته و آینده را رها کنند. شما مجبور نیستید که به مراقبه بپردازید، اگرچه توانایی این کار را دارید، اما بهتر است که اکنون بر زندگی خود تمرکز کنید.

به محیط اطراف خود نگاه کنید و سعی کنید که تمام اتفاقات در حال وقوع را احساس کنید. مشکلات شما در کجا قرار گرفته اند؟

به استثنای مواردی که مرتبط با سلامتی فرد می باشند، مشکلات شما احتمالا در ذهن شما وجود دارند. این بدان معنی نیست که آنها خیالی می باشند. صرفا به این معنی است که افکارتان احساسات شما را کنترل می کنند.

همه افراد این مشکل را دارند و باید تمرین کنیم که بتوانیم بر آن غلبه کنیم.

سعی کنید که آگاهانه به لحظه حال و اتفاقات روی داده در آن فکر کنید. هر زمان که احساس ناامیدی به سراغتان آمد این کار را انجام دهید.

از دیگران کمک بخواهید.

زمانی که غرق در افکارمان می شویم، به سختی می توانیم به راه های دیگر فکر کنیم. از دیگران بپرسید اگر جای شما بودند چه کاری انجام می دادند.

مردم معمولا کمک کردن به دیگران را دوست دارند، بنابراین از هرکسی که سوال کنید احتمالا به شما پاسخی متفکرانه خواهد داد. پاسخ آنها را به عنوان فکر دوم در رابطه با مشکل خود در نظر داشته باشید.

زمانی که درباره مشکل خود با ایده های جدید و تازه ای رو به رو می شوید، کمی احساس امید داشتن به شما دست خواهد داد. این ایده ها ممکن است کارساز باشند یا نباشند اما مهمترین نکته این است که همیشه راه دیگری وجود دارد.

اگر این روش کارساز نبود، از شخص دیگری سوال کنید. راه دیگری پیدا کنید.

همه ما هر از گاهی دچار حس ناامیدی می شویم، بنابراین نباید از این موضوع شرمسار باشیم. هرچند، اگر احساس می کنید که حس ناامیدی دارد بر زندگی شما چیره می شود، در این حالت باید از دیگران کمک بخواهید. با یک مشاور درباره نحوه غلبه بر احساس ناامیدی و یاس صحبت کنید.

چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم

ترجمه شده در سایت خلایق
منبع:

pickthebrain.com

چگونه بر ناامیدی غلبه کنیم ، احساس ناامیدی ، حس ناامیدی ، امید داشتن ، امیدواری

اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها