آموزش روت کردن گوشی اندروید با کامپیوتر و بدون آن

نحوه روت کردن گوشی اندروید

چگونه گوشی اندروید را روت کنیم ؟

روت کردن گوشی اندروید به معنای باز کردن قفل سیستم عامل می باشد. بنابراین بعد از روت گوشی می توانید نرم افزارهای تایید نشده را نصب کنید، ویروسهای ناخواسته گوشی را حذف کنید، سیستم عامل را به روز کرده و به یکسری از قابلیتهای دیگر دسترسی داشته باشید.

نحوه روت کردن گوشی اندروید ، آموزش روت کردن گوشی ، چگونه گوشی اندروید را روت کنیم ، روت کردن گوشی موبایل ، روت گوشی اندروید بدون کامپیوتر ، روت گوشی اندروید با کامپیوتر ، root کردن گوشی

روت کردن گوشی اندروید

البته باید این نکته هم در نظر داشته باشید که روت کردن گوشی اندروید به همین سادگی ها هم نیست و همچنین در کنار مزایا، معایبی نیز خواهد داشت. یک حرکت اشتباه در هنگام root، می تواند گوشی شما را با مشکل جدی مواجه کند. بنابراین حتما ابتدا باید ریسک اینکار را بپذیرید و سپس آموزش روت کردن گوشی اندروید در این مقاله را با دقت مطالعه کرده و بعد اقدام به روت گوشی کنید.

قبل از روت، از محتویات گوشی خود به طور کامل بکاپ تهیه کنید زیرا پس از آن برخی از اطلاعات گوشی پاک می شود. همچنین شارژ باتری گوشی بهتر است بیشتر از پنجاه درصد بوده و به اینترنت وای فای متصل باشید.

مطلب مرتبط:  نحوه بکاپ گرفتن از گوشی اندروید با سه روش کاربردی

دو روش کلی برای روت کردن گوشی موبایل وجود دارد. یکی روت گوشی اندروید بدون کامپیوتر و به وسیله نرم افزار KingoRoot و دیگری روت گوشی اندروید با کامپیوتر و به وسیله ورژن کامپیوتر همین نرم افزار. بنابراین در ادامه با تشریح کامل این دو روش با ما باشید:

روش اول: روت گوشی اندروید بدون کامپیوتر

KingoRoot اندروید یک نرم افزار است که روی گوشی سامسونگ، ال جی، هواوی یا سایر گوشی های اندرویدی نصب می شود و پس از نصب، برای root کردن گوشی فقط به یک کلیک نیاز دارد. جهت روت کردن گوشی اندروید بدون کامپیوتر و به وسیله نرم افزار KingoRoot مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- ابتدا به قسمت Settings گوشی رفته و روی About Phone ضربه بزنید. سپس گزینه Build Number را پیدا کرده و هفت بار روی آن ضربه بزنید تا پیغامی روی گوشی ظاهر شود که  تنظیمات Developer Options فعال شده است.

روت کردن گوشی اندروید

۲- مجددا به قسمت Settings گوشی بازگشته و این بار روی Developer options ضربه بزنید. سپس تیک گزینه های USB Debugging و OEM Unlocking را فعال کنید.

روت کردن گوشی اندروید

۳- لینک زیر را باز کنید تا نرم افزار KingoRoot برای اندروید را دانلود نمایید. پس از دانلود، آن را روی گوشی خود نصب کنید.

https://root-apk.kingoapp.com/kingoroot-download.htm

نکته: اگر نرم افزار روی گوشی شما نصب نشد نگران نباشید. کافیست ابتدا به قسمت Settings و سپس Security گوشی خود رفته و تیک گزینه Unknown sources را فعال کنید. اکنون می توانید نرم افزار دانلود شده را روی گوشی نصب کنید.

روت کردن گوشی اندروید

۴- نرم افزار KingoRoot روی گوشی خود را اجرا کرده و روی One Click Root ضربه بزنید تا فرایند روت کردن گوشی اندروید آغاز شود.

روت کردن گوشی اندروید

چند لحظه منتظر بمانید تا صفحه نتایج ظاهر شود. اگر root کردن گوشی بصورت کامل انجام نشد و یا فرایند آن در نیمه راه قطع شد ، چندین بار نرم افزار را اجرا کرده و روی One Click Root ضربه بزنید.

روت کردن گوشی اندروید

اگر چندین بار نرم افزار را اجرا کرده و باز هم موفق به روت کردن گوشی نشدید، حتما روش دوم یعنی روت گوشی اندروید با کامپیوتر را امتحان کنید زیرا امکان موفقیت این روش بیشتر است.

روش دوم: روت گوشی اندروید با کامپیوتر

نرم افزار KingoRoot علاوه بر موبایل، دارای ورژن کامپیوتر هم می باشد که بعد از اتصال گوشی به کامپیوتر به وسیله این برنامه می توانید به راحتی گوشی خود را روت کنید. این روش بهتر از روش اول می باشد، بنابراین جهت روت گوشی اندروید با کامپیوتر مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- با مراجعه به سایت زیر ورژن کامپیوتر نرم افزار KingoRoot را دانلود و سپس نصب کنید.

https://www.kingoapp.com/android-root/download.htm

۲- به قسمت Settings گوشی رفته و روی About Phone ضربه بزنید. سپس گزینه Build Number را پیدا کرده و هفت بار روی آن ضربه بزنید تا پیغامی روی گوشی ظاهر شود که  تنظیمات Developer Options فعال شده است. مجددا به قسمت Settings گوشی بازگشته و این بار روی Developer options ضربه بزنید. سپس تیک گزینه USB Debugging را فعال کنید.

روت کردن گوشی اندروید

۳- در کامپیوتر خود با دبل کلیک روی آیکون Kingo Android Root آن را اجرا کنید. سپس گوشی خود را با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید. مطمئن شوید که ارتباط گوشی با کامپیوتر به وسیله کابل به هیچ عنوان قطع نشود. همچنین اگر درایور گوشی روی کامپیوتر نصب نباشد Kingo به صورت خودکار آن را نصب می کند.

روت کردن گوشی اندروید

۴- روی دکمه Root کلیک کنید تا فرایند روت کردن گوشی اندروید با کامپیوتر آغاز شود. این فرایند چند دقیقه به طول می انجامد و ممکن است گوشی چندین بار ری استارت شود. همچنین در طول این فرایند به هیچ وجه به گوشی دست نزنید و آن را از کامپیوتر جدا نکنید.

روت کردن گوشی اندروید

۵- اگر root کردن گوشی موفقیت آمیز باشد پیغام ROOT SUCCEED ظاهر می شود. پس از ری استارت شدن گوشی برای آخرین بار، مراحل به پایان می رسد.

روت کردن گوشی اندروید

۶- معمولا پس از روت موفقیت آمیز، برنامه ای به اسم SuperUser روی گوشی شما نصب می شود.

روت کردن گوشی اندروید

بنابراین در پاسخ به این سوال که چگونه گوشی اندروید را روت کنیم ، می توانید یکی از دو روش فوق را امتحان کرده و روت گوشی اندروید از جمله سامسونگ، ال جی، هواوی و غیره را به وسیله نرم افزار کاربردی KingoRoot انجام دهید.

نحوه روت کردن گوشی اندروید

ترجمه شده در سایت خلایق
منبع:

kingoapp.com

نحوه روت کردن گوشی اندروید ، آموزش روت کردن گوشی ، چگونه گوشی اندروید را روت کنیم ، روت کردن گوشی موبایل ، روت گوشی اندروید بدون کامپیوتر ، روت گوشی اندروید با کامپیوتر ، root کردن گوشی

root-tutorials/how-to-root-android-without-computer.htm
اگر مطلب فوق به‌درد‌بخور است، با بقیه به اشتراک بگذارید تا از آن استفاده کنند:

مطالب مرتبط

Subscribe
اطلاع رسانی برای :
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها